Master of Public Policy

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het doel van het MPP-programma is om studenten voor te bereiden op het analyseren en evalueren van informatie om complexe beleidskwesties aan te pakken. Afgestudeerden van MPP-programma's zijn gewilde analisten en leiders vanwege hun vermogen om grote kwantitatieve gegevenssets te evalueren en te synthetiseren met behulp van een verscheidenheid aan statistische hulpmiddelen in combinatie met een diepgaand inzicht in de institutionele, sociale, economische en politieke context waarin beleidsoplossingen worden geïmplementeerd .

In tegenstelling tot de MPA-graad, die zich richt op management, financiën en budgettering, legt de MPP-graad de nadruk op beleidsanalyse, statistieken en programma-evaluatie. Het programma is ideaal voor studenten die een bachelordiploma in de sociale wetenschappen en geesteswetenschappen hebben behaald die hun analytische vaardigheden willen versterken, evenals studenten in de harde wetenschappen die geïnteresseerd zijn in openbare aangelegenheden en openbare dienstverlening. Studenten in het MPP-programma kunnen zich concentreren op een aantal specifieke beleidsterreinen, waaronder onderwijs, gezondheid en planning. Het merendeel van de studenten met MPP-graden krijgt werk in de publieke sector (op alle overheidsniveaus), hoewel 20% wordt aangenomen in de particuliere sector en 20% in non-profitorganisaties.

Het programma is ontworpen om een professionele graad te zijn, maar het bereidt ook afgestudeerden voor op verdere educatieve mogelijkheden. De MPP is een vaak gezocht diploma voor mensen die een JD zoeken. Gezien zijn analytische focus en nadruk op onderzoeksontwerp en beoordeling van causale relaties, is een MPP ook een nuttige Pathway naar Ph.D. programma's in beleid, administratie of in een van de specialisatiegebieden van gezondheid, onderwijs en stadsplanning.128606_rsz_helena-lopes-uze35tk5uoa-unsplash.jpg

Graad Vereisten

Studenten moeten minimaal 54 studiepunten behalen om de MPP te behalen. 38 credits zijn verplichte kerncursussen en 16 credits zijn keuzevakken. Een scriptie / proefschrift is niet vereist voor afstuderen. In plaats daarvan moeten studenten een sluitstukproject voltooien dat leren in de klas combineert met praktische ervaring.

Vereiste cursussen (38 studiepunten)

 • PA 401 - Fundamenten van de openbare dienst (4 credit-uren)
 • PA 402 - Principes van gegevensanalyse (4 credit-uren)
 • PA 403 - Economie voor management en beleid (4 credit-uren)
 • PA 433 - Gegevensbeheer (4 credit-uren)
 • PA 506 - Ontwikkeling en proces van openbaar beleid (4 kredieturen)
 • PA 528 - Public Program Evaluation (4 credit-uren)
 • PA 526 - Analyse van openbaar beleid (4 kredieturen)
 • PA 541 - Geavanceerde gegevensanalyse I (4 kredieturen)
 • PA 590 - Capstone Project (4 credit-uren)
 • PA 591 - Beheer van uw carrière (1 credituur)
 • PA 592 - Professionele portefeuille (1 credituur)

Voorbereiding van een studentenportfolio op basis van werk dat is voltooid in andere cursussen om competenties aan te tonen die zijn opgedaan in het MPP-programma. De portfolio zal een reflecterend essay bevatten over de rol van het programma bij het voldoen aan het individuele beroep van de student.

Keuzevakken - (16 credit-uren)
De keuzevakken zijn opgesplitst in twee componenten.

(1) Beleidsterrein specialisatiecursussen (8 credit-uren) en (2) Keuzevakken (8 credit-uren)

Beleidsgebiedspecialisaties: elke student vult de vereiste cursussen aan met 8 studiepunten genomen binnen een inhoudelijk beleidsveld:

 • Stedelijke planning
 • Volksgezondheid
 • Onderwijsbeleid
 • Sociaal werkbeleid

Keuzevakken: twee keuzevakken of gelijkwaardig (8 credit-uren) die de educatieve, loopbaan- en professionele doelstellingen van de student ondersteunen, geselecteerd met goedkeuring van de adviseur.

Admissions

Stap 1: Dien een online aanvraag in via de volgende website: Graduate College Application .

Nadat u de online-aanvraag hebt ingediend, moet u wachten tot uw aanvraag is verwerkt. Nadat het door het systeem is verwerkt (2-3 dagen), ontvangt u een e-mail met een link naar uw toepassingsoverzicht. Hier upload je je ondersteunende materialen (CV, persoonlijke verklaring, schrijfvoorbeeld en voer de e-mailadressen van je aanbeveling in). U moet kopieën van alle transcripties indienen. Als u wordt geaccepteerd voor het programma, moet u verzegelde officiële transcripties indienen die worden gecontroleerd met uw geüploade exemplaren.

Stap 2: De volgende materialen moeten worden geüpload naar het elektronische indieningssysteem.

 • Upload officiële kopieën van door de registrar uitgegeven transcripties van alle bezochte instellingen.
 • Drie aanbevelingsbrieven (u moet het e-mailadres van uw aanbeveling invoeren in het toepassingsoverzicht. Het systeem stuurt een uploadlink naar het e-mailadres van uw aanbeveling.)
 • Persoonlijke verklaring (1-2 pagina's lang). Identificeer een concentratie in uw verklaring. U kunt het volgende gebruiken als schets voor uw persoonlijke verklaring:
  • Wat is je achtergrond en academische interesses?
  • Waarom heb je besloten om openbaar bestuur / overheidsbeleid te studeren op graduate niveau?
  • Wat zijn je professionele doelen?
  • Hoe past onze MPA / MPP-graad in uw korte- en langetermijnplannen voor uw professionele carrière?

 • Hervat
 • Een voorbeeld van uw geschreven werk niet meer dan 8-10 pagina's dubbel gespreid in lengte. Academische schrijfvoorbeelden hebben de voorkeur.
 • TOEFL / ILETS-scores: internationale studenten moeten TOEFL-scores (instellingscode 1851) indienen of in aanmerking komen voor een verklaring van afstand. Testscores mogen niet ouder zijn dan twee jaar
 • Aanvraag voor Graduate Appointment (als u in aanmerking wilt komen voor een onderzoeksassistentschap, moet u GRE-scores indienen) GRE-scores (vereist voor MPA-aanvragers die door het programma financiële ondersteuning aanvragen; optioneel voor MPA-aanvragers die geen hulp aanvragen) Scores indienen bij de instellingscode van UIC : 1851

Vereisten

Het Department of Public Administration vereist een undergraduate grade point average van ten minste 3,00 (A = 4,00) voor de laatste 60 semester (90 kwartier) uren baccalaureaatstudie, inclusief al het werk dat is gedaan in de periode waarin de student met de finale begon 60 semester studie-uren (programma's kunnen een hogere GPA vereisen). Als uw GPA lager is dan 3.0, moet uw aanvraag worden goedgekeurd door het Graduate College.

Internationale studenten zijn verplicht TOEFL / ILETS-scores in te dienen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

What do we think we're doing? The short answer is that we are trying to make the places we live better for everyone. That can mean different things to different people and there are certainly many way ... Lees meer

What do we think we're doing? The short answer is that we are trying to make the places we live better for everyone. That can mean different things to different people and there are certainly many ways to go about it. And that's really why there is a UIC CUPPA. Lees Minder