Master of Science in Engineering en Technology Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Master of Science in Engineering en Technology Management (MSETM) is in de eerste plaats ontworpen voor personen met een bachelor in industriële technologie, engineering, engineering technologie, toegepaste wetenschappen, business, informatica, informatiesystemen, productie engineering, mechanisch ontwerp of andere gerelateerde technische professionele programma's. Het voorziet u van de kennis en vaardigheden om leiderschaps- en managementposities op te nemen in engineering, productie, industrie en meer. Studenten kunnen kiezen tussen specialisaties (tracks) in Engineering en Technology Management en Computer Information Systems and Analytics.

Toelatingseisen

 1. Algemene toelating tot graduate study.
 2. * Een minimale Graduate Record Examination (GRE) score van 286 (verbaal en kwantitatief).

* GRE Vrijstelling

Elke sollicitant die een baccalaureaatdiploma in STEM-discipline heeft behaald aan een geaccrediteerde hogeschool of universiteit met een cumulatieve GPA van 3,5 of hoger op een schaal van 4,0, is vrijgesteld van het opnemen van de GRE.

Elke huidige Morehead State University student die de Bachelor of Science in Engineering Management, Engineering Technology, Technology Management, Computer Science of BBA in Information Systems volgt met een 3,5 of hoger cumulatieve GPA (die zoekt naar en in aanmerking komt voor toelating tot het Early Graduate Program) is vrijgesteld van het gebruik van de GRE.

GRE Waiver Request

* Het GRE-afstandsverzoek moet een cv bevatten, drie professionele aanbevelingsbrieven en een doelstellingenverklaring. Het indienen van een ontheffingsverzoek en de vereiste documentatie garandeert niet dat een ontheffing wordt verleend, noch garandeert een goedgekeurd ontheffingsverzoek toelating tot het MSETM-programma.

Kandidaten die aan alle volgende criteria voldoen, kunnen een GRE-verklaring van afstand aanvragen:

 • Een baccalaureaatdiploma behaald in eender welke discipline van een regionaal geaccrediteerde hogeschool of universiteit
 • Minimaal twee jaar professionele werkervaring
 • Undergraduate cumulatieve GPA van 3,00 of hoger.

Carrièremogelijkheden

De Master of Science in Engineering Technology bereidt studenten voor op banen als operations manager, logistiek manager, fabrieksingenieur / manager, senior engineer, procesingenieur, ontwerpingenieur en kwaliteitsingenieur.

MSU's Career Services biedt carrièreplanning, sollicitatiegesprekken en hulp bij het voorbereiden van de hervatting, stageplaatsing en diensten om u te helpen een baan te vinden nadat u bent afgestudeerd.

Programmacompetenties

MS-ETM-afgestudeerden zullen in staat zijn om:

 • Veronderstel leidende posities op het gebied van engineering, technologiemanagement en informatiesystemen.
 • Gebruik geschikte onderzoeks- en onderzoeksmethoden om complexe problemen op het gebied van engineering, technologiebeheer en informatiesystemen aan te pakken.
 • Implementeer innovatieve, op technologie gebaseerde oplossingen met gevoeligheid voor ethische, wettelijke en kwaliteit van leven.
 • Analyseer organisatorische, technologische en economische problemen om effectief bedrijfs- en brancheoplossingen te ontwerpen.
 • Beheer van engineering en technologie management gerelateerde projecten van begin tot einde om te voldoen aan specifieke behoeften van de klant.
 • Herkent nieuwe trends en problemen, evenals de digitale transformatie die organisaties beïnvloedt tijdens de Era of Big Data en het Internet of Things (IoT).

Beoordeling

Beoordeling van het leren in het MS-ETM-programma zal het ATMAE-accreditatieproces volgen evenals het standaard AACSB Assurance of Learning-proces. Een minimum van twee studentenleerresultaten zal elk jaar worden beoordeeld met behulp van in de cursus ingebedde beoordelingsmaatregelen.

MS-ETM-studenten zullen hun beheersing van wetenschappelijke en / of technische literatuur die relevant is voor hun specifieke specialisatie demonstreren op een van de volgende twee manieren: (1) Scriptieoptie - onderzoeken, schrijven en verdedigen van een geschreven masterscriptie die inzichten toepast die zijn verkregen door het lezen van de student in de technische literatuur naar een huidig probleem met betrekking tot engineering en technologiemanagement, of (2) optie voor niet-thesis - toegepast onderzoek uitvoeren door middel van gerichte studie of praktijkervaringen tijdens het deelnemen aan zowel een gecombineerd schriftelijk als mondeling examen (indien de commissie daarom verzoekt) dat zal de kennis van de student over de huidige literatuur en de huidige praktijk in het veld onthullen.

Elke student die minder dan 75 procent scoort op een vraag of op het algemene examen, moet ook een mondelinge bespreking van het schriftelijke examen bijwonen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Morehead State University (MSU) is a comprehensive public university with robust undergraduate and graduate programs, emerging doctoral programs, and an emphasis on regional engagement. MSU aspires to ... Lees meer

Morehead State University (MSU) is a comprehensive public university with robust undergraduate and graduate programs, emerging doctoral programs, and an emphasis on regional engagement. MSU aspires to be the best public regional university in the South through prioritizing student success; outcomes; academic excellence; and rankings, reputation, and regional responsiveness. Lees Minder