Master of Science in Engineering (MSE) in Werktuigbouwkunde

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Wat onderscheidt het MSE-programma van UM-Flint?

De vraag naar ingenieurs neemt toe, omdat steeds meer bedrijven op zoek zijn naar deze gekwalificeerde professionals om een betere wereld te helpen bouwen. Bereid je voor om deze opwindende kans te omarmen met de Master of Science in Engineering (MSE) in Werktuigbouwkunde-programma aan de University of Michigan-Flint . Ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van werkende professionals, biedt het een volledig of parttime cursusrooster met 's avonds aangeboden lessen op de campus. Dit programma biedt deskundig mentorschap in de faculteit, praktijkervaring, ultramoderne apparatuur en nog veel meer - zodat je alles hebt wat je nodig hebt om te slagen op graduate niveau en je carrière te bevorderen.

Krachtige economische impact

Als onderdeel van het curriculum zullen studenten in staat zijn om praktijkervaring op te doen en tegelijkertijd tegemoet te komen aan de behoeften van de industrie binnen gemeenschappen. Werktuigbouwkunde is de meest gediversifieerde technische discipline. Daarom kunnen carrières in de industrie, ruimtevaart, energieopwekking, automotive, energie, HVAC en biomedisch worden verbeterd door een geavanceerde graad in mechanische engineering. Een sterke afstudeerbasis trekt de aandacht van de industrie en helpt nieuwe startende bedrijven te ontwikkelen die essentieel zijn voor economische ontwikkeling. Bovendien biedt dit programma openbare en maatschappelijke dienstverlening aan Flint, Genesee County en de staat Michigan.

Onderzoeksmogelijkheden

De onderzoeksactiviteiten van het programma zijn zeer interactief met onze hoogleraren aan de Universiteit van Michigan, evenals met de gemeenschap en de industrie. Onze toonaangevende verkenningen helpen MSE-afgestudeerden uit te rusten met de training en opleiding die nodig zijn om hun loopbaan in de industrie, de overheid en de academische wereld te bevorderen.

Expert Faculteit

MSE in Werktuigbouwkunde cursussen worden gegeven door een deskundige faculteit die professionele kennis en ervaringen in hun instructie brengen. UM-Flint faculteitsleden worden regelmatig gepubliceerd en betrokken bij lopend onderzoek, het schrijven van voorstellen en andere wetenschappelijke activiteiten. Het zijn ook toegewijde mentoren die je zullen begeleiden en ondersteunen bij het praktisch toepassen van je lessen in de klas.

UM-bronnen

Als onderdeel van het wereldberoemde University of Michigan-systeem kunnen UM-Flint-studenten gebruikmaken van extra bronnen, expertise en contacten op de campussen van Ann Arbor en Dearborn. "Maize en Blue door en door", biedt onze ondersteunende community studenten onschatbare hulp bij onderzoek, netwerken en andere initiatieven.

Kleine klassen

Je voltooit je MSE met een klein cohort medestudenten die jouw passie voor probleemoplossing, innovatie en projectmanagement delen. Deze cohortstructuur zorgt voor veel interactie, waardoor u een sterk ondersteunend netwerk voor persoonlijke en professionele ontwikkeling kunt ontwikkelen. Curriculumprojecten creëren een samenwerkingsomgeving om u te helpen praktische en technische vaardigheden op te bouwen.

Werktuigbouwkunde (MSE)

Het Master of Science in Engineering (MSE) werktuigbouwkundig programma biedt studenten een sterke achtergrond in principes van werktuigbouwkunde en een grondige kennis van de nieuwste technologieën op het gebied die verder reikt dan de bachelorservaring. Het programma is ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van werkende professionals.

voorwaarden

 • EGR 230 - Statica (3).
 • EGR 260 - Mechanica van vervormbare vaste stoffen (3).
 • EGR 280 - Science of Engineering Materials (3).
 • EGR 315 - Ontwerp van machine-elementen (3).
 • EGR 350 - Vloeistofmechanica (3).
 • EGR 353 - Thermodynamica (3).
 • EGR 370 - Dynamiek (3).

Vereisten

A. Kerncursussen (12 studiepunten)

 • EGR 511 - Advanced Mechanics of Materials (3).
 • EGR 532 - Geavanceerde thermodynamica (3).
 • EGR 540 - Geavanceerde dynamiek en besturing (3).
 • EGR 550 - Geavanceerde vloeistofmechanica (3).

B. Keuzevakken (12 studiepunten)

 • Vier EGR-cursussen op universitair niveau of drie EGR-cursussen op universitair niveau en een AUE-cursus. Een maximum van 9 studiepunten in cursussen op zowel undergraduate als graduate niveau (momenteel EGR 510, EGR 551), en een minimum cijfer van B (3.0) in elk daarvan.

C. The Option of Choice (6 studiepunten)

Een van de volgende opties:

Thesis optie

Studenten die de scriptieoptie kiezen, moeten een scriptieadviseur beveiligen en zich inschrijven voor twee scriptiepakketten. Succesvolle afronding en mondelinge verdediging van het proefschrift zijn vereist om credit te verdienen voor deze cursussen. Al deze moeten voldoen aan universitaire normen.

Opmerking: Onafhankelijke studiecursussen zijn niet toegestaan voor de programmavereisten van de scriptieoptie.

 • EGR 595 - Masterproef I (3).
 • EGR 596 - Masterproef II (3).

Niet-proefschriftoptie

 • Twee extra EGR- of AUE-cursussen op universitair niveau en bevredigende prestaties bij het eindexamen van het masterniveau.

Opmerking: er is slechts één onafhankelijke studiecursus toegestaan voor programmavereisten onder de optie niet-scriptie. Zie ook de opmerking bij item B.

Kredietoverdracht

Met de goedkeuring van de Engineering Graduate Coordinator kunnen studenten maximaal zes studiepunten in engineering op afgestudeerd niveau overdragen of kiezen als afgestudeerde niet-kandidaten voor de opleiding (NCFD).

Toelating

Vereisten

 • Bachelor's degree in werktuigbouwkunde van een regionaal erkende hogeschool of universiteit
 • Een minimum algemeen undergraduate grade point average van 3,0 op een schaal van 4,0
 • Afronding van het Graduate Record Exam (GRE)

Heb je geen diploma werktuigbouwkunde?

Aankomende studenten van andere technische disciplines kunnen ook in aanmerking komen voor toelating tot het programma. Een student die geen bachelordiploma in werktuigbouwkunde heeft behaald, kan worden verplicht om niet-gegradueerde werktuigbouwkundecursussen te voltooien voordat hij regelmatig wordt toegelaten tot het programma.

Toepassen

Dien hieronder een online aanvraag in om in aanmerking te komen voor toelating. Andere materialen kunnen worden gemaild naar FlintGradOffice@umich.edu of worden afgeleverd bij het Office of Graduate Programs, 251 Thompson Library.

 • Aanvraag voor Graduate Admission
 • $ 55 aanmeldingskosten (niet restitueerbaar)
 • Officiële afschriften van alle hogescholen en universiteiten waren aanwezig
 • GRE scores (algemeen) verzonden naar de University of Michigan-Flint Institutionele Code # 1853
 • Twee aanbevelingsbrieven. Aanbevelingen moeten afkomstig zijn van personen die bekend zijn met uw werk in academische of professionele contexten en die kunnen reageren op uw kritische denkvaardigheden, uw vermogen om onafhankelijke projecten uit te voeren en uw vermogen om samen te werken met collega's. Elektronische aanbevelingsverzoeken worden verzonden als onderdeel van het online aanvraagproces.
 • Verklaring van het doel: Beschrijf uw doelstellingen voor graduate studie en redenen voor het selecteren van dit programma. Verklaringen kunnen online worden ingediend tijdens het sollicitatieproces of worden gemaild naar FlintGradOffice@umich.edu.

Application Dates

Dien alle aanmeldingsmateriaal in bij het Office of Graduate Programs vóór 17.00 uur op de dag van de deadline voor aanmelding. Dit programma biedt doorlopende toelating met maandelijkse aanvraagbeoordelingen. Om in aanmerking te komen voor toelating, moet al het aanvraagmateriaal worden ingediend op of vóór:

 • Herfst - 1 mei (gegarandeerde overweging / internationale student deadline *)
 • Herfst - 1 augustus (als de ruimte het toelaat, alleen Amerikaanse burgers en permanente inwoners)
 • Winter - 1 oktober (gegarandeerde overweging / internationale student deadline)
 • Winter - 15 november (als de ruimte het toelaat, alleen Amerikaanse burgers en permanente inwoners)

* Studenten moeten vóór deze datum een aanvraag indienen om in aanmerking te komen voor beurzen, beurzen en onderzoeksassistentschappen.

Solliciteren als een internationale student

Internationale studenten moeten aanvullende documentatie indienen om aan het programma deel te nemen.

Internationale vereisten

Naast het benodigde materiaal voor alle studenten, moeten internationale studenten bij het indienen van de aanvraag aanvullende documentatie verstrekken:

 • Afstudeercertificaat of diploma met vermelding van de graad van bachelor en de datum waarop deze is verleend. (Als u naar een hogeschool of universiteit bent geweest die graadinformatie op het transcript of cijferblad bevat, is een certificaat of diploma niet nodig.)
 • Engelse taalvaardigheid: als Engels niet uw moedertaal is, moet u de Engelse taalvaardigheid aantonen.
 • Financiële certificering: internationale studenten die op zoek zijn naar een F-1 visum moeten een verklaring van financiële ondersteuning met ondersteunende documentatie indienen. Dit document is toegankelijk via iService. Het wordt gebruikt om te bepalen of u in aanmerking komt voor toelating.

U bent hier van harte welkom, video:

Laatst bijgewerkt op jan 2020

Over de school

Founded in 1956 on a commitment to bring a quality Michigan education to Flint and the surrounding area, UM-Flint has done exactly what we set out to do. In the process, we’ve welcomed a record number ... Lees meer

Founded in 1956 on a commitment to bring a quality Michigan education to Flint and the surrounding area, UM-Flint has done exactly what we set out to do. In the process, we’ve welcomed a record number of students into our classrooms, equipping them with the knowledge, experiences, and skills to make lasting contributions to the businesses, organizations, and communities they help shape. We invite you to see how our students, faculty, staff, and campus are making a real difference. Lees Minder