Master of Science in Data Science

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Het Master of Data Science-programma bestaat uit 60 ECTS-studiepunten met een eindproject. Je kunt 9 modules voltooien in 12 tot 15 maanden en je master's degree in Data Science behalen. Je kunt hier meer informatie vinden over European Leadership University en Data Science Master's Program.

Je krijgt zowel digitale als face-to-face leerervaring aangeboden gedurende het hele programma. Uitgebreide digitale cursusmaterialen, projecten en e-bibliotheken worden aangeboden via ons online platform, terwijl je deel kunt uitmaken van een bloeiende campuservaring met workshops, hackathons, actiegerichte groepen en mentoring.

Onze diploma's worden volledig erkend in 50 landen in de Europese hogeronderwijsruimte (EHEA). We zijn toegewijd aan het verkrijgen van verdere internationale accreditatie. In dit opzicht zijn we bezig met het verkrijgen van een NVAO & ABET-accreditatie voor de klasse van 2019.

Waarom Data Science

De immense hoeveelheden gegevens die sinds het begin van het digitale tijdperk zijn gegenereerd, nemen nu de wereld over en veranderen de manier waarop we zaken, mensen en hun gedrag begrijpen.

Organisaties uit de wetenschap tot de gezondheidszorg, van financiën tot internet proberen de big data te begrijpen die afkomstig zijn van een duizelingwekkende reeks bronnen, maar ze hebben geen bekwame mensen om het te interpreteren en hun bedrijf te leiden.

ELU is toegewijd om de vaardigheidskloof op dit snelgroeiende gebied te overbruggen door een gericht en een praktisch programma aan te bieden waarin je uitgroeit tot een leider in data science.

Programma details

Een goede datawetenschapper kan technische problemen oplossen. Een geweldige datawetenschapper kan organisatorische problemen oplossen met hun technische vaardigheden. Daarom trainen we u niet alleen in competenties zoals Python-programmering, gegevensverzameling en modelbouw, maar bereiden we u ook voor om een organisatorische en gemeenschapsleider te zijn die groepen, organisaties en individuen kan coachen, faciliteren en raadplegen.
Bij ELU studeer je af met twee certificaten en één masterdiploma. Dit programma bestaat uit:

 • Data Science Bootcamp (maand 1-8)
  - Leadership Bootcamp (maand 9 - 12)
  - Final Project (maand 13-16)

  Data Science Bootcamp

  Module 1: Aan de slag met Data Science

  Module 2: De basis onder de knie krijgen

  Module 3: Serieus worden met gegevens

  Module 4: DataFrames en manipulatie begrijpen

  Module 5: Datavisualisatie en statistieken

  Module 6: Geavanceerde technieken in data science

  Leiderschap Bootcamp

  Module 1: Zelfleiderschap

  Module 2: Peer-Peer Leiderschap

  Module 3: Teamleiderschap

  Module 4: Organisatorisch leiderschap

  Module 5: Community Leadership

  Laatste project

  Gebruik actieonderzoek, ontwerp en voer een werkgebaseerd data science-project uit op uw werkplek / een organisatie.

Waarom studeren bij ELU?

Flexibiliteit: we bieden een interactieve parttime leerervaring, wat betekent dat je de inhoud in je eigen tempo kunt bestuderen terwijl je nog steeds deel uitmaakt van een boeiende leerlinggemeenschap.

Community: wordt een deel van een community van experts met wie u regelmatig communiceert in live workshops, sets voor actieleren, webinars en andere digitale sessies. Elk cohort wordt ondersteund door cursusbegeleiders, mentoren en communitymanagers om hun leerervaring te verbeteren en te versnellen.

Praktisch: u werkt aan wekelijkse opdrachten en projecten, zowel individueel als met collega's, zodat u praktisch bewijs krijgt en bewijs kunt tonen van uw opgedane kennis en vaardigheden.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

A university for dreamers and doers. A university for next-generation, global tech talent. A university to start your future.

A university for dreamers and doers. A university for next-generation, global tech talent. A university to start your future. Lees Minder