Master of Public Policy

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Beleidsniveau bij Pepperdine

Vergelijk Pepperdines verschillende benadering met andere programma's. We gebruiken een uniek leiderschapscurriculum dat kwantitatieve beleidsanalyse combineert met cursussen in geschiedenis en politieke filosofie om studenten voor te bereiden op een impactvolle carrière in industrieën over het hele spectrum van openbare dienstverlening, waaronder staats-, lokale en federale overheden en non-profitorganisaties.

Ons Master of Public Policy-programma

  • Streeft naar "diversiteit van gezichtspunten" en verwelkomt verschillende politieke perspectieven.
  • Is perfect voor mensen die op weg zijn naar een doctoraat, maar ook voor mensen die op zoek zijn naar een impactvolle carrière in de politiek en het beleid.
  • Bereidt u voor op een loopbaan bij het leiderschap van de overheid, beleidsgerelateerde bedrijfssectoren, non-profitorganisaties, buitenlandse diensten en denktanks.
  • Biedt unieke specialisaties en joint degree-opleidingen in recht en bedrijfskunde.
  • Is een top 10-beleidsprogramma voor afgestudeerden in het Westen, gerangschikt volgens US News and World Report .

Pepperdine School of Public Policy

Waarom Pepperdine

Onze specialisaties

  • Amerikaans beleid en politiek
  • Toegepast economisch beleid
  • Internationale Betrekkingen en Nationale Veiligheid
  • Public Policy and Dispute Resolution
  • Staats- en plaatselijk beleid

Ons ervaren leiderschap

De drukke sprekerskalender van Pepperdine brengt een breed scala aan beleidsmakers naar de campus. Studenten leren van echte beleidsmedewerkers.

Onze locaties

We zijn gevestigd in het prachtige Malibu, Californië, nabij Los Angeles, en bieden leerervaringen aan in Washington, DC.

Betaalbare kosten van deelname

De alt = "Pepperdine School of Public Policy reikt elk jaar een aantal beurzen uit. Deze prijzen worden beschikbaar gesteld via begiftigde fondsen, giften van supporters en alumni, en toewijzing van algemene universitaire fondsen. De Scholarship Committee kent beurzen toe op basis van verdienste en academische en professionele ervaringen.

Pepperdine School of Public Policy Scholarships

Waarom kiezen voor een Master of Public Policy

In vergelijking met andere masteropleidingen sociale wetenschappen is het MPP tegelijk breed en specifiek, professioneel en academisch, en praktisch en theoretisch.

Eindgraad Liberal Arts Education Professionele graad Multidisciplinair Bereidt zich voor op PhD-studies
Master of Public Policy (MPP) X X X X X
Master in het openbaar bestuur X X
Master in de politieke wetenschappen X
Master of Arts in liberale studies X X X
Master in de economie X
Master in de sociale wetenschappen X X

MPP Alumni Getuigenissen

"Ik heb specifiek voor Pepperdine gekozen vanwege de focus die ze leggen op het nemen van wat je in het programma leert en toepassen om de samenleving te verbeteren."

Dr. Hattie Mitchell (MPP '12), oprichter van Crete Academy

 

"Uit Pepperdine komen met een brede dwarsdoorsnede van kennis is een onschatbare voorbereiding voor het dagelijkse werk dat je zult doen."

Troy Senik (MPP '07), voormalig speechschrijver, The White House; Vice-president, beleid en programma's, Manhattan Institute

 

"Het programma bij Pepperdine hielp me op een gestructureerde manier te denken over het overheidsbeleid, gaf me de middelen om een effectieve wetgever te zijn.Het begrijpen van de fundamentele aspecten van onze democratie en het hebben van een kader voor beraadslaging zijn van cruciaal belang om een betekenisvolle impact te hebben als verkozene officieel."

Hans Zeiger (MPP '09), Senator van de staat Washington, 25e district

 
Laatst bijgewerkt op okt 2020

Over de school

At the Pepperdine School of Public Policy, students learn from real policy practitioners in order to become well-rounded and successful leaders. We use a unique curriculum that melds quantitative poli ... Lees meer

At the Pepperdine School of Public Policy, students learn from real policy practitioners in order to become well-rounded and successful leaders. We use a unique curriculum that melds quantitative policy analysis with coursework in history and political philosophy to prepare students for impactful careers on either side of the aisle. Lees Minder