Master of Science in Accounting - LIU Post

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Over

De Master of Science in Accountancy met een concentratie in Professional Accounting bereidt u voor op een carrière in de overheidsboekhouding, bedrijfsomgevingen of overheidsbedrijven. Dit alom gerespecteerde programma biedt een rigoureuze studie die wordt gegeven door top belasting- en accountingprofessionals met expertise in een breed scala van onderwerpen.

Opgericht in 1974, heeft de School of Professional Accountancy van LIU Post de trotse eer om de eerste onafhankelijke school voor professionele accountancy in de natie te zijn.

Leer van faculteitsleden die bewezen pioniers zijn in hun vakgebied en real-world ervaring inbrengen in het klaslokaal, en een studieprogramma volgen waarin de nieuwste technologie en softwaretoepassingen op het gebied van digitale boekhouding en belastingen zijn verwerkt.

Netwerk met NYC's toonaangevende bedrijven door middel van ons uitgebreide stageprogramma en face-to-face accountantsprofessionals tijdens onze campusevenementen. Onze afgestudeerden worden gerekruteerd door de 'Big Four' wereldwijde accountantskantoren, evenals internationale, nationale, regionale en lokale accountantskantoren, bedrijven en overheidsinstellingen.

De MS in Accountancy wordt geregistreerd door de Education Department van de staat New York om in aanmerking te komen voor een eenjarige verlaging van de ervaringseis voor CPA-licentieverlening. Het is bedoeld voor personen die een undergraduate-diploma hebben behaald in de boekhouding van een geaccrediteerde hogeschool of universiteit en die wensen te voldoen aan de 150-uurs eis.

Mission Statement

Toegewijd aan toegang en excellentie, het College of Management biedt innovatieve, op praktijk gebaseerde, geëngageerde leerprocessen en promoot relevante en impactvolle studiebeurzen om studenten te voorzien van de functionele competenties, kritisch denken, wereldwijde kennis en ethische waarden om succesvolle professionals in het bedrijfsleven en de samenleving te worden. (8 april 2016)

Toelatingsvoorwaarden

Kandidaten van de Master of Science in Accountancy moeten voldoen aan de volgende toelatingseisen.

 • Toelatingsaanvraag
 • Aanvraagkosten: $ 50 (niet-restitueerbaar)
 • Officiële kopieën van uw niet-gegradueerde en / of afgestudeerde transcripties van een of meer hogescholen of universiteiten die u hebt bezocht.
 • Bachelor's degree van een geaccrediteerde college met ten minste een 3,0 cumulatief grade point average in undergraduate studies of succesvolle afronding van een andere master's degree. Een kandidaat die instellingen buiten de Verenigde Staten heeft bezocht, moet een diploma hebben dat gelijkwaardig is aan een Amerikaans bachelordiploma. Een undergraduate major in accounting is vereist voor het MS in Accountancy-programma.
 • Een kandidaat die in zijn of haar laatste jaar aan een undergraduate instelling is, kan toelating aanvragen, maar de acceptatie is afhankelijk van het indienen van eindcijfers en het ontvangen van een bachelordiploma. Alle voorgaande cursussen worden beoordeeld door de gediplomeerd boekhoudkundig adviseur. Studenten die niet de vereiste voorwaarden hebben vervuld, kunnen worden toegelaten tot het programma, mits aan de voorwaarden van een B of beter wordt voldaan als onderdeel van hun studieprogramma. De volgende criteria zijn vastgesteld als de meest kritieke in de evaluatie van de toepassing:
 1. Scholastieke prestatie en een verlangen om uit te blinken als bewijs van eerder academisch werk;
 2. Aptitude voor graduate studie zoals aangegeven door scores op de GMAT;
 3. Leiderschapspotentieel en volwassenheid als bewijs door eerdere werkervaring, buitenschoolse activiteiten en antwoorden op de vragen van het sollicitatieformulier.
 • De volgende gestandaardiseerde tests kunnen worden gebruikt voor toelating tot het MBA-programma: GMAT, GRE en LSAT. De minimale GMAT-score (Graduate Management Admissions Test) van 400 is vereist voor volledige toelating. Een hogere score is nodig als de totale undergraduate GPA tussen 2.5-2.7499 is. Het GRE-examen wordt geaccepteerd als het wordt afgenomen op de schaal 130-170 (augustus 2011 tot heden) met een minimale GMAT-equivalentiescore van 400. De GRE-GMAT-conversietabel is te vinden op http://www.ets.org/gre/ instellingen / about / mba / comparison_tool /. Een LSAT-examen dat in de afgelopen vijf (5) jaar is afgelegd met een minimum score van 141 wordt ook geaccepteerd. Toekomstige studenten zijn vrijgesteld van gestandaardiseerde testen als ze voldoen aan de volgende criteria: een CPA-licentie hebben, of een JD, een doctoraat of een masterdiploma in (de meeste) technische concentraties.
 • Studenten die de gestandaardiseerde testkwalificatie nog niet hebben bereikt, worden uitgenodigd om zich in te schrijven voor het Personal Enrichment Programme als niet-gemotiveerde studenten en kunnen zich inschrijven voor maximaal twee (2) 500-niveau MBA-kerncursussen. Van de student wordt verwacht dat hij met succes een van de gestandaardiseerde toetsen haalt die uiterlijk zijn vermeld bij de voltooiing van de tweede cursus om zijn MBA-programma voort te zetten.
 • Twee professionele en / of academische aanbevelingsbrieven die inspelen op het potentieel van de kandidaat in het beroep en het vermogen om een ​​graduaatprogramma af te ronden
 • Persoonlijke verklaring die de reden aangeeft waarom u geïnteresseerd bent in het volgen van afstudeerwerk op dit gebied van studie
 • Een actueel CV.
 • Studenten voor wie Engels een tweede taal is, moeten officiële scoretresultaten indienen van de Test of English as Foreign Language (TOEFL). De vereiste minimum acceptabele TOEFL-score is: 85 Internetgebaseerd (213 op computer gebaseerd of 550 op papier) of minimale IELTS-score: 7,0.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Long Island University's mission is to provide excellence and access in private higher education to people from all backgrounds who seek to expand their knowledge and prepare themselves for meaningful ... Lees meer

Long Island University's mission is to provide excellence and access in private higher education to people from all backgrounds who seek to expand their knowledge and prepare themselves for meaningful, educated lives and for service to their communities and the world. Lees Minder
New York , Brookville + 1 Meer Minder