Master of Science in Computational Finance

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

39323_39224_colorful_campus_photo.jpg

Lees meer over hoe RIT is het aanpakken van de coronavirus crisis hier

Overzicht

Het computationele financieringsprogramma produceert kwantitatieve analisten die financiële modellen ontwerpen en implementeren die door banken en investeringsmaatschappijen worden gebruikt om winsten te genereren en risico's te verminderen. Computational analytics-experts ondersteunen ook andere industrieën en bedrijfsfuncties die verder reiken dan banken en financiën. De computational finance-masters helpen je om je vaardigheden uit te breiden naar velden waar veel vraag naar is en die hoge salarissen bieden. Het programma is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in computationele of kwantitatieve loopbanen in het bankwezen, financiën en een groeiend aantal industrieën.

De MS in computational finance is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in computationele of kwantitatieve loopbanen in het bankwezen, financiën en een groeiend aantal aanvullende industrieën. Professionals op deze gebieden gebruiken hun sterke punten in business, modellering en data-analyse om complexe financiële modellen te begrijpen en te gebruiken.

Het programma richt zich op een vitaal en groeiend carrièregebied dat verder reikt dan banken en financiën. Typische functietitels zijn onder meer risico-analisten, onderzoeksmedewerkers, kwantitatieve analisten, kwantitatieve gestructureerde kredietanalisten, kredietrisicoanalisten, kwantitatieve beleggingsanalisten, kwantitatieve strategen, data-analisten, senior data-analisten, vastrentende kwantitatieve analisten en financiële ingenieurs.

Computational finance is een uitstekende carrièremogelijkheid voor technisch georiënteerde professionals op het gebied van business, wiskunde, engineering, economie, statistiek en informatica. Programmeringskennis heeft sterk de voorkeur.

Plan van studie

Het curriculum biedt integratie van financiën, wiskunde en informatica. De vereiste wiskundecursussen hebben een aanzienlijke financiële inhoud en de ervaringsgerichte computerfinancieringscursus, die studenten in de zomer volgen, maakt gebruik van de vaardigheden die zijn geleerd in wiskunde, analyse en financiële cursussen tot op dat moment. Het programma is een voltijds leerplan van 12 tot 17 maanden dat begint in de herfst of de lente. Het programma wordt afgesloten met een vereist niet-credit uitgebreid examen op basis van de cursussen die door de student zijn voltooid.

Internationale studenten: F-1 OPT STEM 17-maand werkuitbreiding

Internationale studenten die de MS in computational finance-graad ontvangen, komen in aanmerking om een 17 maanden durende werkuitbreiding aan te vragen voor hun OPT-periode (Optionele Praktische Training). Deze uitbreiding houdt in dat studenten in aanmerking komen voor maximaal tweeënhalf jaar werken in de Verenigde Staten.

De extensie is exclusief voor kwalificerende STEM-programma's (wetenschap, technologie, engineering of wiskunde). Het MS in computational finance-programma komt in aanmerking voor een F-1 OPT STEM-extensie, onder de CIP-code 27.0305-Financial Mathematics in de STEM-Designated Degree Program List 2012, gepubliceerd door het Amerikaanse Immigration and Customs Enforcement (ICE) -kantoor. Ga voor meer informatie naar de webpagina's van US Citizenship and Immigration Services (USCIS): Understanding F-1 OPT Requirements and Questions and Answers: Extension of Optional Practical Training Program for Qualified Students.

Industries

 • Investment / Portfolio Management
 • Commercieel bankieren en krediet
 • Financiële diensten
 • Investment Banking
 • Internet en software
 • Gezondheidszorg

leerplan

Computational Finance, MS-graad, typische cursusreeks

 • ACCT-603 Boekhouding voor beslissers
 • FINC-671 Survey of Finance
 • FINC-772 Aandelenanalyse
 • FINC-773 Schuldanalyse
 • FINC-774 Geavanceerde afgeleide producten
 • FINC-791 Computational Finance Exam Preparatory
 • FINC-795 Computational Finance Experience
 • MATH-735 Wiskunde van Financiën I
 • MATH-736 Wiskunde van Financiën II
 • Analytics-keuzevakken
 • Universitaire keuzevakken

39324_39225_real_aerial_of_campus_with_river.jpg

Toelatingseisen

Om in aanmerking te komen voor toelating tot het MS-programma voor computational finance, moeten kandidaten voldoen aan de volgende vereisten:

 • Voltooi een afgestudeerde sollicitatie.
 • Houd een baccalaureaatsdiploma (of een equivalent daarvan) bij een geaccrediteerde universiteit of hogeschool.
 • Dien officiële transcripties (in het Engels) in van alle eerder afgeronde undergraduate- en graduate-cursussen.
 • Dien een persoonlijke verklaring van de educatieve doelstellingen in. De verklaring moet zowel de wiskundige en programmeerkennis van de kandidaat als zijn professionele interesses aangeven, en waarom deze de kandidaat geschikt maken voor het programma.
 • Dien een huidig cv of curriculum vitae in.
 • Internationale aanvragers van wie de moedertaal geen Engels is, moeten scores van de TOEFL, IELTS of PTE overleggen. Een minimale TOEFL-score van 92 (op internet gebaseerd) is vereist. Een minimale IELTS-score van 7,0 is vereist. De vereiste score voor de Engelse taal is niet vereist voor moedertaalsprekers van het Engels of voor degenen die transcripties indienen van diploma's behaald aan Amerikaanse instellingen.
Laatst bijgewerkt op May 2020

Over de school

With more than 80 graduate programs in high-paying, in-demand fields and scholarships, assistantships and fellowships available, we invite you to take a closer look at RIT. Don't be fooled by the word ... Lees meer

With more than 80 graduate programs in high-paying, in-demand fields and scholarships, assistantships and fellowships available, we invite you to take a closer look at RIT. Don't be fooled by the word "technology" in our name. At RIT, you will discover a university of artists and designers on the one hand, and scientists, engineers, and business leaders on the other – a collision of the right brain and the left brain. Lees Minder