Master of Science in Geospatial Analysis (MSGA)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master of Science in Geospatial Analysis (MSGA)

Het UMW MSGA-programma is een van slechts twee in Virginia. Via het MSGA-programma beheerst u geospatiale technologie en evalueert u kritisch gegevens en resultaten om ruimtelijke vragen te stellen en te beantwoorden. Bestemd voor pas afgestudeerden met een major, minor, certificaat of meerdere cursussen in geospatial technologie, en voor professionals die al werken in geospatiale gebieden, het programma integreert theorie en technische training met kritisch denken, project management en communicatievaardigheden - waardoor je de competitieve voordeel dat u nodig heeft om uw carrière vooruit te helpen in de sterk groeiende geospatiale technologie-industrie.

Is MSGA van UMW geschikt voor mij?

De MSGA van UMW is bedoeld voor mensen met ervaring in geografische informatiesystemen - waaronder pas afgestudeerden met een major, minor, certificaat of meerdere cursussen in geospatiale technologie en professionals die al werken in geospatiale gebieden.

Wat zal ik leren?

Master-leraren gebruiken theorie en technische training om uw kritisch denken, projectmanagement en communicatievaardigheden op te bouwen. Leer om ruimtelijke vragen te stellen en te beantwoorden; meestertechnologieën zoals geografische informatiesystemen, teledetectie en GPS; en het verzamelen, analyseren en toewijzen van locatiegegevens van oorspronkelijk onderzoek en van instanties zoals het Census Bureau, NASA en de FBI.

Wat zeggen branchespecialisten over het MSGA-programma van UMW?

Het werk dat de Eastern Geology en Paleoclimate Science Center (EGPSC ) doen, zou moeilijk te verwezenlijken zijn zonder de steun van personeel dat is opgeleid in geospatiale technologieën. [UMW's MSGA] -programma biedt studenten de nodige vaardigheden om te voldoen aan de groeiende behoeften van een verscheidenheid aan geospatiale wetenschappelijke functies binnen de federale overheid, inclusief die binnen de EGPSC .

- Peter G. Chirico, onderzoeksgeograaf

BAE Systems heeft meer dan 30 jaar ervaring in het leveren van full-spectrum analytische en productieondersteuning aan het ministerie van Defensie, waarvan een groot deel GIS en geospatiaal gericht is. Het kader van [UMW] MSGA-afgestudeerden zou onze GIS-kandidaat-pijplijn enorm versterken voor toekomstige voorstellen en hulp bij het invullen van de huidige hoge posities in de rest van het land.

- Chris Bellios, VP / GM van National Analysis

Op welke carrières zal ik voorbereid zijn?

Door het Amerikaanse ministerie van Arbeid uitgeroepen tot een snelgroeiend gebied, is geospatiale analyse met name van belang in Virginia en in het nabijgelegen Maryland en Washington, DC. De MSGA biedt u het concurrentievoordeel dat u nodig hebt om uw carrière vooruit te helpen en u voor te bereiden op werk op elk gebied. waar de locatie belangrijk is. Lancering van een opwindende carrière in intelligentie, misdaadanalyse, rampenbeheer, voorbereiding op noodsituaties, crisisbeheer, stedelijke en regionale planning, architectuur, engineering, technisch advies, beheer van milieubeheer, wetenschappelijk onderzoek, gezondheidsspecialiteiten, overheid, cartografie, landmeten, geovisualisatie, of fotogrammetrie.

Hoe lang duurt het om het programma te voltooien?

Voltijdstudenten kunnen het MSGA-programma van UMW in slechts één jaar voltooien. Deeltijdstudenten die per semester minstens één klas volgen, kunnen in ongeveer drie jaar afronden. Avondlessen maken het programma toegankelijk voor werkende volwassenen.

Wanneer en hoe solliciteer ik?

De aanbevolen datum van indiening voor het herfstsemester is 1 maart. (Studenten die kandidaat zijn voor afgestudeerde assistentposities moeten uiterlijk 1 maart solliciteren.) Voor de lente is de voorgestelde inzenddatum 1 oktober. UMW aanvaardt aanvragen voor na de indiening op een rollende ruimte beschikbaar basis.

Hoe kan ik meer leren over het MSGA-programma van UMW?

Contactgegevens:

Christy Pack

Directeur van Graduate Admissions

UMW Graduate Admissions

540-286-8030

dpack@umw.edu of graduate@umw.edu

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The University of Mary Washington is one of Virginia’s outstanding public liberal arts universities, providing a superior education that inspires and enables our students to make positive changes in t ... Lees meer

The University of Mary Washington is one of Virginia’s outstanding public liberal arts universities, providing a superior education that inspires and enables our students to make positive changes in the world. Lees Minder