Master of Science in Big Data en Business Analytics

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Een master in big data en bedrijfsanalyse opent deuren!

Het doel van dit programma is om de studenten sleutelcompetenties te bieden in Big Data en Business Analytics. Dit internationale programma wordt in het Engels gedoceerd en is ontworpen om studenten uit verschillende achtergronden en culturen samen te brengen om interculturele leerervaringen te vergemakkelijken.

Programma-inhoud

Het curriculum omvat een breed scala aan modules, zoals Analytics, Data Engineering, Data Management, Data Story Telling and Communication, Privacy, Ethics en International Law. Het doel van de cursus Big Data en Business Analytics is om te leren de juiste vragen te formuleren die voortvloeien uit een specifieke bedrijfscontext, om de vereiste gegevens te identificeren en te analyseren en ten slotte de analyseresultaten doelgericht aan het bedrijf door te geven mode. Modules die regelmatig plaatsvinden, worden gecombineerd met online e-learning op basis van live chats en e-learning op eigen tempo.

Praktische focus

De opgedane theoretische kennis wordt toegepast en verbeterd in een case study die met elk semester steeds complexer wordt. Om tegemoet te komen aan de flexibiliteitsvereisten van werkende professionals, worden klassikale lesmodules die op regelmatige tijdstippen gedurende een weekend plaatsvinden, gecombineerd met online e-learning op basis van live chats en e-learning op eigen tempo.128006_BigDataandBusinessAnalytics_M_Sc_Program.jpg

Alle feiten in één oogopslag

 • Studieduur: 2 jaar 90 ECTS (extra-beroeps) / 120 ECTS (full-time)
 • Start: 1 april en 1 oktober
 • Toelatingseisen:
  • Erkende bachelorgraad (180 ECTS voor voltijd of 210 ECTS voor deeltijd) in informatica of aanverwante gebieden en minimaal 1 jaar gekwalificeerde en vakinhoudelijke beroepservaring.
  • Cursustaal: Engels, bewijs van het Engels: IELTS 6.5 / TOEFL 80 of ander bewijs van Engelse taalvaardigheid
 • Diploma: Master of Science (M.Sc.)
 • Collegegeld:
 • 790 EUR per maand (voltijd), 720 EUR per maand (deeltijd)
 • Eenmalige registratiekosten van 750 EUR of 1.000 EUR voor aanvragers uit landen met visumverplichtingen.

Structuur van het masterprogramma

Het programma is georganiseerd in modules met een totale werklast van 120 studiepunten voor voltijd en 90 voor deeltijdstudies. De cursus bestaat uit lezingen, seminars, tutorials en interdisciplinair projectwerk.128011_Skjermbilde2019-12-16kl.19.39.11.png

De tabel is een overzicht van de algemene structuur van het programma, start oktober, 2 jaar programma. We bieden een start in april met een vergelijkbare structuur.128013_Skjermbilde2019-12-16kl.19.41.26.png

Carriere vooruitzichten

De studie is gericht op alle bedrijfsspecialisten en leidinggevenden die verantwoordelijk zijn voor het vaststellen van nieuwe toepassingsgebieden en voor projectplanning en -implementatie op het gebied van big data en bedrijfsanalyses, zoals:

 • Specialisten met een (bedrijfs) informatica-, wiskunde- of ingenieursdiploma die hun kennis op het gebied van bedrijfsanalyse en / of big data-analyse willen uitbreiden en persoonlijke verantwoordelijkheid willen nemen voor de planning en coördinatie van big data-projecten.
 • Bedrijfsanalisten of specialisten die werken in de bredere sfeer van "business intelligence" en die hun kennis willen uitbreiden op het gebied van big data engineering, big data management en / of big data analytics en de verantwoordelijkheid op zich nemen voor de planning en coördinatie van big data projecten.

Hoe aan te vragen

Ons masterprogramma informatica begint elk jaar op 1 april en 1 oktober. We kijken uit naar uw aanvraag, waaronder:

 • Een CV met huidige foto
 • Bewijs van Engels: IELTS 6.5 / TOEFL 80 of ander bewijs van Engelse taalbeheersing
 • Gecertificeerde kopie van referenties (bijv. Transcripties van de middelbare school, universitaire transcripties, taaltests)
 • Bewijs van werkervaring

In het kort: de plus voor jou

Uniek leren

De inhoud van de cursus richt zich op de huidige en toekomstige behoeften van alle moderne industrieën die informatiesystemen gebruiken - van zakelijke tot consumententoepassingen. Het CORE-principe zorgt voor een hoog niveau van kennis, competenties, expertise en sleutelvaardigheden.

Meerdere perspectieven

Je sluit je studie af met een "Master of Science" diploma. Dit stelt u niet alleen in staat om te promoveren of toegang te krijgen tot de hogere klassen van civiele diensten, maar het opent ook aantrekkelijke, wereldwijde en gediversifieerde werkterreinen in bedrijven.

Interculturele competenties

Zakelijk gedrag dat culturele verschillen respecteert, kennis van internationale zakelijke relaties en markten, vaardigheid in twee vreemde talen - wij helpen u om wereldwijd mobiel te worden.

Big Data en Business Analytics aan SRH University Heidelberg

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

As one of the oldest and largest private universities in Germany, we set the standard for education. We equip you with the knowledge you need for your future – hands-on, innovative and creative. For t ... Lees meer

As one of the oldest and largest private universities in Germany, we set the standard for education. We equip you with the knowledge you need for your future – hands-on, innovative and creative. For this, close collaboration between our students and faculty is of particular importance. Our recipe for success: we offer new, hands-on degree programs, individual supervision and speedy placement in the job market. For our students, this means the best chances for a jumpstart into their career. Lees Minder