Master of Science in Construction Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

120534_image1.jpeg

programma beschrijving

Deze graad is bedoeld voor werkende professionals die leidinggevende / managementposities in de bouwsector hebben of van plan zijn om hun loopbaan te bevorderen om grote bouwprojecten te beheren. Het programma van Cal State East Bay verschilt van andere bouwmanagementprogramma's, omdat het is gebaseerd op een uitgebalanceerd curriculum dat verschillende aspecten van het beroep van bouwmanagement omvat. Studenten zullen verplichte cursussen volgen in juridische en milieukwesties in de bouw, geavanceerde technologie, projectplanning en -controle, kostenraming, financiële en risicobeheerskwesties. Studenten hebben ook een ruime keuze aan keuzevakken uit cursussen in bouwmanagement, engineering, bedrijfskunde of andere afgestudeerde cursussen met goedkeuring van de afdeling.

Programma Hoogtepunten

 • Soort diploma: Master of Science
 • Aantal cursussen: 12
 • Programmaduur: doorgaans 2 jaar
 • Alleen MS Construction Management Program in de San Francisco Bay Area
 • Afgestudeerden komen in aanmerking voor STEM OPT (3 jaar praktijkopleiding in de VS)

Doelstellingen van het programma

Het doel van de Masters of Science-graad in Bouwmanagement is om effectieve managers voor te bereiden op grote openbare en particuliere bouwprojecten, het personeel voor te bereiden dat nodig is voor de verbetering van de transportinfrastructuur van de staat en om huidige en toekomstige ingenieurs en andere professionals in staat te stellen leidinggevende functies op zich te nemen in de bouw.

Studenten die afstuderen met een MS Construction Management-diploma van Cal State East Bay, kunnen:

 1. Inzicht in en implementatie van risicobeheer, planning en schatting, modellering van informatie over gebouwen, krachtige beoordelingssystemen voor gebouwen en methoden voor projectlevering.
 2. Gebruik effectieve communicatievaardigheden om praktische bouwproblemen op te lossen, de toepassing van geavanceerde bouwpraktijken in verband met planning, personeel, planning en aansturing van bouwprojecten uit te leggen en te verdedigen.
 3. Plan en lever een project dat voldoet aan de gewenste behoeften binnen realistische beperkingen, zoals economische, ecologische, sociale, politieke, ethische, gezondheid en veiligheid, bouwbaarheid en duurzaamheid.

Toelatingsvoorwaarden

De MS in Construction Management staat open voor personen die een carrière plannen of hun carrière in de bouwsector bevorderen, en die:

 1. Een baccalaureaat van een geaccrediteerde universiteit met een minimale algemene GPA van 2,5 (4,0 basis) in hun undergraduate werk,
 2. Relevante werk- of academische ervaring, en
 3. College Algebra en trigonometrie of gelijkwaardige wiskundecursussen.

Naast de Universitaire Graduate en Post-baccalaureaataanvraag moeten alle aanvragers bij de afdeling het volgende indienen:

 1. Persoonlijke verklaring waarin hun redenen worden uiteengezet om de MS in Construction Management-graad te willen nastreven,
 2. Een cv met details over hun professionele en academische prestaties, en
 3. Twee aanbevelingsbrieven.
 4. Voor internationale studenten is vaardigheid in de Engelse taal, zoals aangetoond door TOEFL (minimaal 80) of IELTS (minimaal 6.5), vereist voor studenten wier moedertaal geen Engels is.

Toelating tot de universiteit en toelating tot de MS in Construction Management opleiding zijn afzonderlijke stappen.

Graad Vereisten

De MS-opleiding in Bouwmanagement vereist voltooiing van 36-semester-eenheden verdeeld over vereiste cursussen, keuzevakken, en het project of uitgebreid examen. Van deze eenheden moeten ten minste 27 eenheden worden ingevuld in de residentie (overdrachtseenheden zijn beperkt tot eenheden van 9 semesters. Niet meer dan 3 eenheden van onafhankelijk onderzoek (CMGT 690) mogen worden meegeteld voor de 36 eenheden die vereist zijn voor de graad. mag niet meer zijn dan 3 eenheden. Een grade point average van 3,0 moet worden gehandhaafd in alle 36-semester eenheden genomen om te voldoen aan de diploma-eisen. Alle graduate diploma-eisen moeten worden voltooid binnen vijf (5) jaar.

Job vooruitzichten

Met de verwachte toename van groot bouwwerk, deels als gevolg van de toename van de overheidsuitgaven voor de verbetering van de transportinfrastructuur in Californië, is er een grote vraag naar personen die technisch en wetenschappelijk grote bouwprojecten kunnen beheren. Ook zijn er toenemende mogelijkheden van de lokale en regionale hightechsector voor uitbreiding en nieuwbouwprojecten. De bouwsector als geheel is een van de grootste industrieën in de VS en in veel andere landen met een grote behoefte aan bekwame projectmanagers. Voorbeeldtaken zijn constructiebeheerder, sitebeheerder en anderen.

Veel van onze studenten lopen stage voor academisch krediet (Curricular Practical Training = CPT voor internationale studenten) bij bouwbedrijven in de San Francisco Bay Area. Internationale studenten die afstuderen van ons programma komen in aanmerking voor het aanvragen van post-voltooiing optionele praktische training (OPT), een tijdelijke tewerkstellingsvergunning afgegeven door US Citizenship and Immigration Services (USCIS). Het MS Construction Management-programma wordt ook beschouwd als een STEM-programma, waardoor onze afgestudeerden ook de OPT STEM-uitbreiding van 24 maanden kunnen aanvragen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

For more than 60 years, California State University, East Bay (Cal State East Bay or CSUEB for short) has served the San Francisco Bay Area as part of the California State University system (the large ... Lees meer

For more than 60 years, California State University, East Bay (Cal State East Bay or CSUEB for short) has served the San Francisco Bay Area as part of the California State University system (the largest system of public education in the U.S.), Cal State East Bay is known for award-winning programs, expert instruction, small classes, and a highly-personalized learning environment. Our beautiful campus overlooking the San Francisco Bay offers a great view of the entire Bay Area and is in an inspiring setting for career exploration, just 30-40 minutes drive from both San Francisco and Silicon Valley. Cal State East Bay offers excellent education in an exciting location at a competitive price. CSUEB offers undergraduate degrees in 49 fields and graduate degrees in 30 areas. In addition to degree programs, the American Language Program offers intensive English language study as preparation for university study. A wide variety of certificate and gateway programs — including conditional admissions for undergraduates, the Pre-Business Analytics program, and International Business diploma— offer excellent opportunities for professional and academic advancement. Lees Minder