Lees de Officiële Beschrijving

We leven in een steeds meer geglobaliseerde wereld. Er bestaan kansen die nooit eerder zijn geweest. Het is nu tijd om de expertise te ontwikkelen om besluitvorming op hoog niveau in een mondiale omgeving te beïnvloeden.

Ons Master of Science-programma in International Business Finance voorziet studenten van een uitgebreide opleiding in fundamentele bedrijfsprincipes, terwijl ze zich concentreren op de financiële problemen in een wereldwijde organisatie en multiculturele invloeden in internationaal ondernemen.

Of u nu geïnteresseerd bent in het nastreven van een carrière in internationale financiën of wereldwijde ondernemingen, wij zullen u voorbereiden op de vaardigheden om effectief om te gaan met hedendaagse uitdagingen op het gebied van global management, marketing, accounting en strategie.

studierichting

Het 33-creditsprogramma, dat in twee of drie jaar kan worden afgerond, begint met kerncursussen die een breed overzicht bieden van internationale bedrijfs- en managementfinanciering. We bieden keuzevakken in investeringsanalyse, internationale marketing en leiderschap. Alle studenten voltooien ook een sluitstukcursus.

Voor degenen die nog geen bachelordiploma hebben voltooid, bieden we een voorbereidingscursus voor afgestudeerden aan (600 GBP, 6 studiepunten) om je op de hoogte te houden.

We bieden ook een MBA aan met een focus op internationale zakelijke financiën.

Kern vakken

  • IBSN 605 - Internationale wet en regelgeving
  • IBSN 610 - Inleiding tot internationale bedrijven
  • IBSN 620 - Internationale boekhouding
  • IBSN 625 - Internationale financiën
  • IBSN 635 - Internationale economie
  • MBAN 608 - Managerial Finance
  • MBAN 612 - Bedrijfseconomie
  • MSBN 660 - Internationale financiële markten
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 2 andere vakken van Touro Graduate School of Business »

Laatst bijgewerkt op January 7, 2019
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
2 - 3 jaar
Deeltijd
Prijs
760 USD
- per tegoed
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019