Master of Public Administration (MPA)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het Master of Public Administration (MPA) -programma aan de University of Alaska Southeast (UAS) is op maat gemaakt voor drukke publieke en non-profitmanagers die hun geloofsbrieven willen verbeteren en hun horizon willen verbreden. Het UAS MPA-programma komt naar je toe waar je woont en werkt in Alaska en het Yukon-gebied, en wordt gegeven door middel van live lessen die worden gestreamd via verschillende internettechnologieën (overal waar studenten toegang hebben tot een snelle internetverbinding). Het programma combineert de relaties en structuur van het traditionele klaslokaal met de toegankelijkheid van een op afstand geleverd programma om een stabiel, ondersteunend en kwalitatief hoogstaand onderwijs te creëren.

De University of Alaska Southeast is geaccrediteerd door de Northwest Commission on Colleges and Universities (NWCCU). Het UAS MPA-programma is een institutioneel lid van de National Association of Schools of Public Affairs and Administration (NASPAA). Institutional Membership biedt toegang tot hun middelen, de mogelijkheid om hun advies in te winnen en om de evaluatie van het UAS MPA-programma af te stemmen op nationale normen. Vanwege de omvang van het UAS MPA-programma komen we niet in aanmerking voor nationale accreditatie bij NASPAA.

Het MPA-studentenhandboek beschrijft ons programma, de toelatingsprocedure, diplomavereisten, programmabeleid, leermiddelen voor studenten en bevat een beschrijving van al onze cursussen. Het handboek biedt waardevolle informatie om de MPA-graad te starten, plannen en voltooien.

"De flexibiliteit van het UAS MPA-programma paste goed bij mijn werkschema. In tegenstelling tot andere e-Learning-programma's waren mijn UAS MPA-lessen zeer interactief en relevant voor mijn carrière bij de lokale overheid." Justin Doll, afgestudeerd UAS MPA

MPA-concentraties

Naast de vereiste kernklassen en de sluitsteencursus, moeten MPA-studenten vier keuzevakken volgen. De UAS biedt een aantal keuzes voor studenten om aan de keuzevereiste te voldoen. Een lijst met cursussen en cursusbeschrijvingen, inclusief aangeboden keuzevakken, is te vinden in de bijlagen.

Studenten hebben de mogelijkheid om die vier keuzevakken te gebruiken om een algemene MPA-concentratie te behalen of om een speciale concentratie na te streven in het beleid inzake natuurlijke hulpbronnen, gemeentelijk bestuur, administratie voor hoger onderwijs en plattelandsontwikkeling

Algemene concentratie

De MPA biedt studenten veel mogelijkheden om verder te komen in hun professionele ontwikkeling. De algemene concentratie is bedoeld om studenten vrijheid te geven bij het kiezen van keuzevakken die het beste bij die ontwikkeling passen.

In deze concentratie kunnen studenten voor hun 12 studiepunten keuzevakken kiezen uit de keuzevakken die in het programma worden aangeboden. Hierdoor kunnen studenten hun eigen plan definiëren en ontwikkelen dat voldoet aan hun huidige en toekomstige behoeften om succesvol te zijn in hun beroep.

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Yukon University is a flexible, post-secondary institution grounded in research and education relevant to the North. We prioritize the uniqueness of the North as a driving factor in all that we do to ... Lees meer

Yukon University is a flexible, post-secondary institution grounded in research and education relevant to the North. We prioritize the uniqueness of the North as a driving factor in all that we do to preserve, thrive and grow the Yukon, together.​ With tailored learning opportunities and programs, our thirteen campuses play a critical role in delivering education throughout the Yukon. We invite students from across Canada and the world to come study with us and learn more about Canada’s north. Lees Minder