Master of Science in Education - Certificering van speciaal onderwijs voor speciaal onderwijs

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Bereid jezelf voor op een dwingende en toenemende rol van een opvoeder met een specialisatie in het speciaal onderwijs. Met onze online certificering voor speciaal onderwijs van de Sint-Jozefs Universiteit leert u de best practices voor het lesgeven aan studenten met speciale behoeften, en wordt u op weg geholpen om direct een positieve impact te hebben op de leerervaringen van studenten.

Ons online programma is ontwikkeld voor professionele docenten die hun vaardigheden willen verfijnen en ontwikkelen om tegemoet te komen aan de behoeften van studenten die speciale aandacht nodig hebben.

Met het flexibele online-programma was het behalen van uw online certificering voor speciaal onderwijs nog nooit zo eenvoudig. Je leert van een vooraanstaande faculteit en werkt samen met peers om carrièrebrekende referenties te verdienen met behoud van je werk / privé-balans.

Enkele leerresultaten van dit programma zijn onder meer:

  • Huidige problemen in het speciaal onderwijs;
  • Diagnostische beoordeling en hoe de voortgang te bewaken;
  • Hoe studenten met een hoge en lage incidentie te helpen;
  • Hoe emotionele / sociale en gedragsstoornissen het leerlingbegrip beïnvloeden.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Saint Joseph’s University is a comprehensive, regionally accredited university. Our national rankings and AACSB accreditation in the Haub School indicate the high quality of our undergraduate, graduat ... Lees meer

Saint Joseph’s University is a comprehensive, regionally accredited university. Our national rankings and AACSB accreditation in the Haub School indicate the high quality of our undergraduate, graduate, and executive programs both online and on campus. Guided by a faculty committed to both teaching and scholarship, students develop intellectually, spiritually and emotionally through a unique curriculum, and advanced study in a chosen discipline. Lees Minder