Master of Public Policy

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Beleidsniveau bij Pepperdine

Vergelijk de andere aanpak van Pepperdine met andere programma's. We gebruiken een uniek leiderschapscurriculum dat kwantitatieve beleidsanalyse combineert met cursussen in geschiedenis en politieke filosofie om studenten voor te bereiden op een impactvolle carrière aan beide kanten van het gangpad.

Ons Master of Public Policy-programma

  • Streeft naar "diversiteit van gezichtspunten" en verwelkomt verschillende politieke perspectieven.
  • Is perfect voor degenen die op weg zijn naar een Ph.D. evenals degenen die op zoek zijn naar een impactvolle carrière in politiek en beleid.
  • Bereidt u voor op een loopbaan bij het leiderschap van de overheid, beleidsgerelateerde bedrijfssectoren, non-profitorganisaties, buitenlandse diensten en denktanks.
  • Biedt unieke specialisaties en gezamenlijke diplomamogelijkheden.
  • Is een top 10-beleidsprogramma voor afgestudeerden in het Westen, gerangschikt volgens US News and World Report .

Deadline voor aanmelding najaar 2020 *

6 maart 2020 - Geschiktheid voor kosten van levensonderhoud

10 april 2020 - Geschiktheid voor eerste termijn gratis boeken

5 juni 2020 - Final Complete Deadine voor herfst 2020

10 juli 2020 - Alleen beschikbare deadline

Aanvragen worden beoordeeld na het sluiten van elke voltooiingsdeadline (de aanvraag wordt ALLEEN beoordeeld zodra deze is voltooid). Aanvragen die na 10 juli 2020 zijn ontvangen, worden op een beschikbare ruimte beoordeeld. Vanwege beperkingen op het gebied van visumverwerking worden aanvragen voor niet-Amerikaanse burgers niet geaccepteerd na 5 juni 2020. (Opmerking: aangezien het toelatingscontroleproces geen interview omvat, moet het ingezonden materiaal representatief zijn voor de kwalificaties van de student.)

Waarom Pepperdine

Onze specialisaties

  • Amerikaans beleid en politiek
  • Toegepast economisch beleid
  • Internationale Betrekkingen en Nationale Veiligheid
  • Public Policy and Dispute Resolution
  • Staats- en plaatselijk beleid

Ons ervaren leiderschap

De drukke sprekerskalender van Pepperdine brengt een breed scala aan beleidsmakers naar de campus. Studenten leren van echte beleidsmedewerkers.

Onze locaties

We zijn gevestigd in het hart van het prachtige Malibu, Californië, in de buurt van Los Angeles, en bieden leerervaringen in Washington, DC.

Betaalbare kosten van deelname

De Pepperdine School of Public Policy kent elk jaar een aantal beurzen toe. Deze prijzen worden beschikbaar gesteld via fondsen, giften van supporters en alumni en toewijzing van universitaire algemene fondsen. Het Scholarship Committee kent een beurs toe op basis van verdiensten en academische en professionele ervaringen.

113382_ScreenShot2019-04-05at2.46.00AM.png

* Gemiddelde beurs gebaseerd op geschatte inschrijvingsgegevens voor 2019-2020 en is geen garantie voor financiering.

Waarom kiezen voor een Master of Public Policy

Vergeleken met andere sociale wetenschappen, is de MPP tegelijkertijd breed en specifiek, professioneel en academisch, en praktisch en theoretisch.

Eindgraad Liberal Arts Education Professionele graad Eén onderwerp Bereidt zich voor op PhD-studies
Master in het openbaar beleid (MPP) X X X X
Master in het openbaar bestuur X X X
Master in de politieke wetenschappen X X
Master of Arts in Liberal Studies X X
Master in de economie X X
Master in de sociale wetenschappen X

Getuigenissen van MPP-studenten

"Ik heb specifiek voor Pepperdine gekozen vanwege de focus die ze leggen op het nemen van wat je in het programma leert en toepassen om de samenleving te verbeteren."

Dr. Hattie Mitchell (MPP '12), oprichter van Crete Academy

"Uit Pepperdine komen met een brede dwarsdoorsnede van kennis is een onschatbare voorbereiding voor het dagelijkse werk dat je zult doen."

Troy Senik (MPP '07), voormalig speechschrijver, The White House; Vice-president, beleid en programma's, Manhattan Institute

"Het programma bij Pepperdine hielp me op een gestructureerde manier te denken over het overheidsbeleid, gaf me de middelen om een effectieve wetgever te zijn.Het begrijpen van de fundamentele aspecten van onze democratie en het hebben van een kader voor beraadslaging zijn van cruciaal belang om een betekenisvolle impact te hebben als verkozene officieel."

Hans Zeiger (MPP '09), Senator van de staat Washington, 25e district

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

At the Pepperdine School of Public Policy, students learn from real policy practitioners in order to become well-rounded and successful leaders. We use a unique curriculum that melds quantitative poli ... Lees meer

At the Pepperdine School of Public Policy, students learn from real policy practitioners in order to become well-rounded and successful leaders. We use a unique curriculum that melds quantitative policy analysis with coursework in history and political philosophy to prepare students for impactful careers on either side of the aisle. Lees Minder