Master of Science in Big Data Analytics for Business

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De MSc in Big Data Analytics for Business is een uniek programma dat zakelijke professionals opleidt op het gebied van (online) marketing, financiën en operations. Afgestudeerden zullen beslissers worden met sterke fundamenten in business en analytics.

Programmavoordelen

· Blootstelling aan op de industrie gebaseerd leren via een hackathon, workshops, wervingsbijeenkomsten met experts uit de industrie.

· Blootstelling aan toonaangevende data science-technologieën (Python, R, SAS, GIT, GITHub, JupyterLab, Jupyter Notebooks, Hadoop, Hyve, Spark, Kaggle, IBM SPSS Statistics, Tableau, Excel, onder anderen).

· Partnerships met Capgemini en SAS door middel van coachingsessies, gastcolleges, praktijkgevallen en bedrijfsbezoeken

Programma-inhoud

Studenten worden blootgesteld aan de leidende beginselen van de besluitvorming door kennis uit Big Data te halen. Dit omvat bijvoorbeeld sociale mediadata, klantwebverkeergegevens, Bloomberg's financiële gegevens en inventarisproceslogboeken. Studenten leren om managementproblemen op te lossen door kritisch vragen te stellen in de geest van 'Wat weten we?' (Data-driven) in plaats van 'Wat denken we?' (onderbuikgevoel). Studenten worden blootgesteld aan op feiten gebaseerd management door de introductie van toonaangevende tools en methodologieën die gegevens in kennis omzetten. Business-relevante certificaten (Google Analytics en Adwords, Bloomberg) kunnen worden verkregen en er is blootstelling aan bedrijfsanalyses en besluitvormingshulpmiddelen (Excel, SAP Business Objects, IBM Statistics, Google Analytics). Het bouwt voort op de kwaliteit van de onderzoeksteams van IESEG School of Management en de deelnemers worden blootgesteld aan de impact van zowel academisch als toegepast onderzoek op de industrie.

Afgestudeerden hebben de vaardigheden verworven om belangrijke informatie te ontdekken door bedrijfsgegevens te beoordelen, rekening houdend met de relevante zakelijke context. Ze kunnen werken als gegevenswetenschappers, digitale / online marketeers, webanalisten, deskundigen op het gebied van consumenteninformatie, marketinganalisten, marktonderzoekers, databasemarktverkopers, managers van klantinzichten, financiële analisten, analisten voor kredietscoring en analisten voor fraude-detectie of in andere gerelateerde functies.

Aanmeldingsprocedure

Toelating is gebaseerd op de online applicatie van elke student beschikbaar op http: // apply. IESEG .fr en de beoordeling van de vereiste documenten, evenals het resultaat van een verplicht interview met het wervingspersoneel. Rolling toelating wordt aangeboden aan gekwalificeerde studenten vanaf oktober 2019 .

Internationale studiebeurs

IÉSEG's internationale beurs tot een afstand van 50% collegegeld.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

IÉSEG School of Management is one of the top Business Schools in France, ranked 7th in France and 32nd overall in the Financial Times Masters in Management 2018 ranking. As a French Grande École and m ... Lees meer

IÉSEG School of Management is one of the top Business Schools in France, ranked 7th in France and 32nd overall in the Financial Times Masters in Management 2018 ranking. As a French Grande École and member of the Conférence des Grandes Écoles, IÉSEG is part of the most prestigious higher education institutions in the country. Lees Minder
Lille , Parijs + 1 Meer Minder

Accreditaties