Master of Science Informatietechnologie (MSIT)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Biedt nu een studiebeurs van 25% korting voor alle nieuwe online studenten.

* Beurzen kunnen niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen. F-1-studenten komen niet in aanmerking.

De Master of Science Information Technology (MSIT) -opleiding biedt een holistisch perspectief op het gebied van informatietechnologie om ervoor te zorgen dat studenten kennis ontwikkelen over een breed scala aan technologie die het bedrijfsleven van de 21e eeuw drijven. Het curriculum biedt een combinatie van technische kennis en managementkennis die nodig is om strategieën voor IT-beveiliging op de juiste manier te implementeren en te beheren om technologie-assets, infrastructuur en data-analyse te beschermen. De huidige informatietechnoloog zal zijn technische inzicht vergroten en leren hoe hij business intelligence die relevant is voor zijn of haar vakgebied kan verzamelen, analyseren en interpreteren.

Doel van het programma

 • Maak strategische plannen die eisen aan de informatietechnologie en specificaties van complexe technologiesystemen implementeren.
 • Evalueer computersystemen en verbeter de algehele efficiëntie en effectiviteit door methodologieën voor waardecomputing op te nemen.
 • Analyse, ontwerp, ontwikkeling en onderhoud van de informatietechnologie-infrastructuur om de implementatie van strategische initiatieven met opkomende technologieën mogelijk te maken
 • Analyseer en construeer databasebeheersystemen om tegemoet te komen aan de behoeften van zakelijke en technologische beslissingsnemers.
 • Vergelijk en contrasteer verschillende methodologieën voor het ontwerpen van computersystemen met het doel efficiëntie te creëren in computergerelateerde bedrijfsfuncties.
 • Creëer en ontwikkel de mogelijkheid om diepgaand onderzoek te doen, onafhankelijk of binnen de onderneming, in een breed scala van informatietechnologie.
 • Creëer, innoveer, ontwerp en verbeter technische aspecten van gegevensverzameling en analyse om concurrentievoordeel te behouden.

MSIT Core Course Vereisten (36 credit-uren)

 • MSIT 600 geavanceerde informatietechnologie
 • MSIT 601 Principles of Data Management
 • MSIT 602 moderne besturingssystemen
 • MSIT 603 Computer Systems Architecture
 • MSIT 605 Systems Analysis Design
 • MSIT 606 Beheer van informatiebeveiliging
 • MSIT 607 Geavanceerd databaseontwerp en -beheer
 • MSIT 608 Information Technology Project Management
 • MSIT 611 draadloze en mobiele systemen
 • MSIT 624 Telecommunicatie en netwerken
 • MSIT 690 Big Data Analytics
 • MSIT 693 Applied Information Technology Capstone Project

Totaal 36 credit-uren

Leerboeken / leermiddelen

Faroughi, N. (2015). Digitaal logicaontwerp en computerorganisatie met computerarchitectuur voor beveiliging. New York, NY: McGraw-Hill Education.

FitzGerald, J., Dennis, A., & Durcikova, A. (2014). Zakelijke datacommunicatie en netwerken (12e ed.). Hoboken, NJ: John Wiley & Sons, Inc.

Gordon, K. (2013). Principes van gegevensbeheer: het delen van informatie vergemakkelijken (2e ed.). Swindon, Engeland: BCS Learning & Development Limited.

Marchewka, JT (2015). Informatietechnologie projectmanagement (5e ed.). Hoboken, NJ: John Wiley & Sons, Inc.

McHoes, A., & Flynn, IM (2014). Besturingssystemen begrijpen (7e ed.). Boston, MA: Cengage Learning.

Pries, KH & Dunnigan, R. (2015). Big data-analyse: een praktische gids voor managers . Boca Raton, FL: Taylor & Francis.

Schwalbe, K. (2016). I nformation Technology Project Management (8e druk). Boston, MA: Cengage Learning.

Turban, E., Volonino, L., & Wood, GR (2015). Informatietechnologie voor management: digitale strategieën voor inzicht, actie en duurzame prestaties (10e ed.). Hoboken, NJ: John Wiley & Sons, Inc.

Umanath, NS, & Scamell, RW (2015). Gegevensmodellering en database-ontwerp (2e ed.). Boston, MA: Cengage Learning.

Valacich, JS & George, JF (2017). Moderne systeemanalyse en ontwerp (8e ed.). Harlow, Verenigd Koninkrijk: Pearson Education.

Whitman, ME & Mattord, HJ (2017). Beheer van informatiebeveiliging (5e ed.). Boston, MA: Cengage Learning.

Stallings, W., & Beard, C. (2016). Draadloze communicatienetwerken en -systemen . Boston, MA: Pearson.

Entree / toelatingsvoorwaarden

(Programma's van vierhonderdvijftig (450) of meer klokuren of het kredietuurequivalent beheren een examen voor basisvaardigheden voor elke student die zich inschrijft, tenzij de student heeft aangetoond dat het een diploma van een middelbare school, een diploma gelijkwaardige opleiding of een equivalent daarvan is. )

De minimale academische vereisten die moeten worden toegepast op de opleiding Master of Science Information Technology zijn:

 • Reguliere graad aanvragers - Een kandidaat met een bachelordiploma van een regionaal of nationaal geaccrediteerde instelling kan een aanvraag indienen voor toegang tot Westcliff University . Undergraduate-graden behaald buiten de Verenigde Staten worden alleen geaccepteerd als ze zijn beoordeeld door een lid van de National Association of Credential Evaluation Services (NACES) of een andere landelijk erkende diplomavoorziening. In dit geval wordt de genoteerde US-gradensequivalentie gebruikt.
 • Overdrachtskandidaten - Kandidaten die een credituur hebben behaald uit een graduaatprogramma op een gerelateerd gebied van een regionaal of nationaal geaccrediteerde instelling, mogen tot zes (6) semester Westcliff University overdragen aan Westcliff University College of Business op voorwaarde van beoordeling van cijfers en cursussen.
Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

Westcliff University is a globally recognized and regionally accredited private institution that specializes in Business and Education. Our curriculum is designed to develop students both personally a ... Lees meer

Westcliff University is a globally recognized and regionally accredited private institution that specializes in Business and Education. Our curriculum is designed to develop students both personally and professionally through practical, innovative, high-quality distance and campus programs. Lees Minder