Master of Science in Business Analytics

Algemeen

Beschrijving van opleiding

39323_39224_colorful_campus_photo.jpg

Overzicht

De bedrijven van vandaag verzamelen een ongelooflijke hoeveelheid gegevens van bijna elk contactpunt van de klant, van transacties op het verkooppunt, interacties met de klantenservice, reacties op sociale media, vermeldingen in de zoekmachine, marktonderzoeksactiviteiten, verkoopgegevens, demografische informatie en meer. Vanaf nu wordt slechts een klein deel van deze gegevens geanalyseerd. Door een master in bedrijfsanalyses te behalen, zult u vaardig worden in het gebruik van big data om krachtige oplossingen te creëren waarmee bedrijven hun omzet kunnen vergroten, nieuwe klanten kunnen bereiken, nieuwe producten kunnen ontwikkelen, klantervaringen kunnen verbeteren en meer. Je verwerft een brede en diepgaande training in meerdere disciplines met betrekking tot bedrijfsanalyses, waaronder managementinformatiesystemen (MIS), marketing, accounting, financiën, management en engineering. Het programma bereidt je voor op een van de belangrijkste zakelijke carrières van dit moment.

Het bedrijfsanalyseprogramma is gericht op de carrière. Het is ontwikkeld in samenwerking met topwerkgevers, zoals Intuit, Excellus en PriceWaterhouse, met een curriculum ontworpen om studenten te helpen bij het begrijpen en verbinden van hedendaagse analytische technologieën met de hedendaagse bedrijfspraktijken. Studenten zijn voorbereid op functies op gebieden als marketingonderzoek, analyse en consulting; digitale analyse; webintelligentie en -analyse; boekhouding en financiële analyse en risicobeheer; supply chain analytics; klantanalyse; en consulting.

Internationale studenten: F-1 OPT STEM 17-maand werkuitbreiding

Internationale studenten die de MS in bedrijfsanalytica behalen, komen in aanmerking om een 17 maanden durende werkuitbreiding aan te vragen voor hun OPT-periode (Optionele Praktische Training). Deze uitbreiding houdt in dat studenten in aanmerking komen voor maximaal tweeënhalf jaar werken in de Verenigde Staten.

De extensie is exclusief voor in aanmerking komende STEM-programma's (science, technology, engineering of math). Het MS in business analytics-programma komt in aanmerking voor een F-1 OPT STEM-extensie, onder de CIP-code 27.0103-analyse en functionele analyse in de STEM-aangewezen studieprogrammalijst van 2012, gepubliceerd door het Amerikaanse immigratie- en douanehandhavingsbureau (ICE). Ga voor meer informatie naar de webpagina's van de US Citizenship and Immigration Services (USCIS): F-1 OPT-vereisten en vragen en antwoorden: uitbreiding van het optionele praktische trainingsprogramma voor gekwalificeerde studenten.

Industries

 • Commercieel bankieren en krediet
 • Internet en software
 • Investment Banking
 • Management consulting

leerplan

Bedrijfsanalyse, MS-graad, typische cursusreeks

Eerste jaar

 • MGIS-650 Inleiding tot statistische analyse en gegevensanalyse
 • BANA-680 Gegevensbeheer voor bedrijfsanalyses
 • FINC-780 Financiële analyse
 • BANA-780 Geavanceerde bedrijfsanalyse
 • MKTG-768 Marketing Analytics
 • BANA-785 Business Analytics-ervaring (Capstone) *
 • Analytics-keuzevakken *
 • Gratis keuzevak *

* De Business Analytics Experience (BANA-785), een keuze uit analysevragen en een gratis keuzevak zijn in de zomer afgerond.

39324_39225_real_aerial_of_campus_with_river.jpg

Toelatingseisen

Om in aanmerking te komen voor toelating tot het MS-programma in bedrijfsanalyse, moeten kandidaten voldoen aan de volgende vereisten:

 • Voltooi een afgestudeerde sollicitatie.
 • Houd een baccalaureaatsdiploma (of een equivalent daarvan) bij een geaccrediteerde universiteit of hogeschool.
 • Dien officiële transcripties (in het Engels) in van alle eerder afgeronde undergraduate- en graduate-cursussen.
 • Dien een persoonlijke verklaring van de educatieve doelstellingen in.
 • Dien een huidig cv of curriculum vitae in.
 • Plaats scores van de Graduate Management Admission Test (GMAT) of Graduate Record Exam (GRE) (voorkeur van GMAT),
 • Internationale aanvragers van wie de moedertaal geen Engels is, moeten scores van de TOEFL, IELTS of PTE overleggen. Een minimale TOEFL-score van 92 (op internet gebaseerd) is vereist. Een minimale IELTS-score van 7,0 is vereist. De vereiste score voor de Engelse taal is niet vereist voor moedertaalsprekers van het Engels of voor degenen die transcripties indienen van diploma's behaald aan Amerikaanse instellingen.
Laatst bijgewerkt op jul 2019

Over de school

With more than 80 graduate programs in high-paying, in-demand fields and scholarships, assistantships and fellowships available, we invite you to take a closer look at RIT. Don't be fooled by the word ... Lees meer

With more than 80 graduate programs in high-paying, in-demand fields and scholarships, assistantships and fellowships available, we invite you to take a closer look at RIT. Don't be fooled by the word "technology" in our name. At RIT, you will discover a university of artists and designers on the one hand, and scientists, engineers, and business leaders on the other – a collision of the right brain and the left brain. Lees Minder