Master of Science Agricultural & Food Data Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Houd er rekening mee dat dit programma in het Engels wordt gegeven

De master "Agricultural and Food Data Management" bevindt zich op het snijvlak van geavanceerde technologie en de landbouw- en voedselindustrie.

Onderwerpen van studie omvatten het verwerken van gegevens van aangesloten apparaten zoals drones, satellieten, tablets en smartphones en gegevens over het gedrag van belanghebbenden in een bepaald gebied, en het beheren en analyseren van big data voor besluitvormingsdoeleinden.

Er wordt algemeen aangenomen dat big data in 2020 een revolutionair effect op bedrijven zal hebben gehad op het gebied van management, onderzoek en ontwikkeling en marketing. De snelle ontwikkeling van digitale technologieën zal resulteren in de ontwikkeling van nieuwe benaderingen van de landbouw, waarvoor nieuwe vaardigheden nodig zijn. Het doel van de Master of Science is datawetenschappers voor de landbouw op te leiden.

Onze cursus geniet de steun van verschillende academische en industriële partners, waaronder het Institute of Soil Science and Plant Cultivation (IUNG) in Pulawy (Polen), ISAGRI, Cap Seine, Coop de France, Defisol, INVENTIV IT, Agro EDI Europe, TheGreenData, en F4F.

Doelen

Een Master of Science met een sterke focus op innovatie en data science voor de landbouw

  • Interdisciplinair onderwijs in het Engels: landbouw, big data, cartografie, datamining, computing, machines, projectmanagement, sociologie, enz.
  • Banen gericht op nieuwe technologieën.
  • Innovatie met een project geleid door professionals.
  • Deskundig toezicht door professionals en onderzoekers.

Vaardigheden

  • De focus ligt op expertise in big data management, dat een sleutelfactor is geworden in de prestaties en groei van het bedrijf.
  • De cursus concentreert zich op de verwerving van IT- en statistische technieken, datamining en machinaal leren toegepast op de landbouw en de voedingsmiddelenindustrie in het algemeen, met een speciale focus op precisielandbouw.
  • Het ontwikkelen van een goede beheersing van statistische software en programmeertalen zal een echte sterkte zijn voor studenten die geïnteresseerd zijn in onderzoek en ontwikkeling op gebieden zoals plantenvoeding en epidemiologie van planten en dieren.

Verlengde deadline: - Meld je aan tot 15 september en start online in oktober.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

UniLaSalle trains generalist engineers to hold high-level executive and top management positions in the following sectors especially: agriculture, food industry, food and health, geology and the envir ... Lees meer

UniLaSalle trains generalist engineers to hold high-level executive and top management positions in the following sectors especially: agriculture, food industry, food and health, geology and the environment. Student intake is selective. Academic programmes are research-informed to support the curriculum of the great range of scientific disciplines taught at the school. Lees Minder
Beauvais , Mont-Saint-Aignan , Parijs , Rennes + 3 Meer Minder