Master of Science in Computer Engineering (MS)

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

6

Programma overzicht

De Master of Science in Computer Engineering bereidt studenten voor om geavanceerde computerarchitectuur en geïntegreerde circuitontwerptechnieken toe te passen op moderne computersystemen met behulp van industriestandaard ontwerptools. Faculteit en studenten werken samen om oplossingen voor fotonische informatica te verkennen; state-of-the-art vorderingen maken in high-performance computing; en de betrouwbaarheid van cloud computing verbeteren.

Het programma biedt up-to-date kennis en vaardigheden op het gebied van de ontwikkeling van computersysteemarchitectuur en -netwerken, evenals het snelgroeiende gebruik van superscalaire microprocessors, realtime ingebedde systemen, VLSI- en ASIC-ontwerpmodules, digitale signaalprocessors en netwerken computerplatforms.

Aandachtsgebieden

Studenten die werken in de richting van de master of science degree kunnen een van de volgende focusgebieden kiezen voor hun studie:

Programma-eisen

 • Kredieturen: 30
 • Thesis-opties: Studenten die ervoor kiezen om een scriptie te voltooien, nemen 24 studiepunten cursuswerk en alt = "6 credit-uren voor scriptie-onderzoek. Deze alt =" 6 credit-uren moeten over twee semesters worden genomen. Studenten die kiezen voor de niet-scriptie optie nemen 30 credit-uren cursussen.
 • Duur: twee jaar (voltijd) of drie jaar (deeltijd)

1

Toelatingsvoorwaarden

 • Voorkeur bachelor's degree in biomedische engineering, elektrotechniek, computer engineering of informatica.
 • Toelating kan worden aangeboden met een bachelor's degree in een ander veld op voorwaarde van een tekort cursussen.
 • Minimaal 3,0 GPA (op een schaal van 4,0) of gelijkwaardig bereikt op het moment van voltooiing van de bacheloropleiding.

Succesvolle indiening van online aanvraagformulier, examenuitslagen en andere documenten zoals beschreven in de toelatingsvoorwaarden .

Alle aanvragers - voor het eerst of transfers - naar een Master of Science (MS) of Master of Engineering (M.Eng.) Programma aan de School of Engineering

Application Checklist

Aanvragers moeten de volgende materialen verstrekken om in aanmerking te komen voor een afgestudeerd programma bij SEAS:

 1. Online aanvraagformulier invullen
 2. Afschriften
 3. GRE examen scores
  • Internationale aanvragers: TOEFL, IELTS of PTE Academische scores
 4. Aanbevelingsbrieven
 5. Verklaring van doel
 6. CV / CV
 7. Aanvraagkosten

5Engelse taal examenvereisten ="5>

 • Alle visumzoekende internationale aanvragers moeten TOEFL-, IELTS- of PTE Academic-scores indienen bij SEAS om in aanmerking te komen voor toelating.
 • Geef alleen uw meest recente testscores op. Scores mogen niet meer dan twee jaar oud zijn.Minimale scorevereisten ="5>

IELTS

 • 6.0 algemeen zonder individuele score onder alt = "5.0.
 • Kandidaten voor de afgestudeerde programma's in Engineering Management, Systems Engineering of Data Analytics moeten een minimale score van 7,0 hebben zonder individuele score lager dan 6,0.
 • Aanvragers die in aanmerking willen komen voor financieringsmogelijkheden moeten een totale bandenscore van 7,0 hebben zonder individuele score lager dan 6,0.

TOEFL

 • 80 op het internetexamen (iBT) of alt = "5alt =" 50 op het papieren examen
 • Kandidaten voor de afgestudeerde programma's in Engineering Management, Systems Engineering of Data Analytics moeten een minimumscore van 100 behalen op het internetexamen.
 • Aanvragers die in aanmerking willen komen voor financieringsmogelijkheden moeten een 600 hebben op het papieren examen of 100 op het internet-examen.

PTE Academic

 • alt = "53. Aanvragers die in aanmerking willen komen voor financieringsmogelijkheden moeten een minimale score van 68 hebben.Uitzonderingen ="5>

Uitzonderingen worden verleend aan aanvragers die:

 • Bezit een bachelor, master of doctoraat van een instelling waarin Engels de voertaal is EN de officiële taal van het land waar de universiteit is gevestigd

 • Houd een bachelor-, master- of doctoraatsdiploma van een instelling in een land dat in aanmerking komt voor de examenvrijstelling in het Engels .

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

There are plenty of good engineering schools in the U.S.; but how far can good take you when your goal is to engineer better? At the George Washington University's School of Engineering and Applied Sc ... Lees meer

There are plenty of good engineering schools in the U.S.; but how far can good take you when your goal is to engineer better? At the George Washington University's School of Engineering and Applied Science, students work with professors at the top of their fields and gain access to innovative resources in one of most dynamic, research-driven centers in the world. Lees Minder