Master of Science in Human Resource Management

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

De leiderschapsvaardigheden die u hebben gebracht waar u nu bent, zijn misschien niet nodig om u en uw organisatie vooruit te helpen. Leiders op het gebied van HR moeten begrijpen hoe ze mensen moeten managen, motiveren en compenseren.

Het MS in Human Resource Management-programma van het Huizenga College of Business biedt nieuwe perspectieven op individueel en groepsgedrag en geeft inzicht in benaderingen voor beter management en motivatie van werknemers. Het curriculum van het programma leert u hedendaagse managementkwesties van het implementeren van nieuwe procedures, het oplossen van conflicten, het voldoen aan vereisten voor positieve actie, het opleiden van personeel en het bereiken van organisatiedoelen en -doelstellingen.

 • Cursussen werden doordeweeks aangeboden op de hoofdcampus en online.
 • Het programma kan in slechts 21 maanden worden afgerond.
 • Het programma begint vijf keer per jaar en begint in augustus, oktober, januari, maart en mei.

men, employees, suit

Toelatingseisen

Toelating tot de masteropleidingen is competitief. Aanvragen worden individueel beoordeeld en toegang wordt aangeboden aan aanvragers die aan zowel kwalitatieve als kwantitatieve criteria voldoen. Alle vereiste documentatie moet worden ontvangen voordat een toelatingsbesluit kan worden aangeboden.

 • Voltooide masteraanvraag voor toelating en niet-restitueerbare aanvraagkosten van $ 50.
 • Een bachelordiploma van een regionaal geaccrediteerde Amerikaanse instelling of een gelijkwaardig diploma voor internationale aanvragers.
 • Officiële transcripties van alle hogescholen en universiteiten die eerder aanwezig waren. Het transcript van de bachelordiploma van de aanvrager moet een diploma-uitreikingsdatum bevatten om te worden beoordeeld voor toelating. Als het diploma van de afgestudeerde is behaald, moet het transcript de datum van de toekenning van de graad vermelden om te worden beoordeeld voor toelating. Elektronische transcripties kunnen worden verzonden naar electronictranscript@nova.edu of per post op:
  Nova Southeastern University
  Enrollment Processing Services (EPS)
  T.a.v .: H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship
  3301 College Avenue
  Postbus 299000
  Fort Lauderdale-Davie, Florida 33329-9905
 • Andere toelatingsdocumentatie is mogelijk vereist.

Engelse Taalvaardigheidseis

Alle aanvragers die hun bachelor- en alle graduaatsgraden hebben behaald aan een hogeschool of universiteit waar Engels niet de primaire instructietaal is, moeten een Engelse taaltoets afleggen. Testscores mogen niet ouder zijn dan twee jaar.

 • Test van Engels als vreemde taal (TOEFL) minimumscores vereist.
 • Internetgebaseerd (iBT) = 79, geautomatiseerde score = 213, papieren score = 550.
 • International English Language Testing System (IELTS) minimumscore vereist = 6.
 • Pearson Test of English (PTE) minimaal vereiste zweer = 54.
 • TALK International, School of Languages: Voltooiing van de test van niveau 9 met een score van 85% of hoger.
 • Duolingo-test van het Engels: 105 of hoger.
 • Voltooiing van ENC 1101 en ENC 1102 met een cijfer 'C' of hoger van een regionaal geaccrediteerde instelling.
 • Als de bachelor- of masteropleiding in de afgelopen twee jaar volledig in het Engels is afgerond buiten de VS, is een brief van de instelling op officieel briefhoofd vereist om af te zien van de Engelse taalvereiste. In de brief moet worden vermeld dat alle cursussen in het Engels zijn gegeven.
 • Voltooiing en slagen voor ELS Level 112 Intensief programma Engels voor academische doeleinden.

* Een interview kan ook vereist zijn om het huidige niveau van Engelse taalvaardigheid te bepalen, zelfs als aan de vereiste scores en richtlijnen is voldaan.

people, girls, women

getuigenissen

Adeline Dorsainvil
Lidstaten 2012

"Toen ik nog op het Huizenga College zat, dacht ik erover een parfumbedrijf te openen. Ik heb mijn bedrijfsplan gestructureerd. Ik heb de basis geleerd van het starten en runnen van een bedrijf."

Toen Adeline Dorsainvil afstudeerde aan de NSU, had ze een businessplan, de kennis en een concurrentievoordeel bij het lanceren van haar online geurwinkel.

'Toen ik nog op het Huizenga College zat, dacht ik erover om een parfumbedrijf te openen. Ik heb mijn bedrijfsplan gestructureerd. Ik heb de basis geleerd van het starten en runnen van een bedrijf ', zegt Dorsainvil, die in mei 2015 Le Bijoux Parfum oprichtte.

Ze was alumna van het H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship van NSU en behaalde in 2012 een masterdiploma in human resources management en in 2010 een bachelordiploma in bedrijfskunde.

“De parfumindustrie is erg competitief. Als ik een product ging maken, wist ik dat het in het oog moest springen ', zei Dorsainvil, die kristallen aan de parfumflesjes toevoegde om haar product een grotere aantrekkingskracht te geven.

'De naam, Le Bijoux Parfum, betekent' de parfumjuwelen 'in het Frans. Dat staat voor het thema van de winkel. Er zijn vrouwen die kopen omdat ze van de kristallen houden. Dat is het concurrentievoordeel dat we nu hebben, 'zei ze.

'Ik heb altijd van parfum, kristallen en sieraden gehouden. Als tiener was ik verzamelaar. Dat is wat mij inspireerde om dit bedrijf te openen. '

Aangekomen bij NSU: “Ik was een pre-med major. Ik deed het niet goed in de wetenschapslessen. Ik heb mijn major omgeschakeld naar zaken. Mijn vader was een bedrijfseigenaar en hij moedigde me aan om een bedrijfsdiploma te halen. Hij zei dat een gedegen kennis van het runnen van een bedrijf je zal helpen.

“De opleiding aan de NSU heeft me geholpen mijn bedrijf vanaf de grond op te starten. Ik heb de basis geleerd, zoals beginnen met een LLC en het hebben van uw bedrijfslicentie en producthandelsmerk. Ik heb geleerd hoe ik een kleine organisatie moet runnen - toezicht houden op verkoop, productie en marketing. Om te beginnen: "Ik kon groeien en de verschillende aspecten van het runnen van een parfumlijn begrijpen."

Als eenmanszaak werkt Dorsainvil samen met een lokaal fulfilmentcentrum om bestellingen te verzenden. Ze werkt samen met influencers op sociale media om foto's te delen en haar bedrijf een boost te geven aan duizenden volgers online.

Le Bijoux Parfume kreeg onlangs een boost met selfie-foto ingediend door Dorsainvil en te zien op MSNBC.

'Dat was enorm voor mijn winkel', zei ze. "Ik heb veel meer volgers gekregen op sociale media."

Dorsainvil behaalde een masterdiploma aan het Huizenga College na te hebben gewerkt op een afdeling personeelszaken. "Ik heb een sterke kennis van het human resources-recht en dat is iets dat ondernemers moeten weten", zegt Dorsainvil, die ook bedrijfscursussen geeft aan de Okan International University in Dania Beach.

Haar volgende doel is het creëren van een mini-aanwezigheid in een winkel.

'Ik ga stap voor stap', zei ze. 'Ik ben van plan om te groeien en uiteindelijk in dienst te nemen. Toen ik begon, had ik een enorme angst om het bedrijf te starten. Ik ben blij dat ik die angst heb overwonnen, omdat het [anders] mij zou hebben tegengehouden. ”

Haar advies aan andere beginnende ondernemers?

'Geef niet op, hoe moeilijk de situatie ook is. Gestelde doelen. Stap uit het onbekende ... want niemand anders [behalve jij] gaat je dromen waarmaken. '

Laatst bijgewerkt op apr 2020

Over de school

One of the premier business schools in Florida, the H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship at NSU reaches students globally with online and on-site, internationally recognized bach ... Lees meer

One of the premier business schools in Florida, the H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship at NSU reaches students globally with online and on-site, internationally recognized bachelor's and master's degree programs. The H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship is a worldwide provider of academic, professional, and practical education for individuals in business, academia, government, and nonprofit organizations. With a recognized reputation for quality, the Huizenga College of Business & Entrepreneurship's corporate relationships and modern technology provide superior real-world learning experiences for students. Lees Minder