Master of Science in Aquatic Ecology

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Zowel de oceaan als de zoetwaterlichamen bedekken meer dan 70% van de planeet en meer dan 40% van de menselijke bevolking woont in kustgebieden. Een van de uitdagingen voor toekomstige onderzoekers en besluitvormers is het begrijpen van de werking van de watersystemen voor een beter beheer van watervoorraden.

De Master of Science in aquatische ecologie is een programma op gevorderd niveau, gelijk aan 120 studiepunten voor hoger onderwijs. Het programma is internationaal, multidisciplinair en gericht op actuele onderwerpen in aquatische microbiologie, mariene ecologie en milieubeleid

Tijdens het eerste jaar maken studenten kennis met het nieuwste onderzoek op het gebied van aquatische ecologie / mariene ecologie en verdiepen ze hun kennis van mariene microbiologie, geavanceerde systematiek en hulpbronnen en ecologie van zeewateren. De functie en evolutie van verschillende watersystemen, variërend van polair tot tropisch en van kust- tot diepe ecosystemen, worden besproken in het licht van de nieuwste moleculaire ontwikkelingen in het veld. Studenten maken ook kennis met simulatiemodellering en ecologische toepassingen die oplossingen kunnen bieden voor complexe managementproblemen van waterbronnen, waaronder zoetwaterbronnen.

Het tweede jaar is gericht op een onderzoeksproject met een geschreven proefschrift (30-60 credits voor hoger onderwijs) met een geschikte adviseur. De masterscriptie wordt uitgevoerd op gebieden die verband houden met onderzoeksinteresses in het Marine Science Center aan de Linnaeus University , inclusief practica die de mogelijkheid bieden om verworven kennis toe te passen.

De selectie van studenten die zich hebben aangemeld, is gebaseerd op academische excellentie en individuele beoordeling. Alle aanvragers moeten zich aanmelden via universityadmissions.se. De aanvraag moet een belangstellende, curriculum vitae, diploma's en referenties bevatten.

Toelatingseisen

Algemene toelatingsvoorwaarden voor studies van de tweede cyclus en specifieke toelatingseisen:

  • 90 studiepunten in Biologie / Ecologie / Microbiologie, inclusief een onafhankelijk project / studie met een studiepuntenwaarde van minstens 15 credits of het equivalent daarvan.
  • Engels B / 6 of gelijkwaardig.

selecties

Alternatieve selectie: de selectie van studenten die zich hebben aangemeld, is gebaseerd op academische excellentie en individuele beoordeling.

Syllabus

Klik hier voor het programma-syllabus.

Carrière

Het programma is ontworpen om professionals voor te bereiden die geïnteresseerd zijn in aquatische ecologie en duurzame milieustrategieën voor toekomstige carrières als onderzoekers, opvoeders, besluitvormers en consultants.

Mate

Master of Science (120 studiepunten) met specialisatie in aquatische ecologie.

Het hoofdvak van studie: biologie.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Linnaeus University is a modern, international university named after Carl Linnaeus – a world-renowned Swedish scientist who was born in the Småland region where the university is located.

Linnaeus University is a modern, international university named after Carl Linnaeus – a world-renowned Swedish scientist who was born in the Småland region where the university is located. Lees Minder
Växjö , Kalmar + 1 Meer Minder