Master of Science in Information Technology Management (MSITM)

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Students at Computer

Of u nu een IT-professional bent die wil doorstromen naar bedrijfsbeheer of een professionele professional die wil doorstromen naar IT, wij bieden een uniek en zeldzaam MSITM- programma dat u kan helpen uw doelen te bereiken.

Als je een niet-gegradueerde afstudeerrichting hebt in een van onze drie CIS-programma's, neem dan contact op met je facultaire adviseur over ons 4 1-programma. Je zou je bachelordiploma en MSITM in slechts vijf jaar kunnen behalen. Je bespaart een jaar tijd en collegegeld.

Onze afgestudeerden werken bij Deere

IN EEN OOGOPSLAG

SAU werd 5e geëvalueerd in College Consensus '(2018) overzicht van beste hogescholen en universiteiten in Iowa, en 13e in de categorie Beste regionale universiteiten-Midwest, gebaseerd op een gemiddelde van gepubliceerde ranglijsten en studentrecensies. Geclassificeerd als 38e (gelijkspel) door US News

Ambrose voordelen

  • Alleen Graduate IT Management Degree in het Midwesten
  • Cross-functionele training
  • Top faculteit

We hebben een programma voor werkende professionals gemaakt en onze deskundige faculteit biedt u de ondersteuning die nodig is voor een geslaagde ervaring van een afgestudeerde school. MSITM-studenten krijgen een gevarieerde toolkit in management en op hoog niveau IT-vaardigheden.

St Ambrose University is een erkend College of Distinction voor het naleven van succesvolle resultaten, geweldig lesgeven, het creëren van een levendige community en het opleiden van geëngageerde studenten.

St. Ambrose Fall Drone Tour van St. Ambrose University op Vimeo.

Wat zal ik leren

Ons programma biedt een overzicht van managementthema's, zoals financiën, budgettering en bedrijfsactiviteiten, en leert u hoe onderliggende informatietechnologieën kunnen worden gebruikt om een ​​effectief bedrijf te ondersteunen. IT-specifieke cursussen duiken in oplossingen voor analyse, ontwerp, implementatie en beheer, evenals personeel.

Vele malen behandelen onze studenten projecten voor hun werkgevers of kiezen ze projecten die van toepassing zijn op hun werk als onderdeel van de cursus. In het verleden omvatten dergelijke projecten het ontwikkelen van beleid en wachtwoordcontroles voor onsite laptops, analyseren van beveiligingsinvoer in SAU-klaslokalen en verbeteren van de online aanwezigheid van een kunstmuseum.

We hebben dit 36-kredieturenprogramma voor werkende professionals gemaakt. Je kunt parttime deelnemen aan avondcursussen, of als je de tijd kunt besteden, je kunt inschrijven als voltijdstudent en het programma kunt voltooien in slechts drie semesters en een zomer.

Wat maakt het programma anders op St. Ambrose?

Onze faculteit staat erom bekend toponderwijs en individuele aandacht te bieden. Bij SAU is onze student-naar-faculteit verhouding 12 tegen 1, wat betekent dat je een uitgebreide facultaire advisering en mentorschap krijgt, wat je leren kan verdiepen.

Kleine klassen stellen je in staat om je medeklasgenoten te leren kennen en werken vaak buiten de les samen. Ze delen praktijksituaties, identificeren oplossingen en passen die onmiddellijk toe op hun werk. Je krijgt constant, relevant leren.

Al onze programma's worden versterkt door onze CIS Alumni Adviesraad. Deze 15 alumni zijn gevestigde, succesvolle, werkende IT-professionals en marktleiders uit de VS en zij zijn geïnvesteerd in de universiteit en geven om onze studenten. Ze geven ons input en feedback over ons curriculum en geven advies over trends in de branche, waardoor we u een sterke en uitgebreide opleiding kunnen geven.

Ons programma staat open voor alle studenten, ongeacht je undergraduate major. We vereisen dat u enige achtergrond hebt in netwerken, databases en programmeren. Sommige studenten die het programma volgen vanuit een niet-computerachtergrond, kunnen worden verplicht om maximaal vier niet-gegradueerde cursussen te volgen voordat ze afstuderen met een MSITM. Praat met uw adviseur voor meer informatie.

Als je een niet-gegradueerde afstudeerrichting hebt in een van onze drie CIS-programma's, neem dan contact op met je facultaire adviseur over ons 4 1-programma. Je zou je bachelordiploma en MSITM in slechts vijf jaar kunnen behalen. Je bespaart een jaar tijd en collegegeld.

Het St. Ambrose Career Center ondersteunt u tijdens het zoeken naar werk. Het centrum biedt een overzichtslijst, oefeninterviews en begeleiding bij beslissingen met betrekking tot je carrière. U wordt aangemoedigd om de rijkdom aan bronnen voor loopbaanonderzoek van het centrum te gebruiken.

Wat hebben alumni van dit programma gedaan?

  • Beth Tinsman '12 MSITM is de eigenaar van Twin State Technical Services, een bedrijf dat ze in 1992 heeft opgericht. Ze nam deel aan het MSITM-programma om op de hoogte te blijven van technologie en beste praktijken, wat volgens haar haar helpt de activiteiten van haar klanten soepel te laten verlopen.
  • David Pearson '10 MSITM is een Global Law Services Group Operations Manager voor een Fortune 100-bedrijf. Hij geeft ook les in computerwetenschappen voor St. Ambrose.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

We offer more than 60 majors with the flexibility to mix majors, minors, and electives to match your interests. What's more, our spirited community is known for its athletics, special events, and outs ... Lees meer

We offer more than 60 majors with the flexibility to mix majors, minors, and electives to match your interests. What's more, our spirited community is known for its athletics, special events, and outstanding residence halls. Lees Minder