Master of Science in Global Logistics

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bestudeer een masteropleiding in wereldwijde logistiek op 's werelds enige logistieke universiteit. Ons programma combineert de thema's logistiek, supply chain management en leiderschap op een unieke manier. Logistiek @ SCM-onderwerpen vertegenwoordigen meer dan de helft van het curriculum! Al onze programma's worden gekenmerkt door een internationale studentenorganisatie, een uitstekende faculteit, een intieme leeromgeving en uitgebreide zakelijke banden. Al onze programma's worden in het Engels gegeven!

Programma-inhoud / services

Hier is een overzicht van het curriculum:

  • Cursussen in logistiek, supply chain management, management, economie en managementvaardigheden
  • Optioneel sneltraject in drie semesters (bachelordiploma = 210 ECTS)
  • Wisselsemester met partneruniversiteiten (standaardtraject, optioneel voor houders van een eerstegraad van buiten Duitsland)
  • Stage van drie maanden
  • Masterproef (5 maanden)

Geniet van de voordelen van een privé-universiteit: instructie in kleine groepen, een gunstige student-faculteit ratio, gemakkelijke toegang tot belangrijke contacten, moderne infrastructuur en een uitgebreid dienstenaanbod.

Ons Career Services-team biedt een uniek programma dat gericht is op uw persoonlijke ontwikkeling en uw contacten met toekomstige werkgevers. Ons International Office maakt de weg vrij voor uw semester in het buitenland en ons programmabeheerteam zorgt ervoor dat uw cursus voldoet aan onze kwaliteitsnormen en zo soepel mogelijk verloopt. Na acceptatie helpen we u uw reis naar Hamburg te organiseren en blijven we u tijdens dit hele proces bijstaan.

Je doet het studeren, we doen al het andere!

Toelatingseisen

  • een bachelordiploma of gelijkwaardig, bij voorkeur in bedrijf of economie *.
  • TOEFL of IELTS om Engelse taalvaardigheid aan te tonen.
  • sterk academisch record.

* andere gebieden zoals industriële engineering, bedrijfsinformatica, psychologie of wiskunde worden overwogen als je bachelordiploma bestaat uit een voldoende aantal (ten minste vier) en een verscheidenheid aan cursussen op het gebied van bedrijfskunde of bedrijfseconomie.

Studenten die zich inschrijven voor de Kühne Logistics University profiteren van een rolling admissions-beleid. KLU de aanvraag van elke student zodra alle vereiste documenten zijn ontvangen en stelt de aanvragers onverwijld in kennis van de beslissing van de toelatingscommissie. Deadline voor aanmelding voor het programma vanaf september 2019 is 15 juli 2019.

We raden ten sterkste aan dat aanvragers uit niet-EU-landen uiterlijk op 31 maart van toepassing zijn. Het visumproces duurt maximaal twee maanden, te rekenen vanaf de datum van acceptatie door de KLU . Houd er rekening mee dat er nog veel andere organisatorische zaken te behandelen zijn bij het plannen van je studie in het buitenland.

Heb je nog geen bachelordiploma? Uiteraard kunt u nog steeds een aanvraag indienen bij de Kühne Logistics University . Geef gewoon een transcript of records inclusief alle cijfers die tot nu toe zijn gegeven en je kunt je bachelordiploma in een later stadium inleveren.

Bezoek onze website voor meer details.

Funding

Collegegeld heeft nooit iemand belet om te studeren aan de Kühne Logistics University . We bieden studenten niet alleen KLU beurzen, maar we hebben ook een innovatief financieringsplan opgezet - financiering voor Brain Capital. Deelnemers aan dit plan betalen tijdens het studeren geen collegegeld. In ruil daarvoor committeren zij zich aan inkomensafhankelijke betalingen na hun afstuderen!

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Kühne Logistics University (KLU) is een private, door de overheid erkende universiteit, gelegen aan de Hamburgse haven.

Kühne Logistics University (KLU) is een private, door de overheid erkende universiteit, gelegen aan de Hamburgse haven. Lees Minder
Hamburg , Valletta + 1 Meer Minder