Lees de Officiële Beschrijving

Naarmate nieuwe overheidsvoorschriften ontstaan en de bedrijfsfinanciën onder grotere publieke aandacht komen, hebben steeds meer bedrijven bekwame boekhoudprofessionals nodig die over de vaardigheden en het inzicht beschikken om op verantwoorde wijze de bedrijfsbesluitvorming te beïnvloeden.

Onze Master of Science in Accounting-programma biedt studenten een uitgebreide opleiding op het gebied van accounting essentials, inclusief budgetplanning en -controle, audit en evaluatie van controls, financiële metingen en documentatie en rapportage.

Onze studenten studeren klaar om het uniforme CPA-examen af te leggen en te halen. Velen gaan excelleren in loopbanen in de industrie, belastingwetgeving, overheid en non-profitorganisaties.

studierichting

Het programma met 30 studiepunten kan redelijk worden afgerond binnen 5 semesters als aan de vereiste voorwaarden is voldaan. Alle studenten moeten de 6-voudige kern voltooien, die betrekking heeft op gebieden zoals managementeconomie, technologie in accounting en internationale financiële markten. Studenten kunnen kiezen uit vier keuzevakken uit cursussen in forensische accounting, strategisch management en communicatie, en geavanceerde onderwerpen in de belastingen, onder anderen.

We bieden ook een MBA aan met een concentratie in forensische accounting.

Kern vakken

  • MBAN 612 - Bedrijfseconomie
  • MSAN 640 - Geavanceerde auditing
  • MSAN 680 - Ethiek in het beroep van accountant
  • MSAN 690 - Capstone: accountingtheorie
  • MSAN 710 - Impact van technologie op boekhouding
  • MSBN 660 - Internationale financiële markten
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 2 andere vakken van Touro Graduate School of Business »

Laatst bijgewerkt op January 7, 2019
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
5 semesters
Deeltijd
Prijs
760 USD
- per tegoed
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019