Master of Science in Informatietechnologie Management (MS-ITM)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

137358_pexels-photo-1181675.jpeg

Het Master of Science in Information Technology Management-programma is bedoeld voor zakelijke professionals die hun carrière willen bevorderen in functies als Chief Information Officer (CIO), Chief Technology Officer (CTO) en IT-manager. De lessen worden gegeven door professionals die ook in het veld werken bij grote bedrijven in de Bay Area. Een dynamische klasomgeving helpt bij het aanleren van praktische vaardigheden voor de strategische toepassing van IT - inclusief geavanceerde toepassingen van technologieën zoals bedrijfsanalyses, mobiel, cloudservices en sociale media.

Gedijen in een veranderende technische omgeving

Hedendaagse IT-managers zijn organisatorische leiders die de wereld van business en IT overbruggen en integreren. Ze betrekken zakelijke leiders bij de voortdurende en innovatieve toepassing van informatietechnologieën die zakelijk succes mogelijk maken en de vaardigheden hebben om te functioneren in een complexe discipline met vele facetten.

Bouw vaardigheden op hoog niveau

De Master of Science in Information Technology Management (MS ITM) programma is ontworpen door faculteit met ervaring in geavanceerde technologieën om professionals te ontwikkelen die geschikt zijn voor de topposities op het gebied van IT-beheer. De mate voldoet aan de behoeften van de moderne managementtechnoloog op managementniveau die verantwoordelijk is voor de planning, budgettering, ontwerp, integratie en inzet van strategische enterprise-technologieën en -programma's die bijdragen aan het succes van de bedrijfsorganisatie.

Internationale studenten welkom

Internationale studenten komen ook in aanmerking voor maximaal $ 2,000 via de GGU International Welcome Scholarship. Studenten in het MS IT Management Cohort-programma hebben toegang tot ondersteuning bij het zoeken naar werk voor optionele praktische training (OPT). GGU organiseert wekelijkse carrièreseminars (maar garandeert geen arbeidsbemiddeling). Lees meer over het zijn van een internationale student bij GGU.

leerplan

Studenten overwogen voor de toelating tot dit programma hebben een minimum van 30 undergraduate credits in IT-cursussen of drie jaar van substantiële full-time werkervaring in een IT-afdeling. Een business / engineering manager met vier jaar ervaring, wiens taak een significante interactie met IT vereist, kan ook worden overwogen.

De Master of Science in IT-beheer vereist de voltooiing van 33 eenheden in het graduate-programma. Van cursussen van het basisprogramma kan worden afgeweken in overeenstemming met het beleid van de universiteit met betrekking tot vrijstelling van cursussen. Om de planning te vergemakkelijken, kunnen studenten worden toegelaten tot cursussen voor gevorderden voordat het basisprogramma is voltooid, maar moeten ze de basiscursussen voltooien tegen de tijd dat negen eenheden zijn verdiend in het geavanceerde programma.

Het MS ITM-curriculum is gebaseerd op de vier basiscomponenten van IT: 1) software, 2) infrastructuur, 3) netwerk / communicatie en 4) gegevens. Het programma behandelt deze fundamenten vanuit zowel een hedendaags als toekomstgericht perspectief. Instructeurs met actuele praktijkervaring bij enkele van de beste bedrijven in de Bay Area presenteren cursussen die betrekking hebben op de strategische toepassing van de stichting en tegelijkertijd opkomende technologieën integreren, bijv. Ongestructureerde data-analyse, cloudservices, virtualisatie, mobiele platforms en sociale media. Deze opleiding is een STEM-aangewezen opleiding.

Totaal aantal eenheden - 30

Basisprogramma - 3 eenheden (niet inbegrepen in totale eenheden)

De basisprogramma-cursus moet zijn voltooid of in uitvoering zijn voordat u zich inschrijft voor een van de 300-niveau cursussen voor gevorderden.

 • Gegevensanalyse voor managers

Geavanceerd programma - 30 eenheden

Studenten moeten ITM 300 voltooien in de eerste zes onderdelen van het programma. ITM 300 is een vereiste voor de volgende cursussen: ITM 304, ITM 316 en ITM 318.

Kerncursussen - 24 eenheden

 • IT-beheer en digitale transformatie in de zakelijke onderneming
 • Datastructuren beheren
 • Leiderschap in Software Engineering
 • Netwerk- en infrastructuurbeheer
 • Beveiliging, privacy en naleving
 • Management en leiderschap
 • Teamwerk in organisaties
 • Agile Management voor Project Manager

Capstone Course - 3 eenheden

Selecteer een van de volgende:

 • Strategische planning, organisatie en leiderschap op het gebied van informatietechnologie
 • Stage: Information Technology Management

Keuzevak - 3 eenheden

Selecteer een van de volgende:

 • Leiden van complexe verandering
 • Adaptieve besluitvorming

Toelatingseisen

Studenten overwogen voor de toelating tot dit programma hebben een minimum van 30 undergraduate credits in IT-cursussen of drie jaar van substantiële full-time werkervaring in een IT-afdeling. Een business / engineering manager met vier jaar ervaring, wiens taak een significante interactie met IT vereist, kan ook worden overwogen.

Leerresultaten

Afgestudeerden van de Master of Science in Information Technology Management-programma zullen in staat zijn om:
 • Verklaar het kader van de IT-discipline en identificeer zowel de basis- als de ondersteuningsorganisaties.
 • Neem deel aan discussies op managementniveau die de lijnen van de IT-afdeling overschrijden.
 • Identificeer problemen die verband houden met elk van de functionele gebieden van IT en bied oplossingen.
 • Neem deel aan plannings- en budgetteringsprocessen voor elk van de fundamentele componenten van IT.
 • Gebruik hun kennis van IT-organisaties om barrières tussen IT-silo's in hun werkomgeving te doorbreken.
 • Betrek het bedrijfsleven in een zinvolle dialoog over mogelijke oplossingen voor IT- / bedrijfsproblemen.
 • Integreer nieuwe en opkomende technologieën in elk van de fundamentele componenten van IT.
 • Beschrijf de processen van digitale transformatie en zakelijke re-engineering.
 • Leg moderne software-engineeringbenaderingen uit voor een minimaal levensvatbaar product, CI / CD, zelfschaling en site-betrouwbaarheidstechniek.
 • Demonstreer bekwaamheid om de routinematige operationele beheerfuncties van IT te leiden en te besturen, inclusief tools voor PMP, ITIL, SLA-monitoring, nalevingscontrole, risico- en beveiligingsbeheer.

137359_pexels-photo-340152.jpeg

Internationale beurzen

Golden Gate University verwelkomt studenten van over de hele wereld en biedt een studiebeurs aan voor alle gekwalificeerde internationale studenten die zich inschrijven voor een masteropleiding aan onze School of Business, School of Accounting of Braden School of Tax. Toegelaten studenten die niet eerder de Golden Gate University hebben bezocht en voldoen aan de toelatingscriteria, komen automatisch in aanmerking voor een International Student Scholarship of Grant via het toelatingsproces. Voor het academiejaar 2020-2021 wordt een beperkt aantal beurzen toegekend in elk van de volgende categorieën:

International President's Scholars - $ 15.000

Toegelaten studenten die een bachelordiploma hebben behaald met een minimum van 3,5 cumulatief Grade Point Average (CGPA) en die Engelse taalvaardigheid aantonen, zoals blijkt uit een minimale TOEFL-score van 90, Duolingo-score van 120, PTE van 65 of IELTS-composiet van 7,5 met geen subscore lager dan 6,5 wordt in aanmerking genomen. Studenten die een masterdiploma hebben behaald na het behalen van een bachelordiploma, worden in aanmerking genomen op basis van het cumulatieve gemiddelde cijfer en de Engelse taalvaardigheid zoals hierboven vermeld. Een International President's Scholar komt in aanmerking voor het ontvangen van maximaal $ 15.000 om hun diploma te behalen, $ 5.000 per termijn voor maximaal 3 opeenvolgende termijnen.

International Dean's Scholars - $ 12.000

Toegelaten studenten die een bachelordiploma hebben behaald met een minimum van 3.3 cumulatief Grade Point Average (CGPA) en die Engelse taalvaardigheid aantonen, zoals blijkt uit een minimale TOEFL-score van 85, Duolingo-score van 115, PTE van 62 of IELTS-composiet van 7.0 zonder sub -score van minder dan 6,0 wordt in aanmerking genomen. Studenten die een masterdiploma hebben behaald na het behalen van een bachelordiploma, worden in aanmerking genomen op basis van het cumulatieve cijfergemiddelde en Engelse taalvaardigheid zoals hierboven vermeld. Een International Dean's Scholar komt in aanmerking om maximaal $ 12.000 te ontvangen om hun diploma te behalen, $ 4.000 per termijn voor maximaal 3 opeenvolgende termen.

Welkomstsubsidie - $ 3.000

Toegelaten studenten die een bachelordiploma hebben behaald met een minimum van 3.0 cumulatief Grade Point Average (CGPA) en die blijk geven van Engelse taalvaardigheid, zoals blijkt uit een minimale TOEFL-score van 79, Duolingo-score van 100, PTE van 57 of IELTS-composiet van 6.5, worden in aanmerking genomen . Studenten die een masterdiploma hebben behaald na het behalen van een bachelordiploma, worden in aanmerking genomen op basis van het cumulatieve gemiddelde cijfer en de Engelse taalvaardigheid zoals hierboven vermeld. Onze welkomstbeurs is een eenmalige beloning van $ 3.000, toegepast op collegegeld tijdens de eerste inschrijvingstermijn.

Om in aanmerking te komen voor een van de hierboven genoemde beurzen:

 • Studenten moeten hun aanvraag volledig en gereed hebben voor beoordeling voor 15 juni voor herfst 2020 en 1 oktober voor toelating tot het voorjaar 2021.
 • De student moet een internationale student zijn die de Verenigde Staten is binnengekomen met een F-visum of die in zijn thuisland studeert. Studenten die studeren met een J-visum komen niet in aanmerking voor deze beurzen of beurzen.
 • Beursontvangers van de president en de decaan moeten continu worden ingeschreven in 9 of meer eenheden en voldoende academische vooruitgang behouden, zoals blijkt uit het behalen en behouden van een cumulatief cijfergemiddelde van 3,0 of hoger in elke inschrijvingstermijn. Deze beurzen zijn verlengbaar voor maximaal drie opeenvolgende (3) termijnen.
 • Studenten kunnen slechts één beurs of beurs ontvangen. In het bijzonder komen de ontvangers van de president en de decaan niet in aanmerking voor de welkomstbeurs of de alumni-verwijzingsbeurs.

Een collegegeld van $ 1.000 is vereist van alle toegelaten studenten voorafgaand aan de afgifte van documenten die in aanmerking komen voor visa (algemeen bekend als formulier I-20). De aanbetaling wordt bijgeschreven op het collegegeld van de eerste termijn en kan niet worden gerestitueerd. Collegegeld moet op de volgende data worden betaald, anders verliezen studenten de beurzen:

 • Prioritaire aanvraag voor herfst 2020-beurzen was 15 juni 2020, maar GGU accepteert nog steeds aanvragen.
 • Spring 2021admission - collegegeld borg moet worden betaald in oktober 31.

Het uitstellen van uw inschrijving kan van invloed zijn op de geschiktheid van uw beurs. Neem voor meer informatie contact op met je inschrijvingsadviseur.

___

Zie hier onze brochure voor meer informatie.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

For the second consecutive year, Washington Monthly ranks Golden Gate University America's #1 School for Adult Learners in its annual College Guide and Rankings. Golden Gate University prepares indivi ... Lees meer

For the second consecutive year, Washington Monthly ranks Golden Gate University America's #1 School for Adult Learners in its annual College Guide and Rankings. Golden Gate University prepares individuals to lead and serve by providing high-quality, practice-based educational programs in Accounting, Law, Taxation, Business and related professions - as a non-profit institution - in an innovative and challenging learning environment that embraces professional ethics and diversity. Lees Minder
San Francisco , VS Online , Los Angeles , Seattle + 3 Meer Minder