Master of Science in Informatietechnologie Management (MS-ITM)

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Hedendaagse IT-managers zijn organisatorische leiders die de wereld van business en IT overbruggen en integreren. Ze betrekken zakelijke leiders bij de voortdurende en innovatieve toepassing van informatietechnologieën die zakelijk succes mogelijk maken en de vaardigheden hebben om te functioneren in een complexe discipline met vele facetten.

De Master of Science in Information Technology Management (MS ITM) programma is ontworpen door faculteit met ervaring in geavanceerde technologieën om professionals te ontwikkelen die geschikt zijn voor de topposities op het gebied van IT-beheer. De mate voldoet aan de behoeften van de moderne managementtechnoloog op managementniveau die verantwoordelijk is voor de planning, budgettering, ontwerp, integratie en inzet van strategische enterprise-technologieën en -programma's die bijdragen aan het succes van de bedrijfsorganisatie.

Het MS ITM-curriculum is gebaseerd op de vier fundamentele componenten van IT:

 1. software,
 2. infrastructuur,
 3. netwerk / communicatie, en
 4. gegevens.

Het programma richt zich op deze stichtingen vanuit een hedendaags en toekomstgericht perspectief. Instructeurs met uitgebreide praktijkervaringen bij een aantal van de beste bedrijven in de Bay Area presenteren cursussen die de strategische toepassing van de stichting behandelen en tegelijkertijd opkomende technologieën integreren, bijvoorbeeld ongestructureerde gegevensanalyses, cloudservices, virtualisatie, mobiele platforms en sociale media. Studenten met een speciale interesse in Business Analytics kunnen een concentratie in een van beide gebieden kiezen.

Leerresultaten

Afgestudeerden van de Master of Science in Information Technology Management-programma zullen in staat zijn om:
 • Verklaar het kader van de IT-discipline en identificeer zowel de basis- als de ondersteuningsorganisaties.
 • Draag bij aan managementbesprekingen met het bedrijf over de ondersteuning door IT van strategische doelen en doelstellingen.
 • Identificeer en behandel problemen in verband met de interne werking van IT en bied oplossingen aan.
 • Neem deel aan plannings- en budgetteringsprocessen voor alle componenten van IT.
 • Gebruik hun kennis van IT-organisaties om barrières tussen IT-silo's in hun werkomgeving te doorbreken.
 • Betrek hun zakengemeenschap in een zinvolle dialoog die resulteert in een sterk partnerschap.
 • Integreer nieuwe en opkomende technologieën in elk van de fundamentele componenten van IT.
 • Toepassen van kennis opgedaan in het programma tot de voltooiing van een groot capstone-project.

formats

* Studenten in het MS IT Management International Cohort-programma zullen wekelijks loopbaangeseminars bijwonen en toegang hebben tot ondersteuning bij het zoeken naar werk voor een OPT-baan (Optional Practical Training). Golden Gate University garandeert geen vacatures.

** Kandidaten voor het MS IT Management International Cohort-programma komen in aanmerking voor een eenmalige subsidie ​​van $ 4000 bij opname in het programma.

Cohort-studenten komen ook in aanmerking voor maximaal $ 2.000 via de GGU International Welcome Scholarship.

Toelatingseisen

Non-cohort

Studenten overwogen voor de toelating tot dit programma hebben een minimum van 30 undergraduate credits in IT-cursussen of drie jaar van substantiële full-time werkervaring in een IT-afdeling. Een business / engineering manager met vier jaar ervaring, wiens taak een significante interactie met IT vereist, kan ook worden overwogen.

De Master of Science graad in IT Management vereist de voltooiing van 33 eenheden in het graduate-programma. Er kan worden afgeweken van cursussen in het kader van het basisprogramma in overeenstemming met het beleid van de universiteit met betrekking tot het afzien van cursussen. Om de planning te vergemakkelijken, kunnen studenten worden toegelaten tot geavanceerde programma-cursussen voordat het basisprogramma is voltooid, maar moeten de basiscursussen worden voltooid tegen de tijd dat er negen eenheden zijn behaald in het geavanceerde programma.

Internationaal cohort

De toelating is selectief en beperkt. Elke aanvraag wordt zorgvuldig beoordeeld door de Cohort Admissions Committee van de Ageno School of Business van Golden Gate University . Naast het voldoen aan alle toelatingseisen voor de Ageno School of Business, moeten aanvragers van het internationale cohortprogramma aantonen dat ze klaar zijn voor dit rigoureuze programma. Aanvragers moeten:

 • Meld je aan op Golden Gate University vóór 1 juli 2018.
 • Voltooi het GGU Graduate Writing Placement-examen met een voldoende score om af te zien van graduate writing classes (of voldoe aan een andere verklaring voor het Graduate Writing Placement-examen van GGU).
 • Geef academische transcripties waaruit blijkt dat hij / zij wiskundecursussen heeft afgerond die gelijkwaardig zijn aan MATH 20 of hoger met een cijfer van "B" of hoger vóór inschrijving.
 • Geef een gedetailleerd CV dat alle onderwijs, alle werkervaring en relevante onderscheidingen, certificaten en andere prestaties weerspiegelt.
 • Geef een schriftelijke verklaring van doel dat de volgende vragen behandelt:
  1. Waarom is de aanvrager geschikt voor het programma in termen van zijn / haar academische en professionele ontwikkeling?
  2. Welke sterke punten en ervaringen heeft de aanvrager die de kans op succes in het programma aantonen?
  3. Welke omstandigheden of uitdagingen in de achtergrond van de aanvrager hebben aanvullende uitleg nodig (indien van toepassing)?

Een persoonlijk interview kan nodig zijn en kan persoonlijk of via een webconferentie worden afgenomen.

Internationale studenten in beide cohorten moeten goed Engels zijn. 79 TOEFL of 6.5 IELTS of 57 PTE is de minimale examenscore.

Business analytics-concentratie - 9 eenheden

De concentratie van bedrijfsanalyse is ontworpen voor de IT-managementprofessional die gegevensanalysetools en -technieken moet kunnen toepassen op zowel gestructureerde als ongestructureerde gegevens, waarbij informatie wordt verzameld die de organisatie kan gebruiken voor strategische besluitvorming. Studenten die deze concentratie nemen, worden geïntroduceerd bij gespecialiseerde analysehulpmiddelen en -technologieën.

Kies drie vakken uit de onderstaande lijst:
 • MSBA 300 Foundations of Business Analytics
 • MSBA 305 Business Intelligence
 • MSBA 320 Tools voor bedrijfsanalyses
 • MSBA 324 Web en sociale analyse
 • MSBA 328 Visualisatie en communicatie door middel van verhalen vertellen
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

For the second consecutive year, Washington Monthly ranks Golden Gate University America's #1 School for Adult Learners in its annual College Guide and Rankings. Golden Gate University prepares indivi ... Lees meer

For the second consecutive year, Washington Monthly ranks Golden Gate University America's #1 School for Adult Learners in its annual College Guide and Rankings. Golden Gate University prepares individuals to lead and serve by providing high-quality, practice-based educational programs in Accounting, Law, Taxation, Business and related professions - as a non-profit institution - in an innovative and challenging learning environment that embraces professional ethics and diversity. Lees Minder
San Francisco , VS Online , Los Angeles , Seattle + 3 Meer Minder