Master of Science in AI en machine learning

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Word een kunstmatige intelligentie-expert door de vaardigheden te beheersen om intelligente algoritmen en machines te ontwikkelen voor zelfrijdende auto's, slimme camera's, bewakingssystemen, robotproductie, machinevertalingen, zoekopdrachten op internet en productaanbevelingen.

Begin datum Looptijd Studiemogelijkheden Schoolgeld Slaag nu Gemiddeld salaris
15 september 2020 12-18 maanden Nomad of online $ 6K + 15% inkomen gedurende twee jaar
of $ 20k vooraf
Betaal alleen als je een baan krijgt $ 90K - $ 234K USD

Masteropleiding met inzetbaarheid

Als mensen kunnen we geïntrigeerd zijn door de complexiteit van elke dagelijkse activiteit. Hoe kunnen we waarnemen, handelen, beslissen en onthouden? Enerzijds, als we begrijpen hoe onze eigen intelligentie werkt, kunnen we deze kennis gebruiken om computers slimmer te maken. Aan de andere kant, door computers zich meer als mensen te laten gedragen, leren we meer over hoe onze eigen cognitie werkt.

De Master of Science in Computer Science met specialisatie in kunstmatige intelligentie en machine learning aan de Contemporary Technology University heeft een duidelijke cognitieve focus. Deze cognitieve focus leidt tot een zeer interdisciplinair programma waarbij studenten vaardigheden en kennis opdoen op een aantal verschillende gebieden, zoals wiskunde, informatica, psychologie en neurowetenschappen, gecombineerd met een basis van kunstmatige intelligentie.

Studenten volgen 10 cursussen over een periode van 1 jaar. Afgezien van kerncursussen, biedt Contech non-credit cursussen voor persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid om uw wervingsvoortgang te stimuleren, zelfs voordat u afstudeert.

Je neemt actief deel aan Practicum-programma's, waar je de kans krijgt om je vaardigheden te gebruiken om te werken aan uitdagende problemen met feitelijke gegevens die worden gedeeld door sponsororganisaties. Het Practicum beslaat zeven maanden en wordt afgesloten met een rapport op directieniveau en presentatie aan de werkgeversorganisatie.

122275_MSCS---AI.png

Aanmeldingsprocedure

Stap 1 Toepassing

Vul het aanvraagformulier in. Het duurt maar een paar minuten.

 • Bachelor's degree in computerwetenschappen of andere bachelor's degree met 2 jaar ervaring in computer-gerelateerde industrieën.
 • CV of Linkedin Account.
 • IELTS 6,0 of TOEFL 550 / Bewijs dat hij al minstens drie jaar eerder in het Engels heeft gestudeerd.

Stap 2 Selectie

Ons academisch bestuur beoordeelt je aanvraag en je wordt gevraagd de ondersteunende documenten in te dienen. U kunt ook worden opgeroepen voor een interview voor een definitieve beslissing.

Stap 3 Inschrijving

Na selectie kun je je aanmeldingsproces voltooien door het aanmeldings- en collegegeld te betalen en je inschrijvingsovereenkomst te ondertekenen.

2 manieren om te studeren

Nomad Wereldreis

122569_NomadWorldTour.png

Contech Nomad-studenten profiteren van wonen en leren in vier verschillende wereldsteden, San Francisco, New York, Berlijn en Singapore (als bonus, Bali-vakantie). Elke 3 maanden reizen Nomad-studenten met hun klasgenoten naar de volgende locatie, blijven bij elkaar, ontmoeten lokale tech-gemeenschappen en gaan natuurlijk in gesprek met lokale werkgevers.

Contech Nomad Studenten profiteren van:

 • Verschillende culturen ervaren
 • Ontmoeting met lokale werkgevers
 • Een levenslange band met je klasgenoten creëren
 • De levensstijl van nomaden aanpassen

Online Kies uw stad

122570_OnlineOption.png

Voor deeltijdstudenten wordt Contech-studenten aangeboden met 9 maanden online studie en 3 maanden studie naar keuze van de stad. De levering van het programma is dus online gestructureerd, u bent doorgaans verplicht om vier avonden per week en in het weekend workshops bij te wonen in een vorm van online instructie, workshops, 1-1 mentoring en groepscasestudies.

robot, woman, faceComfreak / Pixabay

Uw AI & Machine Learning-vaardigheden

Verkrijg de vaardigheden die de industrie zoekt:

 • Machine learning
 • Python
 • Gegevenswetenschap
 • Hadoop
 • Vonk
 • SAS
 • Robotics
 • Business Intelligence-ontwikkelaar
 • Probleemanalyse
 • Logische reflectie
 • Java
 • Waarschijnlijkheid en statistieken
 • Agility & Holistic Thought
 • Gedistribueerd computergebruik

Kunstmatige intelligentie verandert snel de manier waarop we leven, werken en leren. Zowel overheden als industrieën hebben de noodzaak erkend van de strategische ontwikkeling van AI - technologische reuzen zoals Google, Microsoft en Facebook hebben elk hun eigen AI-onderzoeksinstituten opgericht. Er is wereldwijd echter een groot tekort aan AI-talenten, zowel om de industrie te dienen als om toekomstig onderzoek te stimuleren. Taken in kunstmatige intelligentie behoren tegenwoordig tot de best betaalde in de industrie - een AI-specialist verdient doorgaans een van de hoogste salarissen (New York Times, 22 oktober 2017), terwijl een solide AI-achtergrond sterk gewenst is in meerdere onderzoeksdisciplines.

Je leert van erkende experts in het toepassen van kunstmatige intelligentie en machinaal leren op echte problemen door middel van lezingen, praktische lab-gebaseerde tutorials en cursussen. Met behulp van tools en technologieën die u toelaten om het hoogtepunt van uw masterprogramma na te streven, streeft u een praktisch kunstmatige intelligentieproject na in het door u gekozen toepassingsgebied.

Als u deel wilt nemen aan onze volgende industriële revolutie - in Industrie 4.0 zal deze graad u veel helpen bij het bieden van veel vaardigheden die nodig zijn in dit snelgroeiende industriegebied dat is voortgekomen uit de revolutie in massacommunicatie.

Kernmodules geven u een basis in onderwerpen zoals systeemprogrammering en algoritmen, evenals de basisprincipes van machine learning en kennisrepresentatie. U kunt ook kiezen uit optionele modules gericht op onderwerpen zoals bio-geïnspireerde computing of tekstanalyses, of uw aanpak verbreden met onderwerpen zoals de ontwikkeling van mobiele apps.

Je krijgt een breed perspectief op intelligente systemen, met inbegrip van evolutionaire modellen, statistische en symbolische algoritmen voor machine learning, kwalitatief redeneren, beeldverwerking, taalbegrip en biocomputatie, evenals essentiële principes en werkwijzen bij het ontwerp, de implementatie en de bruikbaarheid van intelligente systemen.

Met een masterdiploma in kunstmatige intelligentie wordt u verwelkomd door bedrijven die werkzaam zijn in:

 • Informatie Technologie
 • Datamining en Big Data
 • Spraak- en taaltechnologie
 • Intelligente systemen
 • Diagnose en kwaliteitscontrole
 • Fraude detectie
 • Biometrische systemen
 • Je bent ook gekwalificeerd om te werken in het bankwezen of ondersteuning te bieden voor de procesindustrie, biomedicine en bio-informatica, robotica en verkeerssystemen.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Contech is a novel university of applied sciences focused on the software-based economy of tomorrow. “Contech Students” are provided with studying and take advantage of living and learning in four dif ... Lees meer

Contech is a novel university of applied sciences focused on the software-based economy of tomorrow. “Contech Students” are provided with studying and take advantage of living and learning in four different world cities, San Francisco, New York, Berlin and Singapore (and vacation in Bali, wow!). Lees Minder