Master of Science in Finance

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Een erkend programma gericht op het produceren van succesvolle professionals

De Master of Science in Finance biedt een gespecialiseerd curriculum met een gerichte opleiding in financiën. De mate is ontworpen om geavanceerde, toegepaste en theoretische ervaring te bieden in investment banking, bedrijfsfinanciering en / of financiële derivaten. De Universiteit van Alabama wordt erkend door het CFA Institute.

Programmatracks

Hieronder volgen voorbeelden van formele tracks die studenten kunnen volgen. U bent niet verplicht om een bepaald nummer te volgen. Het corporate finance-traject is bedoeld voor AZG-studenten die een loopbaan zoeken bij grote bedrijven, zoals Home Depot, International Paper en Federal Express. Het financiële engineering-traject is bedoeld voor AZG-studenten die een loopbaan zoeken in de financiële dienstverlening, zoals Goldman Sachs, Bank of America en Regions Bank.

Financiële engineering

Met de explosieve groei van derivatencontracten zoals opties, futures en swaps, evenals een zich steeds uitbreidende reeks nieuw ontworpen effecten, zoals mortgage-backed securities en structured notes, de vraag naar mensen met verschillende competenties in dit vakgebied is gegroeid. In reactie op deze vraag bieden wij de financiële engineering-track gericht op moderne technieken voor het beheren van financiële risico's.

De Financial Engineering Track binnen de MSF is beschikbaar voor studenten met een sterke kwantitatieve wiskundeachtergrond. De focus van dit nummer ligt op het beheersen van moderne technieken voor het beheren van financiële risico's. Studenten die deze concentratie selecteren, krijgen de mogelijkheid om te worden getraind in geavanceerde technieken voor het waarderen van derivaten en het beheren van financiële risico's met deze afgeleide instrumenten. De nadruk zal liggen op computergebaseerd oplossingsontwerp binnen een objectgericht kader.

Bedrijfsfinanciën

Met het toenemende belang van corporate finance is de vraag naar mensen met het vermogen om verstandige beslissingen te nemen over corporate finance gegroeid. In reactie op deze vraag biedt de afdeling Economie, Financiën en Juridische Studies van de University of Alabama een reeks lessen die zich richten op moderne technieken voor het oplossen van problemen met bedrijfsfinanciering.

De Corporate Finance Track binnen het MSF-programma is ontworpen om geavanceerde toegepaste expertise in financiële besluitvorming te bieden. De belangrijkste focus van deze track is het analyseren en oplossen van financiële en strategische bedrijfsproblemen. Studenten die deze concentratie selecteren, krijgen de gelegenheid om financiële concepten toe te passen op zakelijke problemen in de praktijk, met aandacht voor gebieden van bedrijfsfinanciering die niet worden behandeld in de financiële curricula van niet-afgestudeerden. Dit programma is bedoeld om studenten de meer geavanceerde achtergrond te bieden die nodig is om te werken in de probleemoplossende gebieden van grote bedrijven, op het gebied van zakenadvies met een investeringsbank, of bij het opzetten en uitvoeren van de financiële aspecten van een kleine onderneming .

Onroerend goed

Het vastgoedtraject is bedoeld om studenten die geïnteresseerd zijn in een loopbaan in onroerend goed te voorzien van een rigoureuze achtergrond in de grondbeginselen van onroerend goed, waaronder vastgoedfinanciering, taxatie, onroerendgoedbelasting en investeringsanalyse. Studenten zullen ook kennis maken met property management en landgebruik en ontwikkelingsconcepten om meerdere loopbaanontwikkelingspaden te ondersteunen.

Interdisciplinaire cursussen over asset- en portfolio-analyse, bankieren, kwantitatieve methoden en economie ondersteunen het vastgoedtraject, dat is gestructureerd om analytisch denken, creatieve probleemoplossing en strategische besluitvorming te stimuleren.

Curriculumoverzicht

De Master of Science in finance-programma biedt een gespecialiseerd curriculum met gerichte opleiding in financiën. De cursus is bedoeld om inzicht te geven in de volgende onderwerpen:

 1. de belangrijke rol van financiële intermediairs;
 2. het management van financiële intermediairs en een goed begrip van de markten waaraan zij deelnemen;
 3. de waardering van financiële activa zoals aandelen, obligaties, derivaten en andere gespecialiseerde activa, en hoe ze worden beheerd in een portefeuille;
 4. de bepaling en het gedrag van rentetarieven en rendement op activa; en
 5. de prikkels en determinanten van bedrijfsgedrag.

De Master of Science in Finance is ontworpen om geavanceerde toegepaste en theoretische expertise te bieden op het gebied van beleggingen, bankieren, bedrijfsfinanciering en / of financiële engineering. De track voor financiële risicostrategieën binnen dit masterprogramma behandelt moderne technieken voor het beheren van financiële risico's. Studenten die dit parcours selecteren, krijgen de mogelijkheid om getraind te worden in geavanceerde technieken voor het waarderen en gebruiken van afgeleide effecten, met een bijzondere nadruk op door hypotheek gedekte waardepapieren, gestructureerde notities en computergebaseerd oplossingsontwerp binnen een object. georiënteerd kader.

Succesvolle afronding van de masteropleiding in finance biedt studenten met kennis die nuttig is voor het nastreven van een loopbaan in beleggingen, financieel beheer, bankwezen en andere financiële diensten. Met de juiste studiekeuze kunnen studenten een aanvraag indienen om veel van hun mastercursussen over te hevelen naar het doctoraatsprogramma in de financiële wereld.

Applicatievereisten

 • Een bachelordiploma van een geaccrediteerde universiteit of hogeschool.
 • Afschriften van alle colleges waren aanwezig.
 • Een verklaring van doel waarin je redenen voor het verlangen naar het diploma worden uiteengezet.
 • Een up-to-date CV.
 • 2 aanbevelingsbrieven.
 • Gemiddelde GMAT-score: 678
 • Gemiddelde GPA: 3,90

Carrière resultaten

Manderson-studenten die de Master of Science in Finance-programma hebben afgerond, zijn werkzaam geweest bij:

 • IBM
 • Duitse Bank
 • eBay
 • Gewone effecten
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Culverhouse College of Business’ students have access to an uncommon variety of resources within an institution that is renowned for its faculty, staff and cutting-edge curriculum. Culverhouse’s dedic ... Lees meer

Culverhouse College of Business’ students have access to an uncommon variety of resources within an institution that is renowned for its faculty, staff and cutting-edge curriculum. Culverhouse’s dedication to the growth and development of its students and graduates goes beyond classroom learning to instill in students the values of the school itself: the rigorous pursuit of knowledge, a capacity for innovation in modern business’ most competitive fields and the ability to remain relevant in a global business environment that is always redefining relevance. Lees Minder