Nu recycling en de vernieuwing van natuurlijke hulpbronnen een belangrijk aandachtspunt worden in de verwerkende industrie, biedt de master of Science in Green Electronics (MSc in GE) van TUM Asia studenten de mogelijkheid om de uitgebreide en diepgaande kennis van micro- / nano-fabricagetechnologie bij te schaven, hernieuwbare energie, vermogenshalfgeleiders en organische halfgeleiderelementen en -systemen.

JOINT DEGREE

Uitgevoerd door Technische Universität München (Duitsland) en Nanyang Technological University (Singapore). De joint TUM-NTU Master of Science in Green Electronics degree zorgt ervoor dat studenten bereid zijn om hun ideeën om te zetten in duurzame oplossingen voor de elektrische


2 JAAR VOLLEDIG PROGRAMMA

Twee jaar fulltime onderzoek en toepassingsgericht programma, inclusief stage-ervaring en Master Thesis.

  • De student moet 14 modules voltooien (2 verplichte laboratoriummodules, 6 kerntechnische keuzevakken, 4 technische specialisaties, 2 niet-technische keuzevakken)
  • 45 Contacturen voor het grootste deel van de Core
  • 2 Verplichte laboratoriummodules die door elke student moeten worden ingevuld


RELEVANTIE VOOR DE INDUSTRIE

Omdat onze TUM-hoogleraren samenwerken met toonaangevende bedrijven in de branche, betrekken zij hun studenten door theoretische kennis te combineren met hun praktijkervaringen. We vliegen met onze TUM-professoren uit Duitsland om les te geven op een exclusieve manier om les te geven, zonder compromis over kwaliteit. Studenten krijgen inzichten van de Europese en Aziatische industrie, waardoor ze deze kennis naar nieuwe hoogten kunnen brengen wanneer ze uiteindelijk naar de industrie of onderzoekssector gaan.


GLOBALE KANSEN

Je bent in staat om je stage en scriptie te voltooien in München, Singapore of waar ook ter wereld, bij elk bedrijf of onderzoeksinstituut.

Ons geglobaliseerde klaslokaal biedt ook een goed testbed voor de werkplek. Het vermogen om met mensen uit verschillende culturen te werken is nu een essentiële vaardigheid op de werkplek en er is geen betere plek om te beginnen dan in ons klaslokaal.


TOELATINGSEISEN

Vereist om minimaal 3 jaar bachelor te hebben in Science, Electrical, Electronics Engineering of een gelijkwaardige graad in andere relevante disciplines. Een basiskennis van halfgeleiderfysica, elektromagnetische en organische chemie (of elektrochemie) wordt sterk aanbevolen voor het programma.

  • TOEFL / IELTS (vereist voor aanvragers wiens moedertaal of instructiemedium van eerdere studies niet in het Engels is)
  • TOEFL: recente score met een minimum van 100 voor internetgebaseerde tests of 234 voor computertest
  • IELTS (www.ielts.org): met academisch IELTS-resultaat van ten minste 6,5
  • Akademische Prüfstelle (APS) certificaat (Alleen vereist voor kandidaten die houder zijn van een diploma uit China, Vietnam of Mongolië)

AANVRAAG TOT TOELATING

Onze online Application Portal wordt elk jaar op 15 oktober geopend. Laat ons je e-mailadres achter (via het aanvraagformulier) en we zullen je informeren wanneer de Admissions Portal open is.

Alle aanvragers moeten hun aanvraag starten via de online Application Portal en vervolgens de lijst met vereiste papieren documenten (via e-mail) opsturen om uw aanvraag te verwerken. Meer informatie zal u worden toegestuurd wanneer u ons een vragenformulier hebt gestuurd."Als student van twee gerenommeerde universiteiten, TUM en NTU, ben ik in staat om de onderwijssystemen van Duitsland en Singapore te ervaren.Een joint degree-programma stelt je ook in staat om je netwerk uit te breiden met professoren, studenten en professionals van beide universiteiten. , Ik heb vanuit verschillende perspectieven kunnen leren en dat was zeer verrijkend voor mijn studies. "

Karthik Chandran

Student, MSc in Green Electronics

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 4 andere vakken van Technische Universität München Asia (TUM Asia) »

Laatst bijgewerkt op November 2, 2018
Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
24 maanden
Voltijd
Prijs
34,240 SGD
Deadline
Vraag informatie aan
Application opens 1 November each year
Op locaties
Op datum
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Application opens 1 November each year
Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Application opens 1 November each year
Einddatum

About TUM Asia

TUM Asia Admissions Portal: How To Start Your Master Of Science Application