Master of Science (MSc) in Big Data Analytics

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Onze Master of Science-opleidingen bieden een hoog niveau van professioneel onderwijs op deze gebieden, en het curriculum omvat een breed scala van onderwerpen, in aanmerking komende studenten voor diverse vacatures.

De MSc in Big Data Analytics bestaat uit twee academische componenten: kernvereisten en keuzevakken voor concentratie . Om af te studeren met een MSc-diploma, moeten studenten met succes een minimum van 36 studiepunten behalen, waarvan 21 studiepunten kerncursussen en 15 studiepunten concentratie-keuzevakken zijn.

Kernvereisten

De kernvereisten bestaan uit 7 verplichte vakken, ter waarde van 21 studiepunten.

Het Master of Science in Big Data Analytics-programma is ontworpen om te voldoen aan de toenemende behoefte aan zeer bekwame data-analisten die de groeiende hoeveelheid gegevens die in verschillende disciplines worden geconfronteerd, kunnen analyseren en omzetten in bruikbare informatie voor besluitvorming. Het programma biedt rigoureuze training in computationele technieken en biedt beheersing van gegevensanalyse.

Het programma biedt studenten kaders om kritisch naar gegevens te kijken, gegevens te interpreteren en te visualiseren, en die kennis toe te passen in real-world applicaties die vorm zullen geven aan hoe de 21e-eeuwse zakelijke uitdagingen worden aangepakt.

Potentiële carrières

Data-analist, databasebeheerder, database-ontwikkelaar, data-modeler, data-wetenschapper, business intelligence-analist, database-manager, datawarehouse-manager, data-architect, big data-engineer

Concentratie keuzevakken

MSc toelatingsprocedures

Onze toelatingswebsite biedt zowel binnenlandse als internationale studenten de informatie die nodig is om zich aan te melden voor ons MS-programma.

BAU International University zoekt studenten die creatieve, kritische denkers zijn en klaar om hun intellectuele en professionele leven naar een hoger niveau te tillen. Een aanvraag zal niet als volledig worden beschouwd totdat BAU alle vereiste documenten heeft ontvangen. Zodra de aanvragen zijn voltooid, worden ze zorgvuldig beoordeeld. Aanvragers worden geëvalueerd met betrekking tot de toelatingseisen en dienovereenkomstig geselecteerd.

Aanvragers worden verwerkt op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. Het indienen van alle vereiste documenten in één pakket kan het aanvraagproces versnellen. In sommige gevallen kunnen studenten de inschrijving uitstellen. Studenten die de inschrijving uitstellen, zijn verplicht om te voldoen aan het collegegeld en er zijn collegegelden vereist bij hun inschrijving.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Bay Atlantic University was established in 2013 as a private but non-profit institution of higher education which aims at providing a unique and invaluable opportunity to train world citizens who poss ... Lees meer

Bay Atlantic University was established in 2013 as a private but non-profit institution of higher education which aims at providing a unique and invaluable opportunity to train world citizens who possess the necessary tools for living up to our global vision. Lees Minder