Master of Science in IT-administratie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Het IT-beheer en beveiligingsprogramma biedt een evenwichtige benadering van software- en hardwareapplicaties en hun conceptuele onderbouwing, en biedt een reeks specialisaties die studenten voorbereiden om leiderschapsrollen aan te nemen als IT-beheermanagers, beheerders van enterprise-applicaties en databases, netwerken, beveiliging en web services administrators.

Waarom een ​​master volgen in IT-beheer en beveiliging?

Computersystemen en -netwerken vormen een integraal onderdeel van het bedrijfsleven en de vraag naar werknemers op deze gebieden zal toenemen naarmate bedrijven blijven investeren in nieuwe technologieën. Door het wijdverbreide gebruik van elektronische handel en de toenemende acceptatie van mobiele technologieën zullen meer instellingen internet gebruiken om online zaken te doen. Deze groei vertaalt zich in de behoefte aan systeembeheerders die organisaties kunnen helpen bij het gebruiken van technologie om te communiceren met werknemers, klanten en consumenten. De vraag naar computerbeveiligingsspecialisten zal groeien als bedrijven en de overheid blijven investeren in "cybersecurity" en vitale computernetwerken en elektronische infrastructuren beschermen tegen aanvallen. Verwacht wordt dat het veld voor informatiebeveiliging de komende tien jaar veel nieuwe systeembeheerdersfuncties zal genereren, aangezien bedrijven in alle sectoren hoge prioriteit geven aan het beschermen van hun gegevens en systemen.

Waarom IT-administratie en -beveiliging bij NJIT studeren?

NJIT heeft een lange geschiedenis van innovatie op het gebied van digitale communicatie. Met een van de meest computerintensieve campussen in het land, is NJIT ook een pionier in de toepassingen van nieuwe technologieën als leermiddelen. De universiteit leidt een van de grootste groepen informatietechnologie-studenten van het land op. Niet toevallig is New Jersey een van de toonaangevende staten voor computers en geavanceerde technologie. Dertig van de snelstgroeiende technologiebedrijven van de Verenigde Staten zijn gevestigd in de staat, en New Jersey staat 8e in het land als een cyberstaat en 8e voor durfkapitaalinvesteringen - $ 3,5 miljard - in informatietechnologie en software. New Jersey biedt het hoogste mediane salaris in de natie voor managers van informatiesystemen.

Doelen

Het IT-beheer en beveiligingsprogramma informeert studenten over de concepten, principes, technieken en werkwijzen die nodig zijn voor het beheer van een moderne IT-omgeving en de beveiliging ervan. Studenten zullen uitgebreide praktische ervaring opdoen met IT-administratie. Beveiliging is een onderdeel van kerncursussen naast een specifieke beveiligingscursus. Degenen die het programma hebben voltooid, zijn goed voorbereid om leiderschapsrollen te spelen als beheerders van databases, netwerken, beveiliging en webservices, als beheerders van bedrijfsapplicaties en beheerders van IT-beheer.

Leerresultaten

Studenten in de MS IT-administratie

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Welcome to New Jersey Institute of Technology. As the state’s public polytechnic university, we continue to invest in the renewal of our existing facilities in addition to adding new spaces, with the ... Lees meer

Welcome to New Jersey Institute of Technology. As the state’s public polytechnic university, we continue to invest in the renewal of our existing facilities in addition to adding new spaces, with the goal of providing an exceptional teaching, learning, and living environment. Lees Minder