Master of Science in Integrated Circuit Design (IC-ontwerp)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De joint TUM-NTU Master of Science in Integrated Circuit Design (MSc in ICD) heeft meer dan acht cohorten ingenieurs en wetenschappers opgeleid sinds de start in 2005. Het rust studenten uit met de academische vaardigheid en praktische kennis die vereist is in de ontwerp, ontwikkeling en productie van geïntegreerde schakelingen of geïntegreerde elektronische producten.

JOINT DEGREE

Uitgevoerd door Technische Universität München (Duitsland) en Nanyang Technological University (Singapore). De joint TUM-NTU Master of Science in Integrated Circuit Design degree zorgt ervoor dat studenten bereid zijn om hun ideeën om te zetten in innovatieve oplossingen voor de elektrische


2 JAAR VOLLEDIG PROGRAMMA

Twee jaar fulltime onderzoek en toepassingsgericht programma, inclusief stage-ervaring en Master Thesis.

  • De student moet 12 modules voltooien (6 Core Modules, 4 Specialization Techical Elective Modules, 2 niet-technische keuzemodules)
  • 45 Contacturen voor elke Core
  • 2 Verplichte labo-modules moeten door elke student worden ingevuld

RELEVANTIE VOOR DE INDUSTRIE

Omdat onze TUM-hoogleraren samenwerken met toonaangevende bedrijven in de branche, betrekken zij hun studenten door theoretische kennis te combineren met hun praktijkervaringen. We vliegen met onze TUM-professoren uit Duitsland om les te geven op een exclusieve manier om les te geven, zonder compromis over kwaliteit. Studenten krijgen inzichten van de Europese en Aziatische industrie, waardoor ze deze kennis naar nieuwe hoogten kunnen brengen wanneer ze uiteindelijk naar de industrie of onderzoekssector gaan.

GLOBALE KANSEN

Je bent in staat om je stage en scriptie te voltooien in München, Singapore of waar ook ter wereld, bij elk bedrijf of onderzoeksinstituut.

Ons geglobaliseerde klaslokaal biedt ook een goed testbed voor de werkplek. Het vermogen om met mensen uit verschillende culturen te werken is nu een essentiële vaardigheid op de werkplek en er is geen betere plek om te beginnen dan in ons klaslokaal.

TOELATINGSEISEN

Vereist om minimaal 3 jaar Bachelor te hebben in Electrical, Electronics Engineering of een gelijkwaardige graad in andere relevante disciplines.

U kunt zich aanmelden voor het programma als u uw bacheloropleiding hebt voltooid of in uw laatste jaar van bachelorstudies bent.

  • TOEFL / IELTS (vereist voor aanvragers wiens moedertaal of instructiemedium van eerdere studies niet in het Engels is)
  • TOEFL: recente score met een minimum van 100 voor internetgebaseerde tests of 234 voor computertest
  • IELTS (www.ielts.org): met academisch IELTS-resultaat van ten minste 6,5
  • Akademische Prüfstelle (APS) certificaat (Alleen vereist voor kandidaten die houder zijn van een diploma uit China, Vietnam of Mongolië)

AANVRAAG TOT TOELATING

Onze online Application Portal wordt elk jaar op 15 oktober geopend. Laat ons je e-mailadres achter (via het aanvraagformulier) en we zullen je informeren wanneer de Admissions Portal open is.

Alle aanvragers moeten hun aanvraag starten via de online Application Portal en vervolgens de lijst met vereiste papieren documenten (via e-mail) opsturen om uw aanvraag te verwerken. Meer informatie zal u worden toegestuurd wanneer u ons een vragenformulier hebt gestuurd.


"Toen ik voor de eerste keer een personal computer zag, was ik vol ontzag over het hoge vermogen ervan om wiskundetaken uit te voeren die mensen onmogelijk kunnen zijn." Innovators verleggen voortdurend de grenzen van de processortechnologie, jaar na jaar. mij om mijn bachelors en masters te volgen op het gebied van elektrotechniek. "

Rupal Jain

Student, MSc in Integrated Circuit Design

Laatst bijgewerkt op nov 2018

Over de school

Technical University of Munich Asia (also known as TUM Asia) commenced operations in Singapore in 2002 as the branch campus of the Technische Universität München (TUM).

Technical University of Munich Asia (also known as TUM Asia) commenced operations in Singapore in 2002 as the branch campus of the Technische Universität München (TUM). Lees Minder