Master of Science in Human Factors and Industrial / Organizational Psychology

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Human Factors (HF) en Industrial / Organizational (IO) Psychology zijn gebieden die basistheorieën over de prestaties van mensen en groepen onderzoeken en de praktische implicaties voor het verbeteren van de kwaliteit van socio-technische systemen. Het HF-programma legt speciale nadruk op menselijke perceptie en cognitie. Het IO-programma benadrukt het individuele, groepsmatige en organisatorische gedrag in werkinstellingen. Samen bieden deze programma's een sterke basis voor het toepassen van psychologische theorieën op het ontwerp van effectievere technologieën en werkorganisaties. Ons programma biedt unieke kansen om samen te werken met lokale industrieën en overheidslaboratoria, zoals het Human Effectiveness Directorate van het Air Force Research Laboratory bij Wright-Patterson AFB. Het biedt ook mogelijkheden voor studenten om deel te nemen aan interdisciplinaire samenwerkingen op probleemgecentreerde onderzoeksprojecten in verband met interfaceontwerp, training, selectie, besluitvorming en teamcoördinatie. Deze problemen kunnen worden onderzocht in een breed scala aan toepassingsdomeinen, waaronder lucht- en ruimtevaart, gezondheidszorg, openbare en particuliere bedrijven, militaire operaties en noodoperaties.

Studenten kunnen een MS-eindtermopleiding volgen, gespecialiseerd in menselijke factoren of in de industriële / organisatiepsychologie.

Waarom kiezen voor het programma Human Factors and Industrial / Organizational Psychology?

Als u wilt onderzoeken hoe de prestaties en systemen van een groep via psychologie kunnen worden verbeterd, volg dan een Master of Science in Human Factors en Industrial / Organizational Psychology op Wright State.

Krijg meer inzicht in de menselijke perceptie en cognitie, individueel, groeps- en organisatiegedrag en hoe u effectievere organisaties kunt ontwerpen. U kunt gebruikmaken van onderzoeksmogelijkheden met lokale entiteiten zoals het Human Effectiveness Directorate van het luchtmachtonderzoekslaboratorium en de bemanningsstationevaluatiefaciliteit op de Wright-Patterson luchtmachtbasis.

Onze leerfaciliteiten omvatten laboratoria, audiovisuele apparatuur, observatieruimtes en 20.000 vierkante voet in Fawcett Hall, uitsluitend gewijd aan psychologisch onderzoek. Wright-Patterson Air Force Base en Wright State hebben ook verschillende overeenkomsten voor het delen van apparatuur, faciliteiten en personeel.

Toelating

Procedures

15 december is de deadline voor ontvangst van alle aanvraagmateriaal voor toelating voor het volgende herfstsemester. Als u geïnteresseerd bent in een aanvraag voor het graduate-programma Human Factors and Industrial / Organisational Psychology bij Wright State, vindt u hier de benodigde stappen voor de aanvraag:

  • Bezoek de Graduate School-website. Ga naar de pagina Toepassen waarop u een online account kunt maken om toe te passen. Van de Graduate School-website kun je ook papieren exemplaren van het applicatiemateriaal downloaden en deze rechtstreeks naar Wright State sturen. (Online inzending heeft de voorkeur)
  • Zodra u een account hebt aangemaakt, kunt u de aanvraag voor toelating tot de Graduate School beginnen. Ons programma staat vermeld onder het College van Wetenschappen en Wiskunde, met een concentratie in Human Factors en Industrial / Organizational Psychology. Zorg ervoor dat u uw interesse in MS of Ph.D selecteert. opleiding.
  • Als onderdeel van de aanvraag moet u een pakket met materialen indienen, bekijk wat u moet indienen op het tabblad Materialen.
  • Na voltooiing van de online aanvraag moet u een aanvraagkosten van $ 40 betalen die online kunnen worden ingediend.
  • Alle aanvullende materialen (aanbevelingsbrieven, transcripties, GRE-scores) moeten worden gestuurd naar:

Wright State University
Afstuderen
3640 Kolonel Glenn Hwy.
Dayton, OH 45435-0001

Het toelatingsproces is concurrerend. Aanvragen worden beoordeeld om de waarschijnlijkheid van succes in het programma en het potentieel voor een carrière in Human Factors of Industriële / Organisatiepsychologie te beoordelen. Beoordelingscriteria omvatten cumulatief cijferpuntgemiddelde, verbale en kwantitatieve resultaten van Graduate Record Examens, prestaties in relevante cursussen, aanbevelingsbrieven, eerdere onderzoekservaring, relevante werkervaring en andere informatie over schrijfvaardigheid, spreekvaardigheid en kwantitatieve vaardigheden.

Toelatingsvoorwaarden

Studenten toegelaten tot de MS-programma moeten een baccalaureaat diploma hebben van een geaccrediteerde instelling met een major in de psychologie of ten minste 16 semester credit-uren van de psychologie. Studenten moeten een cursus hebben gevolgd over cognitie of menselijk leren, sensatie en perceptie, sociale of organisatorische psychologie, persoonlijkheid of test en metingen, of abnormaal, experimenteel ontwerp / statistische gegevens en experimentele methoden. Idealiter zouden studenten ook een jaar fysische of biologische wetenschappen, vakken in wiskunde en informatica moeten hebben afgerond. Van studenten die een of meer basisvoorwaarden missen, wordt verwacht dat zij de passende remediërende cursus voltooien bij het begin van het programma, naast de vereiste diploma's.

Alle aankomende studenten moeten een officieel transcript van elke bijgewoonde instelling indienen. Scores op het Graduate Record Examination (verbaal, kwantitatief) moeten ook worden ingediend. Er moeten drie aanbevelingsbrieven worden ontvangen van eerdere universiteitshoogleraren of relevante professionals. Aanvragers moeten ook een opstel indienen waarin hun professionele doelen en huidige academische interesses in menselijke factoren of industriële / organisatorische psychologie worden beschreven.

Alle opnames zijn competitief. Aanvragen zullen worden geëvalueerd om de waarschijnlijkheid van succes in het programma en het potentieel voor een carrière in menselijke factoren of industriële / organisatiepsychologie te bepalen. Evaluatiecriteria zijn onder meer het cumulatieve cijfergemiddelde, verbale en kwantitatieve examenscores voor afgestudeerden, prestaties in relevant cursuswerk, aanbevelingsbrieven, eerdere onderzoekservaring, relevante werkervaring en andere informatie over schrijf- en kwantitatieve vaardigheden. Aanvragen moeten uiterlijk op 1 januari worden ingediend

materialen

Hier is een lijst met materialen die nodig zijn voor het graduate-programma Human Factors and Industrial / Organisation Psychology. We accepteren alleen nieuwe aanvragers voor het herfstsemester en alle materialen moeten uiterlijk op 15 december van het voorgaande jaar zijn ontvangen.

  • Een voltooide aanvraag voor de School of Graduate Studies (online ingediend).
  • Een essay waarin je professionele doelen en onderzoeksinteresses worden geschetst. Dit moet een kort essay zijn dat ons vertelt wat je hier hoopt te leren en wat voor soort carrière (academisch, toegepast of onderzoek) je wilt volgen. Dit is ook een geschikte plaats om te beschrijven welke onderzoeksgebieden je zou willen onderzoeken en of er een specifieke faculteit is waarmee je wilt werken.
  • Drie (3) aanbevelingsbrieven; bij voorkeur uit academische bronnen die kunnen spreken met je capaciteit voor een graduate studie. Een brief van een professionele bron die informatie over uw capaciteiten en kenmerken buiten een academische omgeving kan verstrekken, zou ook geschikt zijn. Elke bron moet hun brieven rechtstreeks naar de School of Graduate Studies mailen, of u kunt ze rechtstreeks mailen als ze zich in individueel ondertekende en verzegelde enveloppen bevinden.
  • Eén (1) officieel transcript van elke instelling die werd bezocht (met uitzondering van Wright State University ) is vereist. Als cursussen van een universiteit / hogeschool verschijnen op de transcriptie van een andere universiteit / hogeschool, moet je nog steeds een officieel transcript indienen bij het college waar je oorspronkelijk het cursuswerk hebt voltooid.
  • Eén (1) officiële kopie van uw Graduate Record Examination (GRE) -scores die rechtstreeks vanuit ETS zijn verzonden. De GRE Subject Test in Psychology is niet vereist, maar wordt aanbevolen. De instellingscode van Wright State is 1179.

uitrusting

De programma's in menselijke factoren en industriële / organisatorische psychologie zijn een belangrijk aandachtspunt van departementale activiteit; tweederde van de faculteit in de afdeling is gespecialiseerd in een van de twee programmagebieden. Studenten gaan een programma in met een kritische massa aan faculteiten en studenten en een breed scala aan onderzoeksmogelijkheden.

De afdeling Psychologie beschikt over algemene laboratoria om onderwijs en onderzoek te ondersteunen. Er zijn drie computerlaboratoria met elk 17 Apple Intel-computers met een flatscreen lcd-kleurenscherm en twee printers. Voor een flexibele toepassing kan elke computer zowel Mac OS als Windows opstarten. De individuele computers zijn onderling verbonden via een lokaal netwerk. Speciale apparatuur, zoals een Prichard-fotometer, Kay Sound Spectrum Analyzer en Hewlett-Packard-kleurenscanner zijn beschikbaar. De afdeling heeft een verscheidenheid aan andere algemene faciliteiten voor individuele en kleine groepstesten. Deze omvatten audiovisuele apparatuur voor het opnemen of presenteren van informatie aan de groep, observatieruimtes met eenrichtingsvensters en laptops voor veldonderzoek.

De afdeling Psychologie heeft onderzoeksruimte, faculteits- en afgestudeerde studentenkantoren en algemene klasruimte allemaal in Fawcett Hall. De afdeling beslaat de derde, vierde en vijfde verdieping van Fawcett Hall. De vierde en vijfde verdieping bestaan uit 20.000 vierkante meter ruimte exclusief voor psychologisch onderzoek. Elk lid van de faculteit Psychologie beschikt momenteel over een laboratorium om zijn of haar onderzoeksactiviteiten te ondersteunen. Gespecialiseerde apparatuur in deze onderzoekslaboratoria ondersteunt onderzoek naar het sensorische proces, motorische controle, ruimtelijke oriëntatie, interactie tussen mens en computer, displayontwerp, vluchtsimulatie, geheugen, veroudering, expertise, teamwork, beoordeling, training en stress op de werkplek. Computerfaciliteiten omvatten UNIX-werkstations, pc's en Macs. Beschrijvingen van facultaire laboratoria worden gegeven op de desbetreffende facultaire individuele webpagina. Deze laboratoria zijn goed uitgerust voor gedragsonderzoek.

De afdeling Psychologie beschikt over een Psychology Computer Services (PCS) -faciliteit om onderzoek en onderwijs te ondersteunen. Het PCS heeft één computeringenieur en één student-assistent. Het PCS biedt software-, hardware- en netwerkondersteuning.

Studenten en faculteiten hebben ook toegang tot gespecialiseerde laboratoria en apparatuur die uniek zijn voor het Dayton grootstedelijk gebied. De afdeling Psychologie aan de Wright State University en verschillende onderzoekslaboratoria op de luchtmachtbasis Wright-Patterson hebben officiële memoranda van overeenstemming die het delen van apparatuur, faciliteiten en personeel vergemakkelijken. Geavanceerde high fidelity simulators en andere testfaciliteiten, zoals de Auditory Localization Facility voor binauraal onderzoek in het vrije veld en een meeslepend Cave VR-systeem met 4 muren, zijn faciliteiten buiten de campus die beschikbaar zijn en zijn gebruikt door de faculteit en studenten van de faculteit Psychologie. Daarnaast heeft de afdeling uitstekende werkrelaties met andere laboratoria en faciliteiten. Verschillende faculteit en studenten hebben onderzoek uitgevoerd op de Crew Station Evaluation Facility op Wright-Patterson Air Force Base. Afdeling Psychologie faculteit hebben ook uitstekende werkrelaties met gebied bedrijven en industrieën

Dayton is ook een gebied met een aanzienlijke industriële en bedrijfskracht. Industrieel / organisatorisch onderzoek wordt uitgevoerd in samenwerking met lokale bedrijven. Faculteit en studenten communiceren met veel collega's in de overheid en de privésector.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Wright State University is a nationally ranked public university in Dayton, Ohio with more than 15,000 students Offering 295 degree programs, the university is made up of eight colleges, three schools ... Lees meer

Wright State University is a nationally ranked public university in Dayton, Ohio with more than 15,000 students Offering 295 degree programs, the university is made up of eight colleges, three schools, and a branch campus in Celina, Ohio. Named for the Wright brothers, Wright State University offers an exceptional, affordable education in the American heartland. Lees Minder