Master of Public Administration (MPA)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Top-gerangschikt, 1-jarige programma voor heldere futures in openbare dienst

De Master of Public Administration (MPA) van Maxwell School is al meer dan 90 jaar een erkend leider in het vakgebied en is een intensief 12-maanden durend professioneel graduaatprogramma dat studenten de vaardigheden, kennis en het netwerk biedt die ze nodig hebben om succesvol te zijn professionals en geëngageerde burgers die het algemeen belang dienen in de nationale en internationale overheid, non-profitorganisaties en de particuliere sector.

Ons MPA-programma komt tegemoet aan de groeiende behoefte om het overheidsbeleid vooruit te helpen, het openbaar beheer te verbeteren en de private en publieke sectoren te overbruggen. De focus van het curriculum ligt besloten in een uitgebreid overzicht van het openbare onderwijs dat onze studenten voorziet van de vaardigheden die nodig zijn om effectief beleid te implementeren; beheer van organisaties met verschillende belanghebbenden; en strenge, empirisch onderbouwde analyses toepassen om de besluitvorming te ondersteunen. Onze studenten gaan door naar succesvolle carrières, maken impact door het publieke goed te dienen, het vinden van banen bij nationale, provinciale, lokale en internationale overheden, non-profitorganisaties en for-profit bedrijven in de VS en over de hele wereld.

Onze efficiënte, zeer gewaardeerde MPA staat consequent bovenaan de ranglijst in reputatiesurveys van onze peers:

 • # 1 in openbaar management en leiderschap,
 • # 2 in non-profitorganisatie,
 • # 2 in openbare financiën en budgettering, en
 • # 5 in internationaal en wereldwijd beleid. (Amerikaans nieuws

Op vaardigheden gebaseerd curriculum

De kernvereisten van het MPA-diploma zijn gebalanceerd langs drie lijnen: beleidsanalyse, openbaar beheer en openbare context. De negen kerncursussen omvatten een gezamenlijke focus op public affairs, publieke budgettering, openbaar bestuur en democratie, publieke organisaties en management, economie voor publieke beslissingen, en uitvoerend leiderschap en beleidspolitiek.

In aanvulling op de kerncursussen, kiezen studenten een van de zeven gespecialiseerde studiegebieden, die diepgaande cursussen bieden in de volgende gebieden:

 • Milieubeleid en administratie,
 • Internationale en ontwikkelingsadministratie,
 • Nationaal en internationaal veiligheidsbeleid,
 • Beheer van openbare en non-profitorganisaties,
 • Publieke sector innovatie en management
 • Sociaal beleid, en
 • Financiële analyses en beheer door de staat en de lokale overheid.

Deskundige faculteit

Onze gerenommeerde faculteit voert baanbrekend onderzoek en geeft vorm aan beleidsdiscussies op lokaal, nationaal en internationaal niveau. Bijna alle professoren van Maxwell zijn voltijds aangestelde tenure-trackbezoekers die regelmatig op de campus aanwezig zijn en gemakkelijk bereikbaar zijn. Bezoek onze PAIA faculteitspagina om meer te weten te komen over deze prominente opvoeders en onderzoekers.

Een impact maken na het afstuderen

Vijfennegentig procent van onze meest recente afgestudeerden had hun post-Maxwell-posities binnen 6 maanden na afstuderen veiliggesteld. Ze zijn werkzaam in sectoren en over de hele wereld: in de federale, deelstaat- en lokale overheid (33%); particuliere sector (27%); binnenlandse non-profitorganisatie (25%); internationale overheid en NGO's (15%); of ervoor kiezen om hun studie voort te zetten richting het doctoraat.

Onze studiegebieden geven de belangrijke geïntegreerde aanpak weer die de Maxwell School hanteert om studentenstudies en activiteiten in het programma te integreren met hun carrièredoelen. Deze goed afgeronde aanpak van het programma leidt tot sterke resultaten voor de werkgelegenheid en een wereldwijd netwerk van alumni die voor altijd toegewijd zijn aan het hooghouden van de Atheense eed om de wereld een betere plek te geven.

Flexibele studiekeuzes die passen bij je carrièredoelen

Onze Executive MPA biedt een flexibel programma voor professionals uit de midcareerbranche die hun loopbaan willen verbeteren of verbeteren.

We bieden ook een reeks dual-degree-programma's, zoals MPA / MAIR, MPA / Economics, MPA / JD, waarmee studenten hun onderwijservaring kunnen aanpassen aan hun toekomstige doelen.

Ons Elite Atlantis-programma omvat postuniversitair werk aan twee universiteiten, de Maxwell-school in de Verenigde Staten en de Hertie School of Governance in Berlijn, Duitsland.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The Maxwell School of Citizenship and Public Affairs is Syracuse University’s home for innovative, interdisciplinary teaching and research in the social sciences, public policy, public administration, ... Lees meer

The Maxwell School of Citizenship and Public Affairs is Syracuse University’s home for innovative, interdisciplinary teaching and research in the social sciences, public policy, public administration, and international relations. It includes America’s leading graduate school of public affairs, offering highly regarded professional degrees alongside advanced scholarly degrees in the social sciences; and it is home to undergraduate programs across the full spectrum of social sciences. Lees Minder