Master of Science / Master of Engineering in Chemical and Biochemical Engineering

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Verbetering van technische leiders

Rutgers School of Engineering biedt studenten met een sterke technische achtergrond en bereidt hen voor op een leidende carrière in spannende en uitdagende beroepen. Zowel ons onderwijs als ons onderzoek zijn stevig verankerd in wetenschappelijke principes, terwijl we kennis van de uitdagingen van vandaag opnemen.

 • Master of Science (MS)
 • Master of Engineering (ME)116410_161102_hamerman_384.jpg

Rutgers 'Chemische en Biochemische Engineering programma biedt een uitgebreid, modern chemisch engineering graduate programma, met spannende en innovatieve onderzoeksinspanningen op kerngebieden zoals nanowetenschap en nanotechnologie, transportverschijnselen, reactietechniek, thermodynamica en moleculaire simulaties, scheidingen en processysteemtechniek.

We hebben ook uitgebreide interdisciplinaire activiteiten op het gebied van bio-engineering en biotechnologie, en polymeerwetenschap en materiaaltechniek. Bovendien is de afdeling de eerste in zijn soort in het land die een volledig spectrum van afgestudeerde opleidingen en onderzoek op het gebied van farmaceutische technologie aanbiedt, een opkomend gebied dat de komende decennia een toenemende impact zal hebben.

De afdeling heeft een dynamische en actieve faculteit van 22 die baanbrekend onderzoek verricht op vele gebieden van de chemische technologie. Gebaseerd op een zeer sterke basis in computationele methoden, modellering en systems engineering, is het werk van onze faculteit geclusterd op het gebied van:

 • Farmaceutische wetenschap en technologie
 • Engineering in de levenswetenschappen (biotechnologie, biomoleculaire engineering, tissue engineering)
 • Ontwerp, fabricage en toepassingen van nanogestructureerde materialen

Degree-opties

MS (proefschriftoptie)

30 Credits, inclusief 15 studiepunten kernvakken, 9 studiepunten keuzevakken en 6 studiepunten onderzoek.

MS (optie zonder proefschrift)

30 Credits, inclusief 15 credits van kerncursussen en 15 studiepunten keuzevakken

Niet-thesisstudenten kunnen een van de twee curricula volgen bij het kiezen van keuzevakken:

 • Chemisch en biochemisch ingenieurscurriculum
 • Farmaceutisch ingenieurscurriculum

M.ENG in Pharmaceutical Engineering and Science (optie geen thesis)

30 Credits, inclusief 15 hoofdvakken en 15 keuzevakken116411_160512_hamerman_0999.jpg

Waarom Rutgers School of Engineering voor Graduate School?

 • Zeer interdisciplinaire, integrale benadering van onderwijs en graduate training
 • Een dynamische en diverse gemeenschap
 • Regionaal gelegen in de buurt van New York, Washington, DC, Philadelphia en Boston
 • Nauwe banden en nabijheid van toonaangevende industrieën
 • Betaalbaar collegegeld en verschillende beurzen en beurzen beschikbaar
 • Rutgers Global biedt volledige ondersteuning bij het beveiligen van visa en documentatie

Rutgers School of Engineering masteropleidingen van Rutgers School of Engineering zijn gericht op studenten die geïnteresseerd zijn in het bevorderen van hun kennis in een bepaalde ingenieursdiscipline voor industriële en onderzoeksontwikkeling. We bieden negen-gradenprogramma's aan via zeven engineeringafdelingen, samen met een wereldwijde toewijding aan geavanceerd onderzoek en wetenschap.

Een kerncurriculum van fundamentals wordt aangevuld met keuzevakken die studenten in staat stellen om zich te concentreren op gebieden met directe relevantie voor innovaties die voorop lopen in onderzoek. Studenten afstuderen met een geavanceerde graad van Rutgers zijn goed geplaatst om carrière te maken in een breed scala van industriële en zakelijke gebieden.

Onze school zorgt voor strenge academische normen, bevordert interdisciplinaire samenwerking tussen afgestudeerde faculteit en studenten, en overziet innovatieve professionele ontwikkelingsinitiatieven die afgestudeerde studenten voorbereiden op slagen in zowel academische als niet-academische carrières.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

At Rutgers School of Engineering our graduate students are valuable partners in research, instruction, and outreach. We offer graduate degree programs for dynamic students in 10 areas of study. With n ... Lees meer

At Rutgers School of Engineering our graduate students are valuable partners in research, instruction, and outreach. We offer graduate degree programs for dynamic students in 10 areas of study. With nearly $70 million in research expenditures and nearly 200 faculty members engaging in research on a broad range of topics that impact society, the nation, and the global community, the School of Engineering is a dynamic and academically supportive environment for pursuing graduate studies. Lees Minder
Piscataway Township