Master of Science in Artificial Intelligence

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Master of Science in Artificial Intelligence aan de Universiteit van Noord-Texas is de enige zelfstandige Artificial Intelligence MS in Texas en een van de weinige in de Verenigde Staten. Met deze interdisciplinaire opleiding kunnen studenten uit de disciplines wetenschap, technologie, techniek en wiskunde hun bestaande vaardigheden en ervaring gebruiken door deze te combineren met AI-kennis.

Studenten in dit programma nemen 6 uur bridgecursussen en 15 uur kerncursussen om hen te helpen de nodige programmeervaardigheden op te bouwen en een solide basis te bieden in kunstmatige intelligentie. Studenten kiezen vervolgens een concentratie in biomedische technologie, machine learning of autonome systemen.

Graduate Opportunities

Een graad in kunstmatige intelligentie bereidt je voor op banen in een wenselijk en opkomend veld. Dit face-to-face-programma is interdisciplinair, dus studenten met een achtergrond in wetenschap, techniek, wiskunde en informatica zullen schakelcursussen, kerncursussen met betrekking tot AI en cursussen die specifiek betrekking hebben op hun gekozen concentratie volgen, waardoor ze zich kunnen specialiseren in AI als het gaat om hun interesses.

De Master of Science in Artificial Intelligence bij UNT bereidt studenten voor op het analyseren en interpreteren van gegevens en deze toe te passen op hun respectieve disciplines, waardoor ze zeer verkoopbaar zijn voor werkgevers. Afgestudeerden van dit programma hebben een goed begrip van de grondbeginselen van AI, machine learning en big data.

Toelatingseisen

Om in aanmerking te komen voor toelating tot het Artificial Intelligence Master-programma, moeten studenten voldoen aan de volgende vereisten.

  • Cumulatieve GPA van 3.0 of hoger in eerdere universitaire cursussen
  • Cursussen in statistieken of lineaire algebra en programmeerervaring met talen zoals C ++, Java, Python, R of Matlab
  • GRE-score van 160+ op de kwantitatieve sectie. Studenten met een GPA van 3,5 of hoger hoeven geen GRE-scores in te dienen.
  • TOEFL-score van 79 of IELTS-score van 6,0. De volledige vereisten voor Engelse taalvaardigheid staan online op admissions.unt.edu/international/English-language-requirements.

Studenten moeten transcripties, GRE-scores (indien vereist) en bewijs van Engelse taalvaardigheid (indien internationaal) indienen; cv's zijn optioneel.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

Welcome to the UNT College of Engineering, a young and vibrant college at a top tier (R1) university. The college is going through a phase of transformation, adding nine tenured/tenure-track and two n ... Lees meer

Welcome to the UNT College of Engineering, a young and vibrant college at a top tier (R1) university. The college is going through a phase of transformation, adding nine tenured/tenure-track and two non-tenure-track faculty members in 2019, with plans to continue expanding over the next 4-5 years. Lees Minder