Lees de Officiële Beschrijving

concentraties

Door ons twee jaar durende full-time programma, kunt u ervoor kiezen om u te specialiseren in een breed scala aan velden. Specialisatie kan de vorm aannemen van een concentratie binnen cursussen, in het sluitsteenproject, in de stage of in een combinatie hiervan. Concentraties zijn beschikbaar in de volgende gebieden:

 • Milieu en middelen
 • Gezondheid
 • Onderwijs
 • Stedelijk
 • Ongelijkheid en armoede
 • Race en immigratie

Application Checklist

We accepteren momenteel aanvragen van zowel binnenlandse als internationale aanvragers. Het programma staat open voor toelating tot diegenen die met succes hebben afgerond:

 • Undergraduate cursussen in micro-economie, statistieken en een inleiding tot politiek en overheid, of gelijkwaardige cursussen (studenten kunnen nog steeds worden toegelaten met cursus tekortkomingen)
 • Een bachelordiploma (of een goedgekeurd equivalent van een geaccrediteerde instelling) met minimaal 3,0 GPA

Om in aanmerking te komen, moet u een online aanvraag indienen via de website van de UCR Graduate Division. U moet het volgende verstrekken:

 • Drie aanbevelingsbrieven (twee moeten academische referenties zijn)
 • Verklaring van doel
 • Persoonlijke geschiedenisverklaring
 • GRE-scores (minimum score van 300)
 • TOEFL- of IELTS-scores - alleen voor internationale studenten
 • Officiële transcripten

Huidige klassestatistieken

106102_mpp_cohort4_stats.png

SPP Overzicht Video

getuigenissen

thumb_melgar.png

Jesse Melgar - Klasse van 2017

"Het overheidsbeleid en de publieke opinie gaan hand in hand, het is mijn taak om beide te begrijpen en vorm te geven." Op het gebied van verkiezingen, zakelijke programma's en politieke hervormingen werk ik eraan Californiërs toegang te geven tot de informatie die ze nodig hebben, wanneer ze dat nodig hebben Mijn MPP heeft me getraind met de tools en technieken om effectief te zijn in dat doel. "
Jesse Melgar, Californië Vice-staatssecretaris, Chief Communications Officer

thumb_bolden.png

Amber Bolden - Klasse van 2018

"Ik koos voor het MPP-programma van UCR vanwege de flexibiliteit voor werkende professionals en zijn kleine klassen. Toen ik besloot terug te keren naar de academische wereld, wilde ik zeker weten dat ik een verstandige investering deed. Dit betekende dat ik een universiteit moest kiezen die over de middelen beschikte om me voor te bereiden op een concurrerend personeelsbestand, naast betaalbaar en toegankelijk voor studenten. "
Amber Bolden, Graduate Teaching Assistant, WRCOG Fellow

thumb_moureen_ahmed.png

Moureen Ahmed - Klasse van 2017

"Mijn twee jaar in het MPP-programma bij UCR waren een zeer uitdagende tijd, maar het voorzag me van de kennis en het vertrouwen om in de publieke sector te werken. Ik leerde hoe ik onderzoek moest uitvoeren en analyseren, mijn schrijfvaardigheid kon vergroten en mijn publiek kon oefenen. spreekvaardigheden enorm, keuzevakken en lesprojecten stelde me in staat om in detail te treden met specifiek beleid van belang.Ik gebruikte mijn tijd als een afgestudeerde student om meer betrokken te worden als een organisator van sociale rechtvaardigheid op de campus, ook. UCR is een dynamische plek om te leren en ik waardeer mijn ervaring in het programma ten zeerste. "
Moureen Ahmed
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 1 andere vakken van University of California Riverside »

Laatst bijgewerkt op December 9, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
2 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019