Master of Science in Chemical Engineering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

"Chemische engineering" is een complex van methoden voor de verwerking van chemische en ruwe oliën in producten voor huishoudelijke en technische doeleinden. Dergelijke producten zijn: aardolie, diesel, machineoliën, wasmiddelen, planten- en dierenbeschermingsmiddelen van plagen en ziekten, semi-producten voor de productie van kunststoffen, autobanden, bouw- en afwerkingsmaterialen.

Opleiding van bachelor-ingenieurs wordt uitgevoerd door hooggekwalificeerde professoren en professioneel gerichte speciale training wordt ook gedaan, bijvoorbeeld. chemische productie of olie-industrie.

Bij het afstuderen verdedigen studenten hun kwalificatiewerk. Master's programma voor degenen met een Bachelor diploma duurt 4 semesters. Specialisten in de chemische technologie hebben een brede kennis die het mogelijk maakt om bij grote, middelgrote en kleine ondernemingen te werken die verschillende chemische producten produceren.

Tijdens hun opleiding lopen studenten stage bij de toonaangevende chemische bedrijven waar ze de productie van de belangrijkste chemische producten met een groot tonnage van organische synthese leren; productiebeheer, economische en ecologische kwesties.

Specialisten op het gebied van de verwerking van olie hebben kennis van alle fundamentele aspecten van het brandstof- en olieveld, van de verwerking van gassen. Ze zijn goed opgeleid in chemische en technische kwesties van olie- en gasverwerking; kennis te maken met alle basisprocessen van oliebewerking. Stages worden gehouden in de grootste en wereldberoemde olie-verwerkende bedrijven, zoals "LUKOIL", waar studenten geavanceerde technologieën op het gebied van de verwerking van olie kunnen leren, ontwikkeld door wereldleiders zoals "UOP", "SHELL", enz.

Meer dan 2000 Russische specialisten en 200 buitenlandse ingenieurs en meesters voor 26 landen zijn door UNIVERSITY getraind in het programma "Chemische technologie". Buitenlandse afgestudeerden werken met succes in Afghanistan, Bangladesh, Columbia, India, Libanon, Nepal, Nicaragua, Nigeria, Syrië, Vietnam en anderen. De behaalde opleiding hielp een deel van de afgestudeerden om hun eigen chemische bedrijf te starten en te ontwikkelen. Veel internationale afgestudeerden slaagden in de wetenschap - verdedigden stellingen in Rusland en enkele andere Europese landen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

VSTU is the leading regional University, which ranks among the best institutions in the number of qualified specialists of the Volgograd region, the South of Russia and some foreign countries. Univers ... Lees meer

VSTU is the leading regional University, which ranks among the best institutions in the number of qualified specialists of the Volgograd region, the South of Russia and some foreign countries. University obtains a well-developed infrastructure, ensures high professional level and influences forming of social qualities of students for their successful integration in the international economy. According to the strategy of University Lees Minder