Master of Science in Communicatiemanagement

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Master of Science in Communication Management, uitgevoerd door Singapore Management University ( SMU ), is de enige universitaire graad in corporate communicatie in Zuidoost-Azië.

In het programma leren communicatieprofessionals:

 1. Ontdek hoe communicatie bijdraagt aan het vormgeven van strategisch management door inzicht te krijgen in de zakelijke functies van financiën, strategie, marketing en boekhouding.
 2. Leer de belangrijkste strategische communicatie- en beheersvraagstukken analyseren waarmee organisaties worden geconfronteerd.
 3. Leer om op data gebaseerde beslissingen te nemen met behulp van data-analyse en de nieuwste wetenschappelijke gegevens.
 4. Beheer de communicatie met verschillende belanghebbenden en via verschillende mediaplatforms.

115777_MCM.png

Hoogtepunt van cursussen

 • Kies tussen een 12-maands full-time programma voor studenten die zich toeleggen op het curriculum, of een part-time programma van 15 maanden om werkende professionals te ontvangen.
 • Ontwikkelt leiders die een strategische communicatierol in organisaties kunnen spelen en communicatie via cultuur en media kunnen beheren.
 • Wordt gegeven door een faculteit van wereldklasse.
 • Communiceer met vooraanstaande professionals op het gebied van bedrijfscommunicatie.
 • Verankerd in zakelijke stichtingen en gekoppeld aan strategie.

Toelatingseisen

De Master of Science in Communication Management Program verwelkomt studenten die voldoen aan de volgende toelatingseisen om zich bij ons aan te sluiten.

 • Een goed bachelordiploma van een erkende universiteit op elk studiegebied.
 • Een goede score in de SMU Admission Test of GMAT / GRE * (Klik hier om de SMU Admission Test Factsheet te bekijken).
 • Minimale werkervaring (post-bachelordiploma) van 3 jaar (parttime baan) of 2 jaar (full-time traject).
 • Een goede TOEFL / IELTS-score is vereist als je diploma niet in het Engels is aangeleerd.

* We accepteren goede GPA's van SMU in plaats van de toelatingstest. Praat met je Admissions Manager voor meer informatie.

Het deeltijdtraject van het MCM-programma staat open voor alle vaste inwoners van Singapore en Singapore. Het staat ook open voor internationale studenten die in het bezit zijn van een geldige werkpas (EP) of een Dependent's Pass (DP) en geen studentenvisum nodig hebben.

Het voltijdse programma van het MCM-programma voorziet in studentenvisa voor internationale studenten die zonder enige andere baan hun studie in Singapore willen voortzetten.

Er worden toelatingsinterviews afgenomen voor kandidaten op de shortlist.

vergoedingen

 • Toepassing: S $ 100
 • Zonder registratie:
 • S $ 400 (Locals / PR's) / S $ 500 (internationale studenten)
 • Collegegeld: S $ 46,010 (inclusief GST)
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

A premier university in Asia, the Singapore Management University (SMU) is internationally recognised for its world-class research and distinguished teaching. Established in 2000, SMU’s mission is

A premier university in Asia, the Singapore Management University (SMU) is internationally recognised for its world-class research and distinguished teaching. Established in 2000, SMU’s mission is Lees Minder