Master of Science in Computer Science (MSc) - Innovatief informatiesysteembeheer

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

EPITA's Master of Science in Computer Science - innovatief Information Systems Management-programma omvat 18 maanden en wordt 100% in het Engels gegeven in Parijs. Geaccrediteerd door de CGE (Conférence des Grandes Ecoles) , het programma bestaat uit 3 semester lessen op de campus en 1 semester stage . Om hun diploma te behalen, moeten studenten 120 ECTS (European Credits Transfer Systems) en een B1-niveau Frans behalen.

143079_Ad_MSc-i-ISM_200402_FB.jpg

Programmadoelen

Het doel van de Master of Science in innovatief Information Systems Management-programma is om studenten voor te bereiden op zeer gewilde professionals bij het bouwen van een digitale toekomst. Het leidt studenten op tot leiders van de transformatie van bedrijven naar nieuwe evolutionaire computing en afgestemd op de zakelijke behoeften .

Afgestudeerden van dit programma zullen een diep inzicht verwerven in de implicaties van technologische beslissingen en veranderingen binnen de zakenwereld. Ze zullen zich ook volkomen bewust zijn van het belang van de architectuur van bedrijfsinformatiesystemen bij het definiëren van de visie en principes van het bedrijfsleven.

Programmastructuur

133090_MScCSiISM.png

Stage

Het laatste semester is een verplichte stage van 6 maanden, de sluitsteen van het programma. Studenten doen technische bedrijfservaring op door te werken in een echte omgeving die zich voorbereidt op de arbeidsmarkt. Ze krijgen tijdens hun stage tussen de € 1.200 en € 1.500 per maand betaald.

Careers

 • Projectleider
 • Product eigenaar
 • Business Analyst
 • IS Consultant
 • IT Operations Analist
 • Strategieadviseur
 • Innovatiestrateeg

Het jaarlijkse gemiddelde brutosalaris van de afgestudeerden van het programma is € 45.000.

Getuigenis

Juanitah Precious NTAMBI - Uganda - Klasse van 2018

"Ik kwam in september 2016 aan in Frankrijk om een masteropleiding te volgen. Ik koos voor EPITA vanwege de uitdagende academische omgeving en de multinationale gemeenschap. Als internationale masterstudent met een technische achtergrond. Ik had toegang tot een groot aantal interessante cursussen, die daagde me uit om diepgaande verschillende onderwerpen na te streven, met name financiën en marketing, wat zeldzaam zou zijn op een technische school!

EPITA-docenten zijn professionals uit de echte werkende wereld en we hebben toegang tot informatie die up-to-date is en praktisch is in de echte wereld. Persoonlijk zijn de carrièremogelijkheden van de studenten van EPITA een goede indicator voor een programmavoorbereiding voor haar studenten. "

Admissions

Dit programma staat open voor kandidaten met een 4-jarige bachelordiploma (of hoger) of een 3-jarige bachelordiploma met aanzienlijke werkervaring in informatica, computertechnologie, elektrotechniek of aanverwante gebieden. Kandidaten moeten ook beschikken over een sterk analytisch vermogen en probleemoplossend vermogen. Degenen met een sterke achtergrond in informatica en een bachelor- en / of masteropleiding in het bedrijfsleven worden ook aangemoedigd om zich aan te melden voor dit programma.

Het toelatingsproces is volledig geautomatiseerd. Kandidaten moeten hun sollicitatie indienen en de volgende documenten, vertaald in het Engels of Frans in digitaal formaat, uploaden naar ons online sollicitatieplatform .

 • Hervat
 • Paspoort
 • Officiële transcripties van universiteiten
 • Gecertificeerd exemplaar van het bachelordiploma
 • Gecertificeerd exemplaar van het middelbare schoolcertificaat
 • 2 aanbevelingsbrieven
 • TOEFL 80, TOEIC 800, IELTS 6.0
 • Verklaring van doel

De applicatie zal drie fasen ondergaan:

 1. Bevestiging van uw kandidatuur
 2. Online interview
 3. Toelatingsresultaten

Kandidaten worden tijdens elke fase van het proces per e-mail geïnformeerd over de status van hun aanvraag.

Laatst bijgewerkt op nov 2020

Over de school

Born in 1984, EPITA (from the French Ecole pour l'Informatique et les Techniques Avancées : School of Computer Science & Advanced Techniques) has been steadily gaining a reputation of excellence a ... Lees meer

Born in 1984, EPITA (from the French Ecole pour l'Informatique et les Techniques Avancées : School of Computer Science & Advanced Techniques) has been steadily gaining a reputation of excellence among multinational companies, which often recruit our students before the end of their studies. At EPITA, computing and information technologies are considered fundamental subjects and are always placed in the context of students' future managerial role and within the perspective of their position of responsibility. Scientific studies complement this training to broaden and complete the scientific culture vital to the future engineer. Lees Minder