Master of Science in Information Security Engineering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Sluit u aan bij de volgende generatie leiders in cyberbeveiliging

Ontworpen voor werkende professionals in cybersecurity, informatietechnologie en audit, de Master of Science in Information Security Engineering (MSISE) is een graduate degree-programma op het snijvlak van cybersecurity - het versnelt snel cybersecurity-carrières door hands-on technische en leiderschapsinhoud die maakt een onmiddellijke impact op het werk.

" SANS Technology Institute cursussen van het SANS Technology Institute zijn volledig afgestemd op wat er in de branche gebeurt", zegt student Karim Lalji, die Managing Security Consultant bij TELUS is. "Cursusmateriaal wordt continu bijgewerkt op basis van nieuwe ontwikkelingen in cybersecurity. Het is streng, uitdagend en relevant. "

Ontworpen voor werkende professionals

Met het MS in Information Security Engineering (MSISE) -programma kun je je diploma behalen in 3 tot 5 jaar terwijl je fulltime blijft werken, online studeert en tijdens meeslepende live evenementen van een week lang in de Verenigde Staten en over de hele wereld.

Hoewel de meeste cursussen in de masteropleiding online kunnen worden voltooid, zijn er 3 persoonlijke vereisten.

Houd er rekening mee dat de programma's van het SANS Technology Institute niet-residentieel zijn. Op dit moment geeft het college geen I-20's uit of ondersteunt het geen F-1 studentenvisa.

Minimale programmavereisten

 • Heb minstens 12 maanden professionele werkervaring in informatietechnologie, beveiliging of audit
 • Werkzaam zijn of huidige toegang hebben tot een organisatorische omgeving waarin u de concepten en praktische technische vaardigheden die u in de masteropleiding hebt geleerd, kunt toepassen
 • Heb een baccalaureaat behaald aan een erkende hogeschool of universiteit, of gelijkwaardig internationaal onderwijs, met een minimum cumulatief cijfer van gemiddeld 2,80

leerplan

Het 36-credit Master of Science in Information Security Engineering-curriculum is ontworpen en gegeven door enkele van 's werelds beste instructeurs-beoefenaars op het gebied van cybersecurity en bereidt werkende professionals voor op alle aspecten van een leiderschapspositie op het hoogste niveau - voor een commerciële onderneming of een overheid of militaire entiteit. De Master of Science in Information Security Engineering is een niet-scriptieprogramma.

Verdien 8 GIAC-certificeringen

De meeste cursussen in het curriculum van de master worden afgesloten met examenbeoordelingen voor GIAC-certificeringen. Dat betekent dat u uw vaardigheden in kritieke, gespecialiseerde gebieden van informatiebeveiliging gedurende het programma valideert en opkomt met een reeks door de industrie erkende certificeringen en een masterdiploma.

Vereiste cursussen en sluitsteen | 27 credit-uren

De kern van het curriculum van de masteropleiding is een zorgvuldig ontworpen opeenvolging van praktische technische cursussen, managementcursussen, leiderschapservaringen en geïntegreerde onderzoeks- en presentatiemogelijkheden, met als hoogtepunt een sluitstuk.

 • Technische, praktische cursussen geven je vaardigheden die je direct tijdens het werk kunt gebruiken.
 • Simulaties zoals NetWars verdiepen uw begrip van nieuwe en onderliggende technologieën.
 • Management, beleidsontwikkeling en communicatiecursussen en groepsprojecten simuleren de organisatorische leiderschapsrollen die u verwacht op zich te nemen.
 • Door peer-reviewed whitepapers te schrijven voor mogelijke publicatie in de SANS-leeszaal en aandacht voor vakbladen, worden uw geloofsbrieven als expert op het gebied van inhoud ontwikkeld.
 • Mogelijkheden om uw onderzoek te presenteren op SANS-evenementen helpen u bij het opbouwen van uw professionele reputatie en netwerk.

Keuzevakken en speciale aandachtsgebieden | 9 credit-uren

Studenten van de masteropleiding kiezen drie technische keuzevakken en hebben de mogelijkheid om een van deze vijf speciale aandachtsgebieden na te streven.

 • Cyberverdedigingsoperaties
 • Incident Response
 • Industriële besturingssystemen
 • Penetratietests
 • Veiligheidsmanagement

"Je verlaat het programma met een goed begrip van waarom de branche functioneert zoals het werkt", zegt student Shawna Turner, Principal Solutions Architect bij Nike. "Je krijgt een kijkje onder de motorkap. Het gaat niet alleen om het manipuleren van de technologie. Het gaat ook over het leren van het 'waarom'. Als je een leider wilt worden, moet je het 'waarom' weten. ”

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The SANS Technology Institute prepares the next generation of cybersecurity professionals for what they will face in the field. Our programs are distinguished by our world-class faculty; our emphasis ... Lees meer

The SANS Technology Institute prepares the next generation of cybersecurity professionals for what they will face in the field. Our programs are distinguished by our world-class faculty; our emphasis on hands-on learning in SANS courses that are continually updated for real-world relevance, most of which lead to industry-recognized GIAC certifications; our innovative in-person and online course delivery options; and the proven success of our alumni. Cybersecurity is all we teach and nobody does it better. Lees Minder