Master of Science in Enterprise Data Systems

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het MS in Enterprise Data Systems (EDS) van de iSchool is bedoeld voor studenten die zich professioneel willen voorbereiden om de infrastructuur die de digitale onderneming ondersteunt te beheren, ontwerpen, ondersteunen en optimaliseren. EDS leert zowel conventionele als toekomstige netwerkinfrastructuren, samen met de apparaten, services, protocollen, standaarden en applicaties die de onderneming transformeren.

De Gartner-organisatie voorspelt dat in 2018 de groei en het gebruik van mobiele media, sociale media, sensoren en big data hebben geleid tot een Internet of Things (IoT) dat miljarden apparaten via netwerken over de hele wereld verbindt. Dit niveau van connectiviteit heeft een vraag gecreëerd voor bekwame professionals die cloud computing begrijpen en de mogelijkheid hebben om moderne digitale enterprise cloud-omgevingen te ontwerpen, configureren en beheren.

Enterprise Data Systems op de iSchool is een uniek programma dat een breed scala aan mogelijkheden biedt in IT en datacentrische organisaties in sectoren zoals financiën, consulting, gezondheid en meer.

Wat je zult leren

Het EDS-curriculum is opgebouwd rond de kernbegrippen en -procedures die vereist zijn om de technische, beveiligings-, beleids- en beheersprincipes van huidige en toekomstige informatienetwerkeninfrastructuren en -systemen te begrijpen. Studenten kunnen kiezen uit aandachtsgebieden die cloud- en gevirtualiseerde informatiesystemen omvatten, en infrastructuur en applicaties gerelateerd aan data science, enterprise IT-infrastructuurbeheer, informatiebeveiliging en mobiele services en applicaties.

leerplan

Het EDS-programma is 36 studiepunten en wordt doorgaans binnen 2 jaar voltooid. Het curriculum combineert kernklassen met keuzevakken om je een sterke basis te geven in gegevenssystemen, samen met de vrijheid om de cursussen te volgen die je interesseren. U kunt ook de aanbevolen EDS-cursusreeks voor herfst- en voorjaarstartstudenten bekijken.

De 36 studiepunten zijn als volgt verdeeld:

 • Primaire kern - 21 credits
 • Secundair focusgebied - 12 credits
  • Focus gebied credits kunnen ook worden gebruikt in de richting van een Certificate of Advanced Study (CAS) in Data Science of Information Security Management.
 • Graduate Residency Milestone - niet-krediet, vereist
 • Deze 2 of 3-daagse workshop presenteert opkomende onderwerpen op het gebied van informatiesystemen, technologie of services. Twee residenties worden elk academisch jaar aangeboden.
 • Exitvereiste - Capstone
 • Capstone-project in Enterprise Data Systems

Doelen en resultaten

Na het voltooien van dit programma kunnen afgestudeerden van de MS in Enterprise Data Systems:

 • Toepassen van managementtechnieken, beleid, technologieën en methoden om gegevensintensieve processen te integreren met de gegevensverwerkings- en communicatie-infrastructuur die hen kan ondersteunen.
 • Plan, configureer en beheer informatiediensten die de werking en schaalbaarheid van beveiligde bedrijfsinformatieomgevingen ondersteunen.
 • Ontwerpen, configureren en beheren van cloud, hybride en on-premises gebaseerde informatiediensten in digitale bedrijfsomgevingen.
 • Plan, configureer en beheer onderling verbonden, virtuele en softwaregedefinieerde netwerkomgevingen.
 • Evalueer oplossingen en systemen voor de analyse en het beheer van gegevens binnen een bedrijfsomgeving.
 • Maak geïntegreerde oplossingen voor de ondersteuning van gegevensverzameling, analyse, modellering en rapporteringstaken in omgevingen met digitale bedrijfsgegevens.
 • Duidelijke competenties aantonen in ten minste één gekozen aandachtsgebied waar kennis en vaardigheden worden toegepast op een bepaald domein van bedrijfsdatasystemen.

Certificaten van geavanceerde studie

Certificates of Advanced Study (CAS) bieden u de mogelijkheid om u verder te specialiseren in uw afstudeeronderzoek. U kunt CAS-klassen opnemen in uw curriculum van Enterprise Data Systems, wat betekent dat u kunt afstuderen met een gecertificeerde en goed verhandelbare vaardigheden zonder extra lessen te volgen.

CAS in Data Science

Leer de levenscyclus van gegevens van begin tot eind. Met dit CAS leer je gegevens te maken, analyseren, visualiseren en archiveren. Ontdek hoe data science een integraal onderdeel is van elke branche.

CAS in informatiebeveiligingsbeheer

Informatiebeveiliging is kritisch en complex. Met dit CAS kunt u een sterke basis krijgen in informatiebeveiliging: van het gebruik van technologie tot overheidsbeleid.

Carrière vooruitzichten

Werkgevers zoeken mensen die niet alleen technische expertise hebben, maar ook kunnen communiceren met de bestuurskamer in het dagelijks leven. Als EDS-gediplomeerde kunt u systemen maken die gegevens leveren aan belangrijke onderdelen van elke organisatie die wordt aangestuurd of die afhankelijk is van gegevens en IT-infrastructuur. U zult ook begrijpen wat zaken drijft, en in staat zijn om uw aanbevelingen, oplossingen en strategieën uit te leggen aan zowel technische als niet-technische belanghebbenden.

Deze skillset ontbreekt in de moderne beroepsbevolking en er is veel vraag naar. Volgens Indeed.com gaat het starten van salarissen voor diegenen die deze behoefte kunnen invullen uiteen van $ 75k tot $ 125k. * Bovendien gebruiken veel werkgevers de producten die IBM en VMWare leveren voor onze laboratoria, dus je hebt praktische ervaring met de exacte technologie die u als een volwaardige professional zult gebruiken.

* Volgens Indeed.com-vermeldingen voor "Enterprise Cloud Computing"

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The iSchool is a close community of students, faculty and staff nestled into the larger Syracuse University campus. In addition, more than 10,000 alumni around the world engage with current campus an ... Lees meer

The iSchool is a close community of students, faculty and staff nestled into the larger Syracuse University campus. In addition, more than 10,000 alumni around the world engage with current campus and online students through innovative programs and networking events. Lees Minder