Master of Science in Cybersecurity Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Master of Science in Cybersecurity Management is een programma van 30 credit-uren aan het College of Computing and Engineering van de Nova Southeastern University. De Master of Science in Cybersecurity Management-opleiding wordt online en op de campus in Zuid-Florida aangeboden en is ontworpen voor personen die zich willen concentreren op de ontwikkeling en naleving van beveiligingsbeleid door de nodige vaardigheden en capaciteiten te verwerven voor de ontwikkeling van organisatiebeleid met betrekking tot informatieverzekering / cyberverdediging en de analyse van operationele systemen voor naleving van toepasselijke IA / CD-gerelateerde wetten en beleidsregels.

Het National Security Agency (NSA) en het Department of Homeland Security (DHS) hebben verklaard dat het curriculum van NSU op het gebied van informatiebeveiliging voldoet aan of overtreft de eisen en normen die worden verwacht van een leider in onderzoek en onderwijs op het gebied van cyberveiligheid. NSA en DHS erkenden met name dat het afgestudeerde curriculum van de NSU voldeed aan de aanvullende vereisten voor educatieve specialisaties in Network Security Engineering en de ontwikkeling en naleving van beveiligingsbeleid. Als gevolg van deze erkenning kunnen federale agentschappen civiel en militair personeel sponsoren om de gecertificeerde afgestudeerde cursussen van de school te volgen. Individuen kunnen een aanvraag indienen om een of meer gecertificeerde cursussen voor informatiebeveiliging te volgen als niet-graadstudenten. NSU is aangewezen als een nationaal centrum voor academische excellentie in onderwijs op het gebied van cyberdefensie (CAE / CD) en de CCE van NSU is gastheer van het Centrum voor informatiebescherming, onderwijs en onderzoek (CIPhER). NSU ontving deze aanwijzing in maart 2005 als een van de eersten in de staat Florida.

Programma-indeling

Studenten kunnen kiezen om online of op de campus lessen te volgen. Online lessen kunnen overal ter wereld worden gevolgd waar internettoegang beschikbaar is. NSU gebruikt Canvas als het leerbeheersysteem om online cursusinhoud te leveren. De lessen op de campus worden gegeven op de hoofdcampus in Fort Lauderdale. Elke klasse op de campus komt eenmaal per week bijeen van 18.00 tot 20.00 uur. Alle MS-programma's hanteren een indeling voor drie termijnen: Herfst (termijn van 16 weken beginnend in augustus), Winter (termijn van 17 weken beginnend in januari) en zomer (termijn van 12 weken beginnend in mei).

Leerresultaten

Een afgestudeerde met een MS in Cybersecurity Management zal in staat zijn om (1) concepten voor cybersecuritybeheer professioneel te communiceren, (2) organisatiebeleid met betrekking tot cybersecurity te ontwikkelen voor effectieve oplossingen, (3) kennis van de naleving van informatiebeveiliging toe te passen met de toepasselijke beleidsregels om te presteren analyse van cyberrisicobeheer met behulp van erkende normen voor cyberveiligheid; (4) aantonen van kennis, vaardigheden en bekwaamheden (KSA's) om beveiligingsmaatregelen te treffen om cyberrisico's te beperken.

Admissions

De Master of Science in Cybersecurity Management-graad is bedoeld voor studenten met niet-gegradueerde majors in informatica, informatiesystemen, informatietechnologie, engineering, wiskunde of natuurkunde. Aanvragers moeten kennis hebben van gegevensstructuren en algoritmen en gestructureerd programmeren in een moderne taal op hoog niveau. Aanvragers die geen voldoende achtergrond hebben, kunnen tijdens de eerste looptijd van het programma worden verplicht om de volgende afstudeercursus van 500 niveaus te volgen:

 • MSIT 501 Fundamenten van programmeren, gegevensstructuren en algoritmen

Deze cursus is een aanvulling op de vereiste credit-uren op het niveau van 600. Cursussen op 500-niveau moeten, indien nodig, worden voltooid voordat cursussen op 600-niveau worden gevolgd. Alle cursussen op 500-niveau moeten worden afgerond met een 'B' of hoger om door te gaan in het programma.

126175_security-protection-anti-virus-software-60504.jpeg

leerplan

De vereiste cursussen worden hieronder vermeld. Studenten moeten alle 10 verplichte vakken volgen. Studenten die een keuzevak willen volgen (boven de 10 vereiste vakken) moeten voorafgaand aan de registratie goedkeuring vragen aan het programmabureau. Studenten die ervoor kiezen om een scriptie te doen, moeten de eerste negen (9) verplichte vakken (exclusief ISEC 695) volgen en 6 scriptiepunten (totaal 33 studiepunten) nemen. Plannen voor de scriptieoptie moeten worden gemaakt in samenwerking met en goedgekeurd door het programmabureau.

Kerncursussen (drie studiepunten elk)

 • MMIS 621 Informatiesystemen Projectbeheer
 • MMIS 623 Ethiek in informatica
 • MMIS 630 databasebeheer en applicaties
 • MMIS 653 Telecommunicatie en computernetwerken
 • MMIS 680 Mens-computer interactie
 • ISEC 615 Fundamentals of Cybersecurity
 • ISEC 635 Informatiebeveiliging Operations Management
 • ISEC 655 Governance van informatiebeveiliging
 • ISEC 675 Audits van informatiesystemen
 • ISEC 695 Project voor informatiebeveiligingbeheer

Toelatingsvoorwaarden

 • Online app.
 • $ 50 aanmeldingskosten (niet restitueerbaar).
 • Een behaalde bachelor's degree met een GPA van ten minste 2,5 van een regionaal erkende instelling en met een passende major.
 • Verzegelde officiële transcripties van alle bezochte instellingen.
 • Een CV.

Carrièremogelijkheden

 • Hoofd informatiebeveiliging.
 • Cybersecurity programmabeheerder.
 • Beheerder van informatiesystemen.
 • IT-programmabeheerder.
 • Analyse van kwetsbaarheidsbeoordeling.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

NSU's College of Computing and Engineering supports niche specializations and enjoys a stellar national reputation.

NSU's College of Computing and Engineering supports niche specializations and enjoys a stellar national reputation. Lees Minder