Master of Science Computer Science (MSCS)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Biedt nu een studiebeurs van 25% korting voor alle nieuwe online studenten.

* Beurzen kunnen niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen. F-1-studenten komen niet in aanmerking.

Het MSCS- programma (Master of Science Computer Science) is bedoeld om de professionele loopbaan van technologen op het gebied van informatica vooruit te helpen. Het presenteert een modern curriculum dat studenten uitdaagt om principes van ontwerp, kritisch en algoritmisch denken, innovatie, management en probleemoplossing toe te passen op het gebied van computerwetenschappen.

Het bereidt studenten voor op een geavanceerde loopbaan in computerwetenschap en software door het bieden van de nodige geavanceerde vaardigheden en kennis in computersystemen , software en telecommunicatie voor het effectief implementeren van automatiseringsprocessen in verschillende sectoren, waaronder gezondheidszorg, productie, onderzoek en ontwikkeling, onderwijs, financiën, en andere gebieden die geavanceerde automatisering vereisen om concurrerend te blijven in de wereldeconomie.De Master of Science Computer Science is een 36 studiepuntenprogramma dat bestaat uit 12 vakken (3 credits per stuk) die in de loop van 24 maanden worden genomen.

Leerresultaten

 1. Creëer softwarevereisten en -specificaties bij het ontwerpen en ontwikkelen van complexe softwaresystemen.
 2. Evalueer computersystemen en verbeter de algehele efficiëntie en effectiviteit door methodologieën voor waardecomputing op te nemen.
 3. Analyseren, ontwerpen en ontwikkelen van databasestructuren en oplossingen die gemakkelijk kunnen worden geïmplementeerd.
 4. Analyseer en ontwerp complexe front-endapplicaties door te kijken naar besturingssystemen en computerarchitecturen die samenwerken met back-endsystemen.
 5. Vergelijk en vergelijk datastructuren die het best geschikt zijn voor gegevensbeheer en opvraag.
 6. Creëer en ontwikkel het vermogen om diepgaand onderzoek te doen, onafhankelijk of binnen de onderneming in een breed scala van informatica.
 7. Creëer, innoveer, ontwerp en verbeter algoritmen voor uitzonderlijke gegevensverwerking en analyse.

Toelatingsvoorwaarden

 • Toelatingsaanvraag
 • Aanvraagkosten van $ 30,00
 • Persoonlijke verklaring
 • Vertaling
 • Eén (1) vorm van persoonlijke identificatie, inclusief een door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs met foto
 • Een bachelordiploma van een geaccrediteerde instelling in de informatica en / of verwante discipline, of
 • Een bachelordiploma van een geaccrediteerde instelling, en
 • Hervat, wat duidt op minimaal 2 jaar werkervaring die direct verband houdt met de informatica

Aanmelden ontsluitingsformulieren:

 • Memorandum van overeenstemming
 • Foto / Video / Getuigenis toestemming om formulier vrij te geven
 • FERPA-formulier
 • Attestformulier
 • Erkenning van het handboek
 • Regels en voorschriften
 • Toestemming om informatie over het onderwijs vrij te geven
 • Handicap beschrijving en accommodatie

Programma Afstudeervereisten

Studenten moeten zesendertig (36) voorgeschreven credit-uren voltooien met een cumulatieve GPA van 3,0 of hoger die voldoen aan alle academische en financiële vereisten bij het afstuderen en het voldoen aan alle afstudeereisen, studenten ontvangen de graad die het voltooide cursuswerk weerspiegelt Studenten moeten een aanvraag indienen voor afstuderen en voldoen aan alle academische en financiële vereisten.
Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

Westcliff University is a globally recognized and regionally accredited private institution that specializes in Business and Education. Our curriculum is designed to develop students both personally a ... Lees meer

Westcliff University is a globally recognized and regionally accredited private institution that specializes in Business and Education. Our curriculum is designed to develop students both personally and professionally through practical, innovative, high-quality distance and campus programs. Lees Minder