Read the Official Description

Overzicht

Openbaar bestuur vormt de kern van onze politieke systemen en beleidsresultaten zijn een belangrijke manier om met de sociale en politieke omgeving om te gaan. Het wordt steeds meer gekenmerkt door open netwerken, gedecentraliseerde besluitvorming en een netwerk van belanghebbenden uit de publieke, private en maatschappelijke organisaties die allemaal proberen de richting van het overheidsbeleid te beïnvloeden. De belangrijkste gebieden van gezondheid, welzijn, ethiek, handel, hulp en rampenbeheer worden geanalyseerd, met een schijnwerper op de dramatische en innovatieve veranderingen in de openbare diensten in het VK en de bredere internationale context. Deze cursus biedt inzicht in de overdracht van beleid tussen staten in de internationale gemeenschap en de vormgevende kaders van internationale organisaties, evenals de historische en culturele redenen waarom er aanzienlijke verschillen blijven bestaan ​​in beleidstrajecten, het beheer van openbare diensten en dienstverlening.

Kenmerken en voordelen van de cursus

  • De mogelijkheid voor campusoverschrijdend werken met internationale partneruniversiteiten
  • De mogelijkheid om een ​​stage te doen bij een organisatie voor openbare service-partners in de regio
  • Om deel te nemen aan een mix van traditionele en gemengde leeromgevingen
  • De mogelijkheid om een ​​breed scala aan analytische, presentatie- en andere professionele vaardigheden te ontwikkelen

Cursus details

Deze cursus biedt inzicht in de overdracht van beleid tussen staten in de internationale gemeenschap en de vormgevende kaders van internationale organisaties, evenals de historische en culturele redenen waarom er nog steeds een aanzienlijk verschil is in beleidstrajecten, het beheer van openbare diensten en dienstverlening.

Typische eenheden van studie kunnen omvatten

Je bestudeert de volgende kerneenheden en hebt de mogelijkheid om andere eenheden te selecteren uit een reeks opties:

  • Het beleidsvormingsproces en het vergelijkende openbare beleid
  • Ethiek en normen in het openbare leven
  • Sociale wetenschappen Onderzoeksmethoden
  • Proefschrift

Toelatingseisen

Je hebt normaal gesproken ten minste een hogere tweede klasse niet-gegradueerde UK honours degree (of internationale equivalent) in een relevant onderwerp of een gelijkwaardige academische kwalificatie. Als u een andere achtergrond hebt, kunt u worden toegelaten als u aantoonbare ervaring hebt op een relevant gebied.

Program taught in:
Engels

See 44 more programs offered by Manchester Metropolitan University »

Last updated June 9, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
8,500 GBP
Britse en EU-studenten: voltijdse vergoeding: £ 8.500 per jaar. Deeltijdtarief: £ 945 per 20 bestudeerde studiepunten per jaar. Niet-EU internationale studenten en studenten op Channel Island: Voltijdtarief: £ 14.500 per jaar. Deeltijdsvergoeding: £ 1612
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019