Master of Science (MS) in interdisciplinair

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het Interdisciplinaire Master of Science-programma (IMS) vereist dat studenten met een faculteit werken aan het ontwerpen van een afgestudeerd curriculum dat is afgestemd op hun unieke academische, creatieve en professionele doelstellingen. Het programma is beschikbaar voor zowel technische als wetenschappelijke studenten. Het IMS-programma biedt een optie voor niet-thesis (37 studiepunten) en een proefschriftoptie (31 studiepunten). De optie voor niet-thesis is doorgaans alleen beschikbaar voor studenten die een geschiedenis van schriftelijke en mondelinge publicaties en presentaties kunnen documenteren. Een undergraduate GPA van 3.0 is vereist.

Kandidaten voor het IMS-programma moeten de instructies voor aanmelding bij de Montana Tech Graduate School volgen, met behulp van de IMS-applicatie. Vanwege het ongebruikelijke karakter van deze opleiding heeft het IMS verschillende aanvullende voorwaarden voor toelating en programma.

  • Elke student moet voorafgaand aan de toelating tot het programma een programmacommissie instellen.
  • Alle aspirant-aanvragers moeten eerst overleggen met de Dean of Graduate Studies voordat ze met het aanvraagproces beginnen.
  • De student moet op zoek gaan naar en identificeren van een programmacommissie van ten minste 3 universitaire faculteitsleden van ten minste twee verschillende academische afdelingen die bereid zijn om te dienen. Tenminste één commissielid moet afkomstig zijn van een Master-Degree-verlenende afdeling van Montana Tech . De voorzitter van de opleidingscommissie hoeft niet afkomstig te zijn van de afdeling die de masteropleiding verleent. Elke discipline in het voorgestelde interdisciplinaire programma moet vertegenwoordigd zijn in de programmacommissie.
  • In overleg met de voorzitter en andere leden van de programmacommissie ontwikkelt de aanvrager een duidelijke reeks doelen voor zijn onderzoeksprogramma en curriculumplan. Het curriculumplan moet een lijst bevatten van elke cursus die de student voor het programma zal volgen. Het plan moet een ruwe balans tussen het werk tussen de verschillende vertegenwoordigde disciplines bevatten. De leden van het programmacomité en de voorzitters van de afdeling moeten het voorgestelde gradenplan goedkeuren.
  • De programmacommissie treedt op als de studentenafdeling. De commissie komt bijeen om het aanvraagmateriaal te bespreken en die materialen en een toelatingsadvies in te dienen bij de Graduate School.
  • Aanvragers kunnen ten minste een termijn van inschrijving bij Montana Tech willen doorbrengen, hetzij als een niet-diploma afgestudeerde student of als student toegelaten tot een bestaande graduate degree-programma. De ervaring heeft geleerd dat het bijna onmogelijk is voor een student om leden van een commissie te vinden en op afstand een studieprogramma te onderhandelen.

Collegegeld en verplichte kosten

Gebruik deze tabellen om het geschatte collegegeld en de verplichte kosten voor programma's in de Graduate School te bekijken.

On-Campus-programma's

staat
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Montana Technological University is a great place to attend graduate school! As a future graduate student, consider our world-class degree programs to ignite your curiosity and move you ahead. We als ... Lees meer

Montana Technological University is a great place to attend graduate school! As a future graduate student, consider our world-class degree programs to ignite your curiosity and move you ahead. We also offer you: Lees Minder