Master of Public Affairs

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Master of Public Affairs

Je kunt echt een verschil maken in de wereld. Met een Master of Public Affairs kunt u de cruciale problemen van de samenleving oplossen, mensen helpen en uw gemeenschap van dienst zijn. Ambtenaren in de openbare dienstverlening - in overheids- of non-profit- en niet-gouvernementele organisaties - spelen een vitale rol bij het aanpakken van belangrijke kwesties en het beïnvloeden van levens ten goede.

De universiteit van Missouri biedt al meer dan 50 jaar openbare onderwijs aan. Opgericht in 2001, heeft de Harry S Truman School of Public Affairs 14 TSPA, 26 aangesloten en 8 adjunct-faculteitsleden en maakt deel uit van het University's College of Arts and Science.

De Truman School bevordert de studie en de praktijk van het bestuur in Missouri, de natie en de wereld. De missie van het MPA-programma van de Truman School is om een gevarieerd studenteninstituut voor te bereiden op ethisch leiderschap in de publieke, non-profit- en privésector. Het MPA-programma is gebaseerd op de interdisciplinaire onderwijs-, onderzoeks- en openbare-servicecapaciteit van de Truman School, de universiteit als geheel en beoefenaars om studenten een aantal perspectieven en ervaringen te bieden die de publieke waarden en het democratisch discours bevorderen. Door hun cursussen, studenten bouwen kennis van beleidsprocessen en managementprincipes en ontwikkelen kritisch denken en analytische vaardigheden die hen in staat stellen om carrière te maken in een snel veranderende openbare dienst.

Onze doelen zijn:

  • Bied een uitgebreide reeks kern- en specialisatiecursussen aan die een sterke theoretische basis vormen voor public affairs, beleid en management, ontwikkel uitgebreide analytische vaardigheden en bieden mogelijkheden voor praktische toepassing van kennis, vaardigheden en competenties bij belangrijke beleids- en beheersvraagstukken.
  • Zorg ervoor dat studenten hands-on ervaringen opdoen en samenwerken met publieke en non-profitorganisaties als een integraal onderdeel van het programma.
  • Bevordering van de waarden van publieke diensten in het curriculum en bieden mogelijkheden voor ervaringsgerichte toepassing van deze waarden.
  • Promoot respect voor diversiteit door studenten bloot te stellen aan nationale en internationale wetenschappers, leiders van overheden en non-profitorganisaties en studenten uit verschillende landen die de waarden van openbare diensten illustreren.
  • Geef studenten de vaardigheden om oplossingen te analyseren, evalueren, voorstellen en faciliteren die de dynamische uitdagingen aanpakken waarmee de publieke, private en non-profitsectoren worden geconfronteerd.

Onze studenten hoeven niet te wachten tot ze zijn afgestudeerd om een verschil te maken. Ze doen hands-on ervaring via capstone-projecten en stages.

Collegegeld

Bezoek onze website om de kosten te berekenen

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Missouri was founded in 1839 in Columbia as the first public university west of the Mississippi River. Today, with an enrollment of more than 30,000 students, 13,000 full-time employ ... Lees meer

The University of Missouri was founded in 1839 in Columbia as the first public university west of the Mississippi River. Today, with an enrollment of more than 30,000 students, 13,000 full-time employees, and 317,000 alumni, Mizzou is an important investment for the state and nation. Lees Minder