Lees de Officiële Beschrijving

Leer om de grootste bron van menselijk kapitaal, menselijk kapitaal, op te bouwen en te beheren. Verbreed uw human resource management kennis en ontwikkel de praktische en menselijke vaardigheden om te gedijen in een leidende positie bij uw organisatie.

Ons Master of Science-programma in Human Resource Management is ideaal voor HR-professionals van het begin tot het midden die ernaar streven belangrijke organisatorische enablers en competente, betrouwbare leiders te worden.

Deze praktijkgerichte graad bouwt praktische vaardigheden en competenties op terwijl studenten vertrouwd worden gemaakt met best practices in het beheren van menselijke sterktes en eigenschappen, evenals fundamentele human resource-concepten die ten grondslag liggen aan organisatorische productiviteit, winstgevendheid en duurzaamheid.

We bieden ook een geavanceerd certificaat in human resource management (15 punten die kunnen worden toegepast op de master), en een MBA met een concentratie in human resource management.

studierichting

De studenten human resource management van onze master voltooien doorgaans het 33-creditsprogramma binnen 4 semesters. De kernreeks uit zes gangen onderzoekt onderwerpen variërend van ethiek en multiculturele kwesties in personeelsbeheer tot arbeidsrecht.

Studenten moeten ook een sluitstukcursus voltooien en 4 keuzevakken uit opties die onder andere organisatorische transformatie, non-profitbeheer en conflictoplossing omvatten.

Klaar om de volgende stap naar je toekomst te maken? Bekijk onze toelatingseisen en meld u aan voor een gratis cursus en ervaar de Graduate School of Business van Touro, ontmoet professoren, huidige studenten en praat een voor een met onze beheerders om te kijken hoe ver u kunt gaan.

Een SHRM-gecertificeerde professional worden

Waarom zou u een SHRM-gecertificeerde professional (SHRM-CP) worden? Zodat u opvalt als een expert en leider op HR-gebied.

SHRM-certificering wordt wereldwijd erkend en stelt u in staat uw kennis van het onderwerp te bewijzen en effectiever uw werk te doen. SHRM-CP geeft je een concurrentievoordeel op de banenmarkt met je vaardigheden en competenties.

Onze voorbereidende cursus bereidt je voor op het examen. Wij:

 • combineer de masterinstructie van SHRM-gecertificeerde instructeurs met het SHRM 2018-leersysteem (gebaseerd op de SHRM Body of Competency and Knowledge ™), zodat u sneller kunt leren en meer kennis kunt behouden
 • voldoen aan SHRM-certificering in aanmerking te komen
 • vergroot uw kennis en vergroot uw vaardigheden
 • lesgeven in een beheersbaar tempo
 • het leren versterken door middel van klassendiscussie en ervaringen uit de praktijk

De cursus duurt 13 weken (39 uur), op onze 40th Street-locatie, kost $ 1200 en je kunt professionele ontwikkelingskredieten ontvangen.

Kern vakken

 • MBAN 609 - Human Capital Management in multi-culturen
 • MBAN 620 - Global Human Resource Management
 • MBAN 621 - Wereldwijde arbeidswetgeving
 • MSBN 605 - Ethiek op de wereldmarktplaats
 • MSHN 620 - Bedrijfsstichtingen voor Human Resource Management
 • MSHN 621 - Hoogwaardig management
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 2 andere vakken van Touro Graduate School of Business »

Laatst bijgewerkt op January 7, 2019
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
4 semesters
Deeltijd
Prijs
760 USD
- per tegoed
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019