Master of Science in Architectural Engineering (MSAE)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MSOE's MSAE-diploma legt de nadruk op het bouwen van structureel ontwerp en analyse. Het voldoet aan de behoeften van architectonische, civiele of structurele ingenieurs die meer kennis wensen om structurele systemen voor moderne gebouwen te ontwerpen. Het is een flexibel programma, met cursussen die 's avonds worden aangeboden met de keuze uit een twee-, drie- of vijfjarig programma.

MSOE's Master of Science in Architectural Engineering (MSAE) -graad maakt specialisatie mogelijk in de analyse en het ontwerp van structurele systemen van gebouwen of de analyse en het ontwerp van mechanische, elektrische en sanitaire systemen (MEP). Het voldoet aan de behoeften van bouwkundig ingenieurs die meer kennis wensen om structurele of MEP-systemen voor moderne gebouwen te ontwerpen. MSAE-cursussen richten zich op geavanceerde onderwerpen over de analyse en het ontwerp van bouwsystemen.

141569_141497_msoe-student-life-and-campus-center-exterior-31.jpg

Curriculum-formaat

De MSAE is een flexibel programma, met cursussen die 's avonds worden aangeboden met de optie van een twee-, drie- of vijfjarig programma. De lessen komen één avond per week tijdens het academische kwartaal samen. Studenten die deelnamen aan MSOE's bachelor in bouwkunde programma kunnen een dual degree nastreven.

Het MSAE-programma vereist de voltooiing van 45 afgestudeerde studiepunten, met ten minste 36 van de studiepunten die zijn behaald in technische specialiteitscursussen. Er zijn twee curriculumsporen beschikbaar: de Capstone Report Track en de Capstone Project Track. De Capstone Report Track richt zich op cursuswerk en wordt afgesloten met een literatuuronderzoeksproject van een kwart van drie punten. De Capstone Project Track heeft een grotere focus op onderzoek en wordt afgesloten met een driekwart onderzoeksproject van negen punten.

Een student die de Capstone Report Track selecteert, voltooit een literatuuronderzoeksproject van een kwart, drie punten, over een bouwtechnisch onderwerp. De student legt de bevindingen van het literatuuronderzoek zowel schriftelijk als mondeling voor aan een facultaire toetsingscommissie. De overige cursussen zijn een mix van verplichte en keuzevakken, waarvan het aantal enigszins varieert met het specialisatiespoor.

Een student die de Capstone Project Track selecteert, voltooit een driekwart, negen punten tellend sluitstukproject gericht op architectonische engineering. Het project biedt de student de mogelijkheid om de concepten die in de klas zijn geleerd, te integreren in een specifieke toepassing. Het project kan zich richten op ontwerpproblemen, onderzoek op een gebied van bouwtechniek of andere gerelateerde onderwerpen met goedkeuring van de programmadirecteur van de Master of Science in Architectural Engineering. Aan het einde van het project wordt een uitgebreide presentatie (mondeling en schriftelijk) gegeven aan een facultaire reviewcommissie. De overige cursussen zijn een mix van verplichte en keuzevakken, waarvan het aantal enigszins varieert met het specialisatiespoor.

Het MSAE-programma vereist dat je een undergraduate-curriculum hebt afgerond met voldoende achtergrond in de gekozen specialiteit. Voor de MEP-specialiteit zijn de vereiste onderwerpen vloeistofdynamica, thermodynamica, elementaire HVAC, elementair sanitair, basisverlichting en gebouwbeheersystemen. Voor de structurele specialiteit zijn de vereiste onderwerpen mechanica van materialen, onbepaalde structurele analyse, constructiestaalontwerp en gewapend betonontwerp. De Master of Science in Architectural Engineering-programma wordt momenteel aangeboden als een voltijd- of deeltijdprogramma en kan in vijf jaar of minder worden afgerond.

Cursussen worden gegeven door docenten met uitgebreide praktische ervaring en academische referenties. Het cursuswerk is gepland om praktische toepassingen van technische theorie te laten zien. De lessen zijn zo gepland dat studenten de les kunnen bijwonen terwijl ze in de branche werken.

141574_rsz_20170927-me-johnson-controls-lab-sg01-13.jpg

Studentenuitkomsten

Op het moment van afstuderen kan een MSAE-afgestudeerde:

  • een complex probleem analyseren op een specialistisch gebied van bouwkunde (bouwtechniek of bouwtechniek bouwen) met behulp van geavanceerde concepten en principes
  • ontwerpt meerdere oplossingen voor een complex probleem op een specialistisch gebied van bouwtechniek (bouwtechniek of bouwtechniek bouwen) in overeenstemming met de huidige normen, specificaties en geselecteerde economische, sociale en milieubeperkingen, indien van toepassing
  • effectief communiceren van de resultaten van de analyse en het ontwerp van een complex probleem op een specialistisch gebied van bouwkunde (bouwtechniek of bouwtechniek bouwen) in zowel a) mondelinge als b) schriftelijke vorm

Programma educatieve doelstellingen

Het MS Architectural Engineering-programma creëert afgestudeerden die:

  • erkende professionele ingenieurs zijn
  • de hoofdingenieur zijn bij complexe technische projecten
  • een leidende positie bekleden in een professionele samenleving of gemeenschap / maatschappelijke organisatie die profiteert van de kennis van een professioneel opgeleide ingenieur

Over MSOE

Bij MSOE vind je dromers, denkers, makers en doeners. Het is de universiteit bij uitstek voor diegenen die op zoek zijn naar een gemeenschap van experimentele studenten die gedreven zijn om de complexe uitdagingen van vandaag en morgen op te lossen. MSOE-faculteit zijn studentgerichte experts die praktijkervaring in de klas brengen. Deze benadering van leren maakt onze studenten nu klaar en voorbereid op de toekomst. Door partnerschappen met leiders uit het bedrijfsleven en de industrie kunnen studenten samen met professionele mentoren leren. We dagen onze studenten uit om verder te gaan dan mogelijk is.

Als hoog aangeschreven technische universiteit in de VS richt MSOE zich op laboratoriumervaring en carrièrepraktijken. MSOE daagt studenten uit om buiten de gebaande paden te denken en een hands-on benadering toe te passen bij het oplossen van problemen.

MSOE-studenten zijn hardwerkend, creatief en willen graag meer weten. Onze hechte gemeenschap van slechts 3.000 studenten biedt de mogelijkheid om hand in hand te werken met klasgenoten en professoren en stelt studenten in staat praktische kennis naar de klas te brengen. Over het algemeen is MSOE de universiteit bij uitstek voor studenten die hun passies willen nastreven en de norm willen uitdagen. MSOE zal de norm bepalen voor het voorbereiden van leiders om de diverse technische uitdagingen van de 21e eeuw op te lossen.

Laatst bijgewerkt op okt 2020

Over de school

Milwaukee School of Engineering is a private, non-profit university offering bachelor’s and master’s degrees in engineering, business, mathematics, and nursing. At MSOE, you will find a caring communi ... Lees meer

Milwaukee School of Engineering is a private, non-profit university offering bachelor’s and master’s degrees in engineering, business, mathematics, and nursing. At MSOE, you will find a caring community of students and faculty. Together, we are committed to fostering a higher standard of academic programming and research, and personalized service, instruction, and guidance. Lees Minder