Master of Public Administration

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Navigeer door de kruising van de publieke, private en non-profitsectoren. Vertaal theorie in de praktijk en begin beleid te implementeren dat uw gemeenschap ondersteunt.


Het USF MPA-programma geeft prioriteit aan praktische ervaringen die u voorbereiden om het publieke belang aan te pakken door het verzamelen en analyseren van bewijsmateriaal dat essentieel is voor het implementeren van strategieën voor openbare dienstverlening.


Een flexibel lesrooster helpt werkende professionals hun drukke leven in evenwicht te brengen, terwijl kleine klassen een-op-een aandacht en diepere relatieopbouw bevorderen.

De Master of Public Administration (MPA) biedt twee tracks; algemene openbare bestuursspoor en een concentratie van de gezondheidsdienstenadministratie. Het biedt professionals in het midden van de loopbaan en aspirant-managers de gelegenheid geavanceerde managementopleiding te volgen voor een breed scala van organisaties in de publieke sector, de non-profitsector en de gezondheidszorg.


Het MPA-programma is geaccrediteerd door het netwerk van scholen voor openbaar beleid, aangelegenheden en administratie (NASPAA).

Over het programma Master of Public Administration

Dit is het vierde opeenvolgende jaar van verbeterde ranglijsten voor het USF Master of Public Administration- programma toen de MPA van schooljaar 2019 van # 115 naar # 108 sprong.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Be a leader. Build productive and compassionate organizations. Be a force for positive change in the world.

Be a leader. Build productive and compassionate organizations. Be a force for positive change in the world. Lees Minder
San Francisco , Barcelona , San Jose , Taipei + 3 Meer Minder