Master of Science in Fashion Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

IÉSEG's MSc in Fashion Management is een eenjarige masteropleiding die volledig in het Engels wordt gegeven en is ontworpen voor getalenteerde personen die zich willen specialiseren in Fashion Business en een internationale carrière in de mode-industrie willen realiseren.

Programmadoelen

Het doel van het programma is om toekomstige managers van modebedrijven voor te bereiden, die in staat zullen zijn om te gaan met competitieve mondiale omgevingen en om de uitwisseling van ervaringen en best practices in de internationale modearena te bevorderen.

Carrièremogelijkheden voor afgestudeerden kunnen worden gevonden in posities op alle gebieden die verband houden met leidinggevende functies in de mode-industrie, waaronder koper; product manager; verkoop

Programmavoordelen

· Mix van casestudy's, bedrijfsbezoeken en gastsprekers uit de mode- en luxesector.

· Partnerschap met Istituto Marangoni: alle klassen met betrekking tot mode worden gegeven door IM-hoogleraren

·Mode

· Bedrijven bezoeken inclusief hun ateliers, showrooms en flagship stores

· Studiereis in Italië elk jaar

Programma-inhoud

De MFM bestaat uit 90 ECTS-credits die betrekking hebben op kernmanagement en gespecialiseerde cursussen, een cursus Frans of een andere vreemde taal, en een stage / consultingproject / bedrijfsonderzoeksproject (4 tot 6 maanden), en een studiereis in Milaan.

Programma cursussen zullen de inleidende cursussen omvatten om een ​​gemeenschappelijke managementachtergrond (bijvoorbeeld bedrijfsadministratie en kwantitatieve data-analyse) en kernmanagementcursussen, evenals gespecialiseerde cursussen in mode te bouwen.

Aanmeldingsprocedure

Toelating is gebaseerd op de online applicatie van elke student beschikbaar op http: // apply. IESEG .fr en de beoordeling van de vereiste documenten, evenals het resultaat van een verplicht interview met het wervingspersoneel. Rolling toelating wordt aangeboden aan gekwalificeerde studenten vanaf oktober 2019 .

Internationale beurzen

IÉSEG's internationale beurzen tot een afstand van 50% collegegeld.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

IÉSEG School of Management is one of the top Business Schools in France, ranked 7th in France and 32nd overall in the Financial Times Masters in Management 2018 ranking. As a French Grande École and m ... Lees meer

IÉSEG School of Management is one of the top Business Schools in France, ranked 7th in France and 32nd overall in the Financial Times Masters in Management 2018 ranking. As a French Grande École and member of the Conférence des Grandes Écoles, IÉSEG is part of the most prestigious higher education institutions in the country. Lees Minder
Lille , Parijs + 1 Meer Minder

Accreditaties