Master of Science in Computer Science - LIU Brooklyn

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Over

De 36 studiepunten MS in Computer Science biedt studenten de kennis en vaardigheden om succesvolle leiders te worden op het gebied van informatica en informatietechnologie. Het programma biedt de basisprincipes met de nadruk op het ontwerp en de ontwikkeling van grote softwaresystemen.

Vereiste cursussen omvatten wat algemeen wordt aanvaard door de Association for Computing Machinery (ACM) en het Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE) als de kern van de graduate computerwetenschap. Het opnemen van kleine implementatieprojecten en / of computerprogrammatieoefeningen in de meeste cursussen biedt ervaring in de praktische aspecten van de ontwikkelingscyclus van software. Bovendien schrijft elke student zich in voor een tweevoudige cursus, ofwel het schrijven van een scriptie of het voltooien van een groot softwareontwikkelingsproject.

Dit programma wordt aangeboden in een blended learning-format. Bijna de helft van elke cursus wordt online geleverd en de balans wordt aangeboden in een traditionele klasomgeving.

Toelatingseisen

De normen voor toelating tot het programma zijn als volgt:

  1. Een bachelordiploma van een geaccrediteerde instelling
  2. Een undergraduate grade puntgemiddelde van 3,0
  3. Een schriftelijke verklaring waarin de doelstellingen van de aanvrager voor toelating tot het programma worden uiteengezet
  4. Een actueel CV
  5. Twee aanbevelingsbrieven
  6. Een voltooide aanvraag ingediend bij het toelatingsbureau

Kandidaten die voldoen aan de toelatingseisen zullen worden geplaatst in een van de volgende twee tracks, afhankelijk van de undergraduate graad van de kandidaat en achtergrond in de grondbeginselen van informatica en programmeren. Ander bewijs van bekwaamheid kan vereist zijn om een ​​beperkte toelatingstatus in het programma te verlenen.

  • Track 1 - Kandidaten toegelaten tot Track 1 hebben een bachelorgraad in informatica of managementinformatiesystemen en beginnen hun programma met de vereiste basiscursussen.
  • Spoor 2 - Kandidaten zonder een bachelorgraad in computerwetenschappen of managementinformatiesystemen worden toegelaten tot Spoor 2 en moeten vaardigheid in computerprogrammering en -fundamenten aantonen door het afleggen van het Examen Vrijheidscertificaat of het voltooien van twee voorbereidingscursussen: Computerwetenschappen 601 en 605 of hun equivalenten.

Computerwetenschappen Achtergrond Vereisten

Een kandidaat die niet bekwaam is in de C-programmeertaal, moet CS 601 gebruiken (geen credits voor de graad van computerwetenschappen). Een kandidaat die onvoldoende achtergrond heeft in informatica-grondslagen (besturingssystemen, computerarchitectuur, discrete structuren, geavanceerde programmering) moet CS 605 (3 credits) nemen. Kandidaten die met succes zowel CS 605 als CS 601 hebben voltooid, krijgen drie (3) keuzevakken voor CS 605.

Credits overdragen

Het is studenten toegestaan ​​om maximaal zes (6) afgestudeerde informatica-credits van andere instellingen over te dragen met instemming van de afdelingsvoorzitter. Industrietrainingen die voldoen aan tijd en inhoudvereisten kunnen, met de goedkeuring van de leerstoel, in aanmerking komen voor overdrachtskredieten. Competentiegelijkwaardigheid Studenten die competentie in kerncursussen kunnen aantonen, kunnen verzoeken dat de cursus (sen) worden opgeheven. De student vervangt een keuzevak, met goedkeuring van de afdelingsvoorzitter.

Competentie Gelijkwaardigheid

Studenten die competentie in kerncursussen kunnen aantonen, kunnen verzoeken dat de cursus (sen) worden opgeheven. De student vervangt een keuzevak, met goedkeuring van de afdelingsvoorzitter.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Long Island University's mission is to provide excellence and access in private higher education to people from all backgrounds who seek to expand their knowledge and prepare themselves for meaningful ... Lees meer

Long Island University's mission is to provide excellence and access in private higher education to people from all backgrounds who seek to expand their knowledge and prepare themselves for meaningful, educated lives and for service to their communities and the world. Lees Minder
New York , Brookville + 1 Meer Minder